2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Visszatükröződés (Misztikus Sci Fi novella) Írta: Koródi Antal

    Visszatükröződés (Misztikus Sci Fi novella) Írta: Koródi Antal

    Első fejezet: "A pokol kapuja mögött"

    Ez a reggel is pont úgy kezdődött, mint az összes többi mióta az állomásra tettem a lábamat. Felültem az ágyamban és körbe járattam a szemem a szobámban. Minden pont ugyan úgy volt, mint este, amikor a szolgálatból hazatérve belezuhantam az ágyamba. Általában nem fekszem le zuhanyozás nélkül, és még sokáig szöszölök a jelentések megírásával, mire elálmosodom. Világos volt a szobában, ami ultra modern és letisztult volt, mint minden az Aegis 1-es állomáson.
    Felültem, és kikászálódtam az ágyamból, amely önműködően figyelte a bio jeleimet, és magától szabályozta az ágy hőmérsékletét is. Miután lezuhanyoztam fogat mostam, felvettem az egyenruhámat, és kiléptem a folyosóra. Végig siettem a széles fehér folyosón, ezen a szinten csak a személyzet szobái foglaltak helyett. Mind pont ugyanolyan volt, mint az enyém. Szerettem volna munkába állás előtt beszélni a húgommal. ránéztem a karomon lévő kivetítőre, ami érzékelte a pillantásomat, és önműködően bekapcsolva tájékoztatott a helyi időről.

    Folytatás...

    #48843008 6 éve

  • Emily (Poszt Apokaliptikus Sci-fi Novella) Írta: Koródi Antal

    Emily
    (Poszt Apokaliptikus Sci-fi Novella) Írta: Koródi Antal

    Első fejezet. A Holtak városa

    Éreztem, hogy hamarosan magamhoz térek, az álom lassan nyúlósan engedett csak ki a szorításából, még mindig éreztem megnyugtató ringatását, mintha csak egy csecsemő lennék, aki az anyja karjaiban, békésen alussza délutáni álmát. Először a hallásom tért vissza, furcsa módon csak a bal fülemre hallottam, azzal is csak tompa távoli ritmikus robajszerű hangokat. A szememet még nem nyitottam ki, mert lefoglalt az egész testemet átjáró érzés analizálása. Valamiféle mozgást végeztem, nagyon lassan himbálóztam valaminek a hátán, előre hátra. Ekkor teljesen kinyitottam a szemem és tátva maradt a szám az elém táruló látványtól.
    Valamilyen tengerparton térdeltem a bokáig érő vízben, úgy tíz méterre a parttól, éreztem, ahogy a hullámok, amiket eddig valamiféle álombéli képzelgésnek gondoltam, lágyan ostromolják a hátamat, kedvesen, de határozottan megpróbálva kifelé terelni a part irányába. A nap pont a fejem felett tűzött nagyon erősen, éreztem, kellemetlenül égeti a fejem tetejét, oda kapva a kezem furcsállva vettem tudomásul, hogy nincs rajtam a szolgálati sapkám, az oldalán az Aegis 1 állomás logójával, amit mindig a viseltem az állomáson. Szemben velem az egész partvonalon, éles csipkés sziklák sorakoztak, mintha csak háborúba induló szikla katonák volnának, akik a hullámokat próbálják vissza szorítani a saját területükre.

    Folytatás...

    #48843008 6 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.