2017. október 23., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Speedlink Alterno

  Hosszas billentyűzet keresgélés után a kiválasztott

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 8 éve 51

 • Speedlink Alterno - A hosszas keresgélés végeredménye

  A történet, úgy kezdődött, hogy szerettem volna magamnak vásárolni egy jó minőségű, több extrával felszerelt billentyűzetet. Ahogy a manapság választható billentyűzetek között keresgéltem, rengeteg gyönyörű, ötletes és hasznos funkcióval ellátott termékkel találkoztam, az egészen egyszerűtől az extrém kategóriáig. Mivel szeretek játszani, így a játékos billentyűzetek felé kacsingattam, de egy szörnyű hiányossággal kellett szembesülnöm: nincs magyar kiosztással ellátott játékra specializálódott billentyűzet, ami minden szempontból megfelelt volna az elvárásaimnak! Nekem ez egy alapfeltétel, hogy magyar kiosztású legyen. A húszon ezres kategóriában keresgélve sem találtam...
  Egy Razer Lycosa lett volna a választott abból is az UK angol kiosztás, mert az megegyezik a mi magyar kiosztású billentyűzetünkkel, mind gombszámban, mind az elrendezésben. Sajnos azzal a szörnyű ténnyel kellett szembesülnöm, hogy rengetek kereskedőnek fogalma sincs, arról, hogy mi a különbség az UK, és US kiosztás között. A forgalmazónál is érdeklődtem, de arra a kérdésemre, hogy nálunk miért a US kialakítását forgalmazzák, nem tudtak válaszolni.
  Aztán átpártoltam egy másik neves márkájú billentyűzet típushoz, a Logitech Illuminated-hez. Itt is szembesülnöm kellett a magyar kiosztás hiányával. Tudom, hogy ez egy felső kategóriás billentyűzet, de nem vagyunk rá méltóak? Ha már valaki ilyen összeget képes kiadni egy billentyűzetre, de ebbe kár bele menni.

  Folytatás...

  TomiLi 8 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.