2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Thome Plays: Dead Space 2

    Itt egy kis videó, szintén alászövegelek ahogy a többiben is szoktam, csak most kicsit több pofázással. De nem lesz értelmes, 18+ ! :)

    Ez nem végigjátszás, ezt csak úgy csináltam ,eredetileg Benchmarknak indult, hogy mit művel a Dead Space 2 a Fraps alatt, de aztán kinőtte magát egy videóvá.

    Thome 13 éve 19

  • Motifail... :D

    Thome 13 éve 5

  • Homméd TrackIR v1.0

    Na, a mai napon délután megcsináltam az első verziós TrackIR-t.

    Ez még sima ledekkel üzemel csipeszekkel, sima webkamerával, még csak egy próbaverzió, nincs semmi fém keret kialakítva neki, "műköggyön" verzió. Baseball sapkával követtem el a mutatványt.

    Videó róla, a jelenlegi állapotában hogyan működik. Bocsánat a bénázásért, egyik kezemmel a telefont tartottam, amivel felvettem az eseményt:

    Itt pedig 2 kép van róla, A TrackIR-es megoldás, illetve amiképp használom jelenlegi állapotában:

    A következő tervem, hogy átalakítom a webkamerát infravörös kamerává, és infravörös ledekkel helyettesítem a jelenlegit, tán még a sapkát is leváltom, és egy csipeszes megoldással, mint az eredeti TrackIR, fogom használni a headsethez csíptetve.

    Thome 13 éve 20

  • TrackIR - Segítséget kérek!

    Segítséget szeretnék kérni abban, hogy hogyan lehetne házilag összehozni, még ha nem is olyan pontos, de hasonló dolgot, mint a TrackIR 5?

    Konkrétan a fejmozgást követi, ezt hasznosítanám ezen a módon: ArmA 2 Head tracking

    A szerkezet így működik: LINK

    Sajnos nincs felesleges 150 dollárom a megvételére... :B

    Az eszköz bonyolultsága nem lényeges, szakértelem rendelkezésre áll, csak a hogyanja a kérdés, ha az megvan, akkor kérlek mutassátok meg!

    Sajnos angolul nem igazán tudok, így ha lehet, valami szájbarágós leírást linkeljetek, amennyiben angol nyelvű, s nem magyar.

    Köszönöm! :R

    Thome 13 éve 11

  • Acer Aspire 5552G - olcsó játékos

    Brutális teljesítményű notebook, nagyon kedvező áron...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 13 éve 65

  • Hétvégre!

    Ez nagy szám, hallgassátok meg, a szövegre különösen figyelni, de maga a klip sem elhanyagolandó! :)

    Thome 13 éve 7

  • Acer Aspire 5552G

    Az Acer ezen gépe tavaly novemberben jelent meg a kínálatában 190 000ft-os kezdő áron, ám mára már csökkent az ára, s leginkább a olcsó árával, illetve a mellé párosított brutális teljesítményével hódít.

    Acer Aspire 5552G

    A gépezetet egyáltalán nem hivalkodó dobozba pakolták, semmi nagy sallang, elég vékony is, ebből következtethetünk arra, hogy csak a legszükségesebbeket kapjuk mellé, némi papír, töltő, akku és maga a gép.

    A gép külsejét tekintve szolid, a burkolata fekete matt, "recés" műanyag, nagyon esztétikus, emellé ráadásnak nem is gyűjti az ujjlenyomatokat. Mindenütt műanyaggal találkozunk, fémnek nyoma sincs.
    a fedél közepén ott figyel egy Acer logotípia. Nem recseg-ropog a műanyag, egyben van a cucc, illesztési hiba nincs sehol, jól össze van rakva.

    Folytatás...

    Thome 13 éve 34

  • Egy élmény...

    ...Telefonról netezni. Vagyis azzal még nem is lenne gond, de a számokat és az ekezeteket kiidegelően sokáig tart bevinni ezzel a hosszanlenyomvatartásos cuccal... Jól nézek ki, egy darabig pedig csak mobilról leszek, szóval hozzá kell szokni az érzéshez... :DDD

    Thome 13 éve 17

  • +44

    Alig várom hogy megjelenjen a Blink182 új albuma... Ami idén nyáron, ha jól megy, akkor már 1, max 2 hónap múlva megjelenik... :C

    Ennek csillapítására elkezdtem hallgatni most először a Plus44 albumát... Hát kurva jó lett, ez a szám (ami az album címe is) baromira üt, ajánlom minden hasonló, punk-rock, vagy hasonló stílus kedvelőnek... :)

    Plus44 - When Your Heart Stops Beating

    Thome 13 éve 10

  • Kiakaszt...

    Mikor valamit normális áron árulok, sőt, már erősen nyomott áron, és jön a parasztja, és még próbál alkudni, és ajánlja a cserét, meg a beszámítást, mert hátha odaadom neki szarér'-húgyér' a cuccot. És még mindig jönnek.

    Hát esküszöm, mi a francot írjak még ki azon, hogy ALKU, CSERE, BESZÁMÍTÁS NINCS, ha egyszer ezt se tudja értelmezni a sötét eszű???

    És nem elég az, hogy nyomott áron árulom, egyszerűen nem akarják megvenni, csak az alkudni akarnak. Most is a srác, levittem 45 000ft fixről az árat 40 ezer fixre, és jön, hogy ő biza megvenné 35-ért... Nem sül le a képéről a bőr? Többre megyek, ha ebayen próbálom eladni, talán ott gyorsabban elviszik, és nincs ennyi vastagpofájú ember ott...

    Az meg felettébb érdekes (kicsit csaló utánérzés), hogy sürgősen kellene neki a cucc, megdumáltuk már a dolgot, ő előreutal, én megadtam a nevet, számlaszámot, ő a nevet, címet, majd miután lezsíroztuk, azt mondja, hogy neki sürgős, és hogy ha megvan az utalásról a papír, azt nekem elküldi, és adjam már fel aznap postára a cuccot, mert neki sürgős. Mondom neki, hogy nem, mert nem fog senki átbaszni, fő a bizalmatlanság... Válasz nem jött semmi, rákérdeztem, hogy mi legyen, áruljam-e tovább a cuccot, vagy kell neki. Azt mondja, várjak szerdáig, és ha nem vinnék el, akkor írjak neki... Éééééééééérdekes, eddig sürgős volt, most meg ráér a cucc? Hogy is van ez?

    Folytatás...

    Thome 13 éve 9

  • 3D

    3D-s mozgó kép. Ez nagyon flash, egyszerű a téma:
    Bandzsítsatok amikor még a két kép áll majd az elején, és megfogjátok találni a fókuszt, amikor éles lesz a 2 szélső kép "keresztmetszete". Utána elkezd mozogni a golyó, és a szemeteket is tudjátok mozgatni közben, hogy nem veszítitek el a fókuszt. Utána kicsit fura lesz, sajog majd a fej lehet, de egy próbát megér...

    LINK

    Thome 13 éve 12

  • Csak szerintem...

    ...pofátlanság elkérni 60-65 ezret egy C2D E5200-as, 2gb ramos, hd4650-es szintű gépért, kodegány táppal, monitor nélkül (vagy max crt-vel)? Hol élnek ezek? A hulladékukon akarnak ezek meggazdagodni? :U
    Ezek a gépek már rég nem érnek 60 ezreket, jó, ha 35-40-et megadnék értük. És rend szerint mindenütt így árulják, holott darabokban kb 35-40-ből össze is pakolható...

    Baromira kiakadok ezeken. Tele van a hardverapró is az ilyen "ajánlatokkal"...

    Thome 13 éve 14

  • Szerinted melyiket?

    Adott 2 gép, ám csak az egyiket veszem meg. :DDD
    Az ár is döntő szerepet játszik, de ha a drágább gép jobb, akkor azt is átgondolom.

    HP Pavilion DV6-3000:
    - Fém külső
    - AMD Athlon N330 (2x2,2 Ghz, 1Mb L2)
    - ATi Mobility Radeon HD5650 (1Gb GDDR3)
    - 3Gb DDR3 Ram
    - 320gb HDD
    - 2 év garancia
    Ár: 130 000ft

    Acer Aspire 5552G:
    - AMD Phenom N850 (3x2,2 Ghz, 1,5Mb L2)
    - ATi Mobility Radeon HD5650 (1Gb GDDR3)
    - 4Gb DDR3 Ram
    - 500gb HDD
    - 1 év garancia
    Ár: 140 000ft

    (+1 harmadik, de sajnos az ipon pont kivonta a forgalomból tegnap... :W
    Dell Inspiron N5010:
    - Intel Core i3-380M (2x2.53GHz, 2Mb L2)
    - ATi Mobility Radeon HD5650 (1Gb GDDR3)
    - 2Gb DDR3 Ram
    - 320gb HDD
    - 3 év garancia
    Ár: 142 000ft)

    Szerinted melyiket vegyem?

    A HP a fém külső és a 2 év garancia miatt jobban bejön, de az Acer 3 magos procija kraftosabb, mint a HP 2 magosa. A HDD nem érdekes, eddig is megfértem a 320gb-n, ezután is megférek. (A Dellnél kompromisszumot kötöttem volna a 2gb Rammal, mivel az bővíthető, a proci pedig baromi erős, na meg a 3 év garancia is befigyel, de sajnos kivonta a forgalomból az ipon, hogy a fene enné meg.)

    Thome 13 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.