2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Újdonságok az Aqua Computer-től

    AquaCompute

    Laing D5 szivattyú USB-vel és Aquabus interfésszel

    Sikerült kifejlesztenünk egy új vezérlőáramkört a D5 szivattyúhoz, ami tökéletesen illeszkedik a gyári házba. A vezérlő rendelkezik USB és Aquabus csatlakozással, van rajta egy hőmérő-bemenet és egy konfigurálható fordulatszám-kimenet az esetleges riasztások részére.

    A fordulatszámérték USB-n vagy Aquabus-on keresztül továbbítódik. Aquabus-on keresztül 4 ilyen szivattyú köthető az Aquaero-ra. USB-n keresztül nincs ilyen limit.

    A legjobb az egészben: a sebesség az Aquasuite 2012 programon vagy az Aquaero-n keresztül állítható be. A vezérlő a szivattyú saját fordulatszám-szabályozását használja, ami már benne van, így nem keletkezik további fölösleges hő, ahogy egy külső vezérlőnél keletkezne.

    Ha mindent beállítottunk, akár le is húzhatjuk a szivattyút az USB-ről vagy az Aquabus-ról. A szabályozó saját processzorral rendelkezik, és nem igényel állandó kapcsolatot a PC-vel vagy az Aquaero 5-tel.

    A szivattyú ára 89,90€

    Képek:

    Folytatás...

    TESCO-Zsömle 11 éve 0

  • VeleTECH 2012

    Borongós reggel virradt rám minap egy hosszú, Borderlands-es péntek este után. A reggelit már a Kínai nagydíj időmérője közben fogyasztottam, nem sokkal utána pedig el is indult a család Budára. Édesanyám és édesapám a piacra, én az idei VeleTECH-re. Nem sokkal nyitás után léptem be az ajtón, belépőm megváltását követően pedig -mivel a mobil kütyüket csak szőr mentén ismerem- a modding szekció felé vettem az irányt, ismerős arcokat keresve.
    Találtam is szép számmal. Soccer, Atke, Jones, Baluc, Nagyizom (Engineer) és sok más régi és új ismerőssel volt szerencsém kezet rázni, beszélgetni.

    A verseny hangulata régi emlékeket idézett, újra feltámadt bennem a szunnyadó erő. Ötletek öntöttek el, és édesapámmal, aki dél körül csatlakozott, új gépen kezdtünk el tanakodni. A régi cuccok leporolását, felújítását hamar elvetettük, mivel azóta sokat változott a világ. Régi vágású gépek voltak, melyek ma nem állnák meg helyüket úgy, ahogy kéne. Így egyetlen lehetőség előre menni.

    Új gép kell. Ha nem is HW szempontjából, de a design-t és a kivitelezést illetően mindenképp.

    Ezen gondolatokkal zárnám rövidke bejegyzésemet.

    ps: Nem írtam, hogy mi volt a rendezvényen, mert erről úgy is számtalan oldalon rengeteg hír és cikk fog megjelenni. Nem írom le ugyanazt...

    TESCO-Zsömle 12 éve 0

  • Gratulálunk! ! ! (Az Ön e-mail Alakult A győztes)

    Gyártási szám :........ 9076490908/154.
    Hiv. szám :.......... ILP / HW 46704/10.
    Nyerő szám :..... 1/2/20/30/40/21.

    Kedves szerencsés nyertes,

    Gratulálunk, a Shell Alapítvány örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az e-mail az egyik a mi nyertesek ebben az évben 2011 Shell Oil Petroleum promóció.
    Ez a program kerül megrendezésre, és te vagy az egyik győztes ebben az évben.

    Ennek eredményeként, akkor hagyták jóvá egyösszegű fizetés US $ 500,000.00 (ötszázezer USA dollár) készpénzben a teljes készpénz-díjat osztott ebben a kategóriában.

    További információkat és előírásokat, hogy hogyan állítja a díjat, lépjen kapcsolatba az ügynök azt állítja, keresztül az alábbi e-mail címét, és adja neki a Ref. szám: ILP / HW 46704/10 és a nyertes szám: 1 2 20 30 40 21 és telefonszámok könnyű a kommunikáció.

    Kapcsolattartó neve: Mr. Samuel Edward
    Telefon: +234-816-2344-159
    E-mail: agent_mrsamuel@yahoo.com

    (Megjegyzés: Kerüljük nyilvánosságra ezt az üzenetet, hogy elkerüljék a kettős igényt a díjat egy másik személy, így tartani ezt a privát, amíg meg letölteni a győztes díjat.)

    Aláírták.
    Managemet.
    ----------
    Domeny EU jen za 90 Kc!!! na CZECHIA.com

    TESCO-Zsömle 13 éve 16

  • Noctua NH-D14, a monstrum...

    Első írásomban bemutatnám nektek ezt a hatalmas hűtőt.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 66

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.