Hirdetés

2021. április 19., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Egy Xiaomi kedvelő....

  Én és a Xiaomi.

  Kijelenthetem , hogy meglehetősen kedvelem a Xiaomi termékeit.
  Többféle Xiaomi termékkel rendelkeztem és rendelkezem most is.
  A gyártóról és készülékeiről egy ecigiforum.com nevű oldalon olvastam bizonyos Blackiex "nagyúr" tollából.( ezúton is üdvözlöm)
  Ő anno ( talán 2013-2014) egy hozzászólásában mint feljövő márkát emlegette a telefon piacon a Xiaomit. Mint kiderült ő telefonok hardveres javításával foglalkozott akkoriban és mint hozzáértő ajánlotta a márkát és az akkori tipust a Redmi 1S készüléket.
  Ekkor kezdett el érdekelni igazából a mobiltelefon mint kütyü , a márka mint Xiaomi és a tipus mint 1S.
  Addig a pillanatig az elektromos cigaretta töltötte ki a szabad perceimet , az volt a hobbim....akkor még pénzügyileg is jobban tudtam kezelni a készülékek beszerzését...de le is ragadtam az NGP készülékeknél ( kösz Zotac és Antropin mesterek).

  ...és ekkor jött a mobiltelefon hobbi....

  Folytatás...

  tahepa 4 éve 2

 • Xiaomi selfie monopod-tripod

  Kezdeném az elején....nem vagyok egy fotózkodó tipus. Nincs fényképzőgépem (még) csupán egy mobiltelefonom van ami természetesen fotókészítési lehetőséggel is bír.
  A tipusa igazából mellékes lehetne ( Xiaomi Redmi Note 3 SE) de ez a selfiebot kiválasztásánál később szempont lett. Mit tagadjam szeretem használni a Xiaomi termékeit , bár eddig inkább csak az okostelefonjait használtam de van az autómban Roidmi 2S kihangosító-transmitter és szoktam használni a gyártó bluetooth hangszóróját is.
  Egy selfiebot vásárlásának ötlete egy ismerőstől jött. Kapott egy mobiltelefont és természetes szinte a legelső teendője (hölgy lévén) a fotózás volt és persze saját maga és barátnője volt a kép témája....de rövid karja volt...kell valami hosszabbítás. Nosza rendeljek neki egy "fotósbotot".Rendelek....(4 hét után még mindig úton). De lehet nekem is kell egy elvégre a kölöknek ballagása lesz és jó lenne pár közös képet ellőni....de még jobb lenne egy olyan amit nem kell állandóan kézben tartani hanem állványként is lehessen használni.

  Folytatás...

  tahepa 4 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.