2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Félmaratoni futóverseny (1:39:18)

    Megfutottam a félmaratoni versenyemet ma, és nagyon elégedett vagyok! Időeredményben elmaradtam az 1:37-1:38 közti célomtól, de jobban megnézve ez az 1:39:18 egy remek eredmény (4:42-es tempó)! Mert nem csak futottam ma:) Részletes beszámoló:

    Tegnap elmaradt a szokásos 3-4 tányér húsos spagettivel való feltöltés, de a frankfurti leves, és a sok párizsis szendvics is feltöltött eléggé (+ több só bevitel). És persze a jól bevált, saját készítésű, cukros házi szörpből ittam sokat. Ez most otelló piros szőlőből készült, ami jó vérképző, és sok benne a flavonoid is.
    Ma reggel 5:30-kor keltem 5 óra alvás után. (Nem tudok korán elaludni..) A szokásos reggeli: 2 db szendvics, és fél liter tea. Rövid ruházatot pakoltam, és elég élelmet az útra, mert bicajjal tekertem el a futóverseny helyszínére (vissza is).
    6:45-kor indultam, és 49 km bicajoztam nagyon lazán (125-ös pulzus). Útközben gondosan ügyeltem az energia, és a folyadék utánpótlásra, hogy lehetőleg ne a glikogén raktáraimból használjak fel (1 müzli szelet, 1 Sport szelet, 1 szendvics, és 1 L háziszörp fogyott).
    9:10-kor beregisztráltam a versenyre. Ekkor letoltam 3 deci High5 energia italt (porból keverős), és megettem 1 csokit.

    Folytatás...

    szki 11 éve 0

  • c

    c

    szki 13 éve 13

  • b

    b

    szki 13 éve

  • Miről is szól ez a blog?

    Miről is szól ez a blog?
    Mindenről ami ENGEM érdekel:
    - család
    - egészség
    - gyereknevelés
    - haverok
    - kerékpározás
    - futásf
    - munka
    - nők
    - pénzügyek
    - sportok
    - számítógépek
    - szoftverek
    - táplálkozás
    - telefonok
    - testedzés
    - stb.

    Ki vagyok én?
    A magasépítészetben dolgozok. Villamosmérnök vagyok elsősorban, de van pénzügyi, és katonai végzettségem is. Sok évet dolgoztam mérnökként, és értékesítőként. Sok mindenhez értek, gyorsan tanulok, és kivételes a problémamegoldó képességem...

    szki 13 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.