2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Amazon, te csodás...

    Sziasztok!

    Szeretném kérni a segítségeteket. A napokban kaptam egy Amazonos ajándékot, miszerint 1$ értékben jóváírnak, ha bármilyen zeneszámot, vagy albumot veszek tőlük. Van is egy kiszemeltem, 0.99$. Pont jó. Viszont bármit próbálok, sehogy sem hajlandó elfogadni ez a nyomorult a számlázási adataimat, csak szórja a hibaüzenetet, miszerint "There was a problem with your address submission. Please fix all the areas below and try again.". Próbáltam: Mind a sima, mind a webKártya adatait megadni, ékezetekkel, és ékezetek nélkül megadni az összes adatot, az amazon.com helyett az amazon.co.uk weboldalon vásárolni, a kártyám számát egybeírva, szóközzel, majd kötőjelekkel megadni, a telefonszámomat több féle formátumban megadni, de semmi nem használt. Már az sem érdekel, ha a jóváírásról lemondhatok, csak sikerüljön.

    Ha esetleg valakinek már van ebben tapasztalata, vagy útba tudna igazítani a megfelelő topikba -én nem találtam-, kérem, hogy ne tartsa magában a tudását. :)

    Szatyor95 9 éve 14

  • Ennek kuka?

    Sziasztok!

    Adott egy Kingston 32 GB-os MicroSD kártya. Pár hónapja került hozzám, mindig is szeszélyes darab volt. Pár alkalom után egyik telefonom se tudta kezelni, mivel sérültnek látta. Formázás után viszont jó volt egy ideig megint. Viszont most teljesen elszállt úgy néz ki. A Windows nem látja (egyedül a HP USB format Utility ismerte fel, de 0,00 GB-ot lát. Formázni se engedi így.), a Linux hasonlóképp, bár egy helyen feltűnik, de ott is csak mint üres kártyaolvasó.

    Ha esetleg valaki tud valami okosságot, szívesen fogadom az ötletet. Bármi jöhet, mivel lényegében lemondtam róla, de hátha sikerül még valami. :) Ha esetleg erre van kifejezetten topik, annak a linkjét is szívesen veszem, mivel én nem láttam.

    Szatyor95 9 éve 17

  • Best of Integra

    Kedves Fórumtársak!

    Bizonyára sokan értesültetek a szomorú hírről, miszerint Integra kollégánk egy tragikus baleset következtében, 36 évesen elhunyt. Ugyan megemlékezés céljából készült már egy külön téma a fórumban, viszont ott legfőképp részvétnyilvánítás zajlik.

    Ezzel szemben szeretnélek titeket megkérni arra, hogy ne csak fájdalmas emléket hagyjunk, hanem gyűjtsünk össze annyi szép emléket is róla, amennyit csak tudunk. Ez lehet akár egy közös élmény, egy jobb kedélyű beszélgetés, esetleg egy poénosabb adok-kapok, vagy bármi egyéb, amiről úgy érzitek, hogy itt a helye. :)

    Annyi kérésem lenne még, hogy a részvétnyilvánítást a fentebb linkelt topikban legyetek szívesek megtenni, illetve tartsátok tiszteletben mind Integra-t, mind a családját, és ne tárgyaljátok a baleset részleteit!

    Szatyor95 9 éve 6

  • Végre csend és béke az oldalon

    Nem hittem volna, hogy ez valaha is megtörténik, de végül a moderátorok meghallgatták imáimat. :C

    Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de számomra sokkal jobb érzés úgy feljönni a PH! lapcsalád oldalaira, hogy nem egyből 3 helyen áll belém egy akadékoskodó okostóni, és tesz megjegyzéseket a véleményemre, és az életkoromra ok nélkül. Egy ideig még próbáltam viccnek venni, de a végén már inkább volt idegesítő mint humoros.

    Ha esetleg valakinek nem tetszik a véleményem, vagy annak ilyen módon történő kinyilvánítása, elfogadom és megértem. Bár nem hiszem, hogy CloZee-nak (aki elvileg egyszer már repült innen ErosenZold néven) olyan nagy rajongótábora lett volna.

    Aki pedig hasonlóan érez mint én, annak bár csak virtuálisan, de itt egy pohár pezsgő az ünnepléshez! :)

    Köszönöm, hogy elolvastad, és további szép CloZee mentes napot kívánok! :R

    Szatyor95 9 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.