2023. január 28., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Garancia A'la Sony (még tovább frissítve)

  Egy kis bevezetés

  Ezen bejegyzés segítségével szeretném nektek bemutatni azt, milyen esetleges kellemetlenségekkel járhat a garanciális ügyintézés Sonyéknál. Még itt szeretném tisztázni, hogy ezt nem általánosításnak szánom, sőt, inkább remélem, hogy "egyedi eset".

  A garancia tárgya

  Mint azt az aláírásomban láthattátok már, egy ideje "boldog" tulajdonosa vagyok egy Sony Xperia SL-nek. (Egész pontosan 2013 február 17. napján kaptam kézhez.) A telefonról annyit érdemes tudni, hogy az Xperia S kiköpött mása, az egyetlen eltérés az a bizonyos +200MHz a processzorban, amennyivel gyorsabb az SL. Ha jellemeznem kéne, szinte csak jókat tudnék mondani róla. Szép képeket készít, nagyon jó zenehallgatásra, a kijelzője (számomra) gyönyörű, és nem mellesleg baromi jól néz ki (szintén magánvélemény).

  Az első kör

  De akkor miért vagyok "boldog" tulajdonos, és miért írom ezt a bejegyzést, ha meg vagyok elégedve? Ennek oka nem más, mint a Sony féle garanciális magyarázkodás. Történt ugyanis, hogy pár hét után a jack csatlakozó elkezdte azt játszani, hogy ha csak kicsit is kijjebb csúszik a fül/fejhallgató csatlakozója, egyből nem érzékeli azt. Gondoltam majd odafigyelek erre. 6 hónapig sikerült is, de utána egyre rosszabb lett. Végül már szinte percenként csinálta ezt.

  Folytatás...

  Szatyor95 9 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.