2016. szeptember 30., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Mi a fontos az életben?

  SymbianOS 1 hete 46

 • ASRM ?

  Ahogy elnéztem az egyik leghíresebb. [link] - Sztem a kulcs a hölgy szépsége és a suttogó hangja. Valljuk be. Nem is igazán ez lenne a célja az írásnak. Ezek megfelelnek az "apró kis szeretemeknek"? - mint mondjuk ahogy kattan a villanykapcsoló? Ahogy esetemben gyakran elindul az AC pumpa, ahogy a gyújtáskapcsolóba betolom a kulcsot és hallom a kis rugókat ahogy végig szántják a barázdákat, ahogy megfordul az önindító, amikor leveszem a gyújtást is megáll a blokk, de, hogy kicsit kiugorjunk ebből a világból, ahogy bezárom az ajtót és kattan a zár egy igen jellegzetes hanggal vagy pl ahogy a cirkónak elindul a fűtés és belobban a gáz? :D Vidman videója alapján dobom fel a témát. Hátha valami kisül belőle. A fenti linkhez annyit, hogy valóban nyugtató, még csak nézni sem kell. :))

  Most megint jön valaki, igen csak elhadartam. Jó éjt. :R

  SymbianOS 1 hete 10

 • Telenor nyereményjáték (átverés)

  36208090504 számról kerestek az imént ,a kedves úr, azaz én mondom neki aha igen tehát nyertem...? Hogy ők küldtek 2 SMS-t, hát mondom pont nem. Nem baj, én attól még nyertem. Augusztus hó elején 10 ember nyer, ön uram a 7. , azaz én! Az 50.000ft-ot elküldik, csak adjam meg a címem. Mondom uram ezt fejezzük be jó? Ilyet szól akkor lemond a nyereményéről? Mondom le! Ki is nyomott! Amúgy igen kitartó és meggyőző volt a kicsit tájszólással beszélő úr. Ez az úr tudta, hogy mi a nevem és tudta, hogy már nem telenoros vagyok, de attól én még nyertem, a telenortól. :D

  Na mondom 1220. Ott megerősítették, hogy semmiféle nyereményjátékuk nincs.

  SymbianOS 1 hónapja 13

 • ER-6n CrashBar by sw-motech

  Üdv! Pont én ne tudnám milyen a motor az aszfalton (fekve)? Pont én?
  Na most felszerelkeztem. Biztos ami biztos. Inkább költök most egy nagyobb összeget, mint baj esetén sokkal-sokkal többet.
  Eddig is volt rajta gomba, de nem tartottam valami masszív védelemnek, főleg azért nem, mert az oldalidom kijjebb lóg mint a gomba.

  Ez a cső egy német cég terméke és 2009 és 2011 között gyártott modellekkel kompatibilis. Súlya 1923g és 2020g, azaz 4Kg plusz súlyt jelent. Vezethetőséget nem befolyásolja, nem érezni a plusz terhet.
  Megmondom őszintén nagyon vártam már, hogy kicsit szerelgethessek. Olyan 1-2 órás munkáról van szó ha minden pörgősen halad. A nehézséget a kulcsok sokszínűsége jelentheti és az, hogy a bontás és az összerakás más méretű és kialakítású kulcsokat igényel.
  8-10-14-16-17-imbusz stb mind-mind kelleni fog, sőt még egy kalapács is. Recsegős, csillag, villás legyen. Sőt a gyári szerszámkészlet 16-os gyertyakulcsa is elő fog kerülni.
  Nagyon nem akarok belemerülni a szerelés részleteibe, de a fő vonal a következő:

  Folytatás...

  SymbianOS 3 hónapja 8

 • Motorkerékpár átírás 2016 - A hercehurca

  Üdvözlet! Úgy gondolom két véglete van ma Magyarországon a motor átírásnak. Az egyik a külföldi lejárt okmányos, a másik a Magyarországon vásárolt forgalomban lévő verzió. Utóbbi lennék én. Adja magát, hogy akkor ez egyik napról a másikra megy mindenféle probléma nélkül. Sajnos az az igazság, hogy a cikk írásának pillanatában közel 1 hónapja nincs a nevemen a motor és annyi mérget etem már miatta, hogy több jóakaró várja, hogy felgyújtsam (Üdv). Történetem rövid, de bárkivel megeshet.
  Március 17.-e délután 2 óra, ekkor már vigyorogva úton voltam hazafelé az ország déli csücskéből az északiba.

  15 napot ír az internet arra, hogy átírjuk a motort a nevünkre. Ennyire pontos és precíz adásvételit még soha nem írtam. Minden mint a nagykönyvben. 18.-án kértem eredetvizsgára időpontot. 21.-én valamivel több mint 1 óra alatt lezajlott a folyamat. Szerencsém akkor lett volna ha itt megbukik, de sajnos nem bukott meg. Munkám miatt mást bíztam meg az átírással, ez 1x már működött, másnapra meg volt. Sajnos az okmányiroda mumusa ami egy számítógép, lecsapott rám 30.-án. Én mint aki úgy tudta minden rendben van fogtam és leadtam egy nagy nevű szervizbe a motort átvizsgálásra.

  Folytatás...

  SymbianOS 5 hónapja 41

 • Logitech® Wireless Combo MK220

  A sors úgy hozta, hogy a vezetékes eszközök nem játsszanak abban a környezetben amiben a notebookot használom pl filmnézés vagy asztali üzemmódban, böngészés közben. Kollégámnál láttam meg a Logitech® Wireless Combo MK220-at és beneveztem én is egyre.

  Nagyon összenyomták a billentyűzetet, rendkívül könnyű. A gombok nyomása kellemes és halk. Kiosztásuk magyar, de kapható angollal is. Annyira könnyű és egyszerű a billentyűzet háza, hogy el is lehet mindenféle erőfeszítés nélkül csavarni. Kihajtható emelők találhatóak hátul. Helyet kapott az Fn billentyű is ctrl mellett. Ezek a feliratnak megfelelően funkcionálnak is mindenféle driver nélkül.

  Folytatás...

  SymbianOS 6 hónapja 7

 • LED fényforrások, értem én, de megéri?

  Szállítónak jattal együtt 8000ft-ot költöttem LED izzókra.
  Izzó nem izzó annyi féle képen nevezik, én egyet kivettem a sok közül.

  Ez a pakk ki fog váltani 7 helyiségben összesen 420W sima izzót. Viszont én azt mondom lefele kerekítsük és számoljunk 400W-al, mert a konyha 40W-os.

  Mindenféle bonyolultabb matek helyett nézzük azt, hogy ez a 7db sima 60-as izzó mondjuk kerül darabonként 100ft-ba (ez a legolcsóbb). 700ft-ért 1000 órán át tudunk világítani ha csak az anyagárat nézem.
  Ezzel ellentétben a LED-es csodák ha igazak a ráírt adatok, akkor elmennek 20.000 órát is. Folytatva a gondolatmenetet 8000ft-ért kapunk 20.000 órát. Anyagár még mindig.

  1000 óra 700ft
  20.000 óra 8000ft

  Hogy bonyolítsam kicsit azt mondom el akarom érni a LED-es csodák tervezett élettartamát és veszem a sima izzókat. Durván belekerül nekem 14.000ft-ba és ott tartok ahol először kipurcannak a LED-ek.

  Folytatás...

  SymbianOS 7 hónapja 33

 • Refurbished - Revoltec LightBoard XL3

  Lent a kérdés. :)
  2011 augusztusában vásároltam amikor még nagyon újnak számított. Az évek során nem kíméltem. Néhány hónapja eladtam az asztali gépemet és a billentyűzet kihasználatlan maradt. Gondoltam egy nagyot, mondom takarítsuk ki. Engem is meglepett mi minden volt a gombok alatt. Before - After képek:

  [link]
  [link]

  [link]
  [link]
  [link]

  [link]
  [link]

  Folytatás...

  SymbianOS 8 hónapja 3

 • Apró odafigyelések

  Kicsit kiszakadva a magam kis légköréből azt tapasztaltam, hogy a címen szereplő egyelőre magyarázat nélküli dolog nincs jelen mindenütt. Meg is magyarázom és azonnal rá fogtok jönni mire gondolok. Nézzétek meg a képet. Mi nem stimmel vele? Jó nagy rakás az tény.


  Elmondom szerintem mi nem oké. Egymás tetejére nem tennék két radiátort. Azonnal feltűnt, de egy hifit sem üzemeltetnék készenlétben (trafója van és zabálja a villanyt (akinek kell az enyém jöjjön el elviheti jelképes áron)), csak ha kell ami még itt is ritka, a videót meg kidobnám, szintén készenlétben fogyassza az áramot és alig kell. Nem építenék várat olyan dolgokból amik nem kellenek és fűtenek is. A DVD lejátszót nem is mondom.
  Nekem a HGW és a router fizikailag máshol van, továbbá tud szellőzni. A fenti rakás még télen is forró, mi lesz nyáron? Kíváncsian várom amikor elkezd szakadozni a net.

  Ti is ennyire a dolgok mögé láttok vagy ahogy én szoktam mondani: "Jó az úgy is..." kategória?

  Jó elveszni az apró dolgokban. Pl csak el kellett mennem vendégségbe, hogy kiderüljön a 120-as net csak 12-es. Csak nekem tűnt fel. Akkor miért fizetik ha nem tudja?
  Simán böngészés alatt kijött nem is kerestem.

  Folytatás...

  SymbianOS 9 hónapja 39

 • Aprózzunk azaz a felújított notebookok

  Kicsit történetem egy nagyon egyszerű megállapítást hozott elő belőlem.
  Nincs értelme minőséget kiadni a kezed alól. - Legalábbis, ha azt a kis részt nézzük amiből ezt leszűrtem.
  Nem született volna meg az írás ha nincs egy baleset és nem töröm össze annyira féltett notebookomat. Kiszakadt akku, másnap elrepedt LCD, de ment, hisz Hp. :B
  Eme esemény miatt gondoltam egy nagyot és elkezdtem megbontani az épen maradt részeket javítás/csere céljából. Hajlamos vagyok hamar felejteni, a vonatot is nézem szabi után mire rájövök újra mivel indul el, jó csak vicc volt. Tehát igen igen belejön az ember a dologba ha sokat csinálja az adott mozdulatsort. A törött példány volt a tanuló darab. Gondoltam egy nagyot és elkezdtem felújítani pár példányt. Ez valamiféle pótcselekvés, mert az egyetlen hobbym egyelőre szünetel. Jó időre.
  Nagyon hamar rájöttem a Hp elitebook 2560 és 2570p szériahibáira és azoknak orvoslására. Elképzelésem szerint nem csinálok mást, mint szerzek néhány ilyen notit és mai szintre hozom, belerakom szívem lelkem és csekély haszonnal a korábban összetört példányt nullszaltósra hozom ki, közben nem unatkozom. Több 60p és 2db 70p ment át a kezem alatt, természetesen volt donor notebook is alaplaphibával. Utólag azt mondom hiba volt, mert senkit nem érdekel semmi és nem lát túl az orra hegyén.

  Folytatás...

  SymbianOS 9 hónapja 39

 • Asztali gép: Levesbe veled!

  Soha az életben nem tudtam elképzelni, hogy én valaha meg fogok válni az asztali erőműtől, mert valljuk be az volt. Felmerült bennem, hogy eladom, olyan 2 hete, meg is hirdettem, írtak is rá elég sokan. Volt a fejemben egy "ár", mivel évek óta nem követem, nem játszok, nem is tudtam mi mit ér. A beárazós topic lassan ment, nem jött válasz. Jött rá egy közel 2x-es ajánlat a fejemben lévőre és tudtam még többet ér, addig- addig kutattam, de egy valós életesemény miatt legyintettem rá vidd ennyiért. Akadályok voltak igen, gördítettek elém, de csak elment.
  Úgy töröltem róla mindent és csomagoltam be, hogy egy cseppet sem bántam, egy fikarcnyit sem. Valamikor közép suli 10.-ben történt amikor az jutott eszembe, hogy játsszon az akinek 16 anyja van, időpazarlás. Sőt, pénzt adni egy alkatrészre ami virtuális dolgot ad? Pl VGA. Azért csak csak szinten tartottam, de azt mint régen, hogy csúcs VGA ki volt csukva. Nem tudom mi lelt, de ez ma is él. Nem tudok fél - 1 óránál többet leülni játszani, azt is csak ilyenekkel mint Tiberian Sun, Dungeon Kepper 2. Nem, ez nem az öregség jele. Ezek még játékok voltak. :)
  Cuccok geléria

  Folytatás...

  SymbianOS 11 hónapja 22

 • Filmajánló: Wanted - 2008- ból

  Nekem tetszett. Újabban nincsenek jó filmek. Inkább sorozatozok.

  Igen ő már az új. ;) Ez a rész úgy megfogott.

  A videóra kattintva ön elfogadja, hogy a jelenet felkavarhatja lelkét, melynek eredménye maradandó szemrángás lehet.

  [link]

  SymbianOS 11 hónapja 4

 • "Suvernyák állat"

  Mondtam, hogy híres leszel kedves Szaxxxxxx Ildikó! :))
  Jót nevettem rajta!

  SymbianOS 11 hónapja 7

 • Apró new verzsön

  Eleinte döbbenten olvastam, majd mosoly, üzi és törlés.
  Egy hirdetésbe feltettem egy kérdést, nevezetesen mi a két memória között a különbség. Köszöntem, volt írásjel, végén köszönöm. Majd írtam a hirdetőnek is pü-t, hogy lássa beleírtam a hirdetésbe. Nem tudom miért így. Most így, nem tiltotta semmi. Kaptam egy szerény kisbetűvel kezdődő választ PÜ-ben, miszerint "leszarom...". Hirdetésbe tovább taglalva a dolgot. Ha hirdetek valamit akkor --- ----- ---- a másik félnek, mert el akarom adni. Hát ő nem akarja eladni. Moderálásra szorul a válaszom ott, de akár maradhat is, mint jelzés, hogy kispista nem épp kedves ember. :)) Élőbe lehet, hogy eltörik kicsi orra.

  SymbianOS 11 hónapja 8

 • Acer után Hp notebook - Dimenzióugrás

  Barátnőm tabletet használ és gondoltam meglepem egy kis notival. Használtan találtam egy Hp Elitebook 2530P-t. Elmentem megnéztem, több mint szép állapotban volt, akkuja alaphangon 4 órás, el is hoztam. Ugye fel kellett telepíteni miegymás. Addig addig nyomkodtam, még meg nem tetszett. El is indult a lavina. 2540P-ről kaptam fülest ugyan innen, jó volt jó volt, de nekem a szép állapot kicsit több. Nem hoztam el. Annak amúgy null perces eredeti akkuja volt.
  Bosszankodva hazajöttem és ráakadtam a Hp Elitebook 2560P-re. A 12 col megfogott és maradni akartam ennél a vonalnál. Szintén elmentem megnézni egy szépnek tartott példányt. Mondjuk úgy, hogy másnak szép, nekem megfelelő állapotú mindössze. Új akkuja van, I7-el alaphangon 4 órát elmegy. Nem is ez a lényeg hanem az, hogy mióta ezek a gépek vannak itt egyszerűen nevetésben török ki az acer láttán. Ez az elegancia, minőség, strapabíróság, egyben van és valami pofátlan gyors a 2530P és a 2560P is. Előbbi WD Black HDD-vel, utóbbi Intel 530 SSD-vel.
  Úgy érzem jó választás volt!

  :R

  Win 10 boot

  Folytatás...

  SymbianOS 12 hónapja 59

 • Dungeon Keeper 2 V.1.7 - Windows 10

  Nem tudom hányan ismerik, mivel átalakult az évek során az itteni társaság, de ez az egyetlen játék ami 10 percnél tovább is le tud kötni. Köztudott, hogy az 1.0-ás verzió nagyon bugos, ez egy fullosított 1.7-es. Manapság már free. Az első része megvan eredeti CD-n eredeti dobozzal. Hatalmas alkotás mindkét rész, átgondolt és humoros. Meglepődtem, mivel mindenféle trükk nélkül elindult win10 alatt GMA4500-as VGA-val amihez egy 2011-es Vista driver van telepítve.

  [Erről lenne szó, a kisebbeknek mondom]

  SymbianOS 1 éve 6

 • Mit jelent a képen a kínai szöveg?

  Valamit akar az otthoni router, de nem értem... Hátha valaki érti thx!

  SymbianOS 1 éve 9

 • Xiaomi Router Mini AC Intelligent Wifi Dual Band Max 1167Mbps

  FONTOS UPDATE: 2016.02.04
  Angol nyelv és európai régió került bele a router kezelőfelületébe. Továbbá okosították az egész kezelőfelületet. A leírás már sok téren nem igaz vagy változott.
  Ver: 2.8.91

  Üdvözlök mindenkit! Eme rövid kis írás egy topicnyitó lenne ennek a ritka kis cuki routernek. Miért ritka? Hm. Na jó elárulom. Nem tud angolul a kezelőfelülete. Miért cuki? Mert az, csak rá kell nézni.

  Próbálom rövidre fogni, csak a legfőbb dolgokat leírni.

  Az üzembe helyezése kicsit fejfájós tud lenni. Ennek oka, hogy még nincs net addig nem fordít a chrome, de épp azért kellene az elején fordítani, hogy legyen netünk, mert kizártnak tartom, hogy egy átlag magyar eltalál a net beállítások menüig.
  Én ezt úgy oldottam meg, hogy adtam netet a laptopnak és közben kábelen kommunikáltam a routerrel, beállítottam mindent, majd átdugtam a kábeleket és lassan észhez tért.

  Folytatás...

  SymbianOS 1 éve 529

 • Akkor és most

  Előkerült kettő memóriakártya. Egy MMC és egy microSD. Utóbbit beletettem az SJ4000+ -ba és 2K-s felbontásra állítottam. Ez azon ritka eset, amikor a régmúlt találkozik az új technikával és az teljesen együtt tud működni, de a végeredmény egy vicces felvételi idő.
  Az MMC-nek a FAT fájlrendszer az érdekessége. Még csak nem is FAT32. Ez amúgy egy Nokia 9110i-ből került ki.
  A microSD egy dologra nagyon jó. F/W-t frissíteni. :C

  SymbianOS 1 éve 9

 • Micro USB kábelek tesztelés alatt

  Sziasztok! Éjszakai műszak után gondoltam egyet és a házban lévő összes micro USB kábelt előkerestem, majd megmértem milyen feszültség szinteket tud ~1 és ~2A-es teher alatt közvetlenül a micro USB végen. Az értékek pontossága megkérdőjelezhető, de viszonyításra alkalmas.
  A tesztelt kábelek közül a gyári BlackBerry-set, a gyári Xiaomi-set és a GOLF-ot használom. A többi csak úgy van régről. Hosszukat tekintve 1m fölé nem szerek menni. A BlackBerry-s 120cm.
  A videó elején direkt megmutatom mennyi a terheletlen feszültség amit a töltő szolgáltat, ez fontos, mert később majd ez fog esni és nagyon nem mindegy, hogy eleve 5V alól indulunk, vagy 5V fölöttiről egy-két tizeddel.
  Egy ilyen töltő és kábel combo (akár a GOLF akár a Xiaomi) nagyon nagy mértékben befolyásolja a tölteni kívánt eszközök töltési idejét, HA a többi együtthatóval NEM foglalkozunk. Főleg telefonokra gondolok itt mindenféle kifejtés nélkül, mert pl egy SJ4000+ akciókamerának kb mindegy mire van kötve.

  [link]

  SymbianOS 1 éve 3

 • Windows 7 Update Bug

  Üdv! Sajnos a totyikja nem valami sokat ér.
  A gond a következő: Adott egy noti ami nagyon jól működött 07.10-ig. Sőt ma is jól működik, bár a rendszer visszaállítás megölte a chromot, de ez tizedleges. Az van, hogy egy végtelenig tartó frissítés keresés zajlik. Tegnap olyan fél óra alatt eljutott addig, hogy 14 frissítés van és 1 választható. Tök mindegy mi van kijelölve a letöltés ugyan ez, se adatforgalom semmi, minden 0%-on áll. Majd olyan 1 óra tökölés után az MSE frissítés mintha települne, na itt lett elegem és restart. Ekkor ez a birka 11 frissítést akar feltenni mielőtt leáll a gép. Ugyan úgy csak áll és semmi, bár itt hirtelen újraindult mintha átugrotta volna a frissítéseket és kész lenne. Restart után már csak 4 frissítés volt, de néha 11. Település ugyan így a végtelenbe megy, újabb keresés dettó. Próbáltam visszaállítani a rendszert oda ahol még fix, hogy jó volt minden, de onnan sem megy. Mi romlott el?
  Ja és még valami, majd megfő a noti mert maxon tekeri a CPU-t. svhost valami .exe meg a trustinsaller hol ez hol az tekeri...

  SymbianOS 1 éve 29

 • Ebbe is bele lehet kötni

  :))

  [link] - A végére sík ide voltam. Na itt hány szabályt szegtem meg? Elemezzétek ki.

  SymbianOS 1 éve 27

 • mailbox.hu

  Nyílj ki!

  Aki benne van úgy is tudja miről van szó. Ki fordult már ügyvédhez? :DD Én bzeráns spemekről maradok le, meg pár jofogás üziről, mert ott pl nem lehet mail címet változtatni. 8 év regje van ott a többi számomra is rejtély.

  SymbianOS 1 éve 8

 • 2009-2015 @ Avagy a régi új laposom

  Bevezető

  Cica nagyban

  Elöljáróban annyit, hogy az ember vérszemet kap. Egyik BlackBerry-s ismerős úgy fogalmazott, hogy maximalizmus.

  A főbb adatok még 2009-ből:

  CPU: T4400 2x2.2GHz 1Mb L2
  VGA: Intel GMA4500
  HDD: Toshiba 250Gb Sata2
  RAM: 1x2Gb DDR 1066MHz
  DVD olvasó: Optiarc Sata1 dvd író, mai napit nem tudom milyen...

  Közben volt egy 5830TG, de a beépített akku miatt 2 hétig volt csak meg. Itt be is fejeződött a notebook evolúció. Nem gondoltam volna, hogy nekem valaha lesz még laptopom. Néha jól jött volna, pl tanfolyam alatt, hogy ne a szobában bújjam a tananyagot, hanem kint a teraszon vagy a pince hideg sötétjében.

  Aztán ez év májusában ismét feltűnt az 5635Z. Barátnőm nem adta el, csak használta. Igen-igen erős igénybevételnek volt kitéve. Két példát említek az 5 év alatt. A cicák a felnyitott laptopon aludtak és a jobb megvilágítás miatt egy 60W-os izzó tört magának utat a fedélbe. Nem vészes. :DD

  Folytatás...

  SymbianOS 1 éve 26

 • Dionea Muscipula "család"

  A "család"


  Dionea Muscipula Forma Typical


  Dionea Muscipula Sawtooth


  Dionea Muscipula Red Sawtooth (Cseh Gránát)


  Dionea Muscipula Cross Teeth


  Dionea Muscipula Red Dragon (Akai Ryu)


  Dionea Muscipula T-rex

  SymbianOS 1 éve 8

 • Acer Extensa 5635Z akkor és most (2010-2015)

  2010 ---------- 2015

  [link] -------- [link]

  [link]
  [link]

  Meg kell jegyeznem, hogy a noti nem az enyém, bár nekem is volt ilyen és együtt indult el a használata a fentivel. Én 1-2 év múlva eladtam, de ez maradt, azóta használatban volt. A 60W-os izzó ami beleégett a fedélbe nincs a képen. :DD A gond vele a billzet. A macskaszőr és a por bekerült a billentyűk alá és a space alatt elinduló szalagkábelt kikezdte, néhány gomb halott. Szerelés közben azért kellemes ráébredni, hogy hiányoztak csavarok, a HDD-t nem tartotta semmi csak a csatlakozó a helyén, de ment. Két kérdésem van, acer topic elég szürke. Ha kap angol billzetet ugyan úgy lekezeli? Gondolom igen, de nem akarok rá....! A másik az akku. Feltöltve ki lett véve a notiból 2010-ben. MOST én tettem vissza és töltőre tettem.

  Folytatás...

  SymbianOS 1 éve 23

 • XIAOMI 5000 mAh Ultra-thin 9.9 mm Power Bank

  A XIAOMI Power Bank sorozatnak ez az egyetlen Li-Po cellára épülő tagja - a többiben 18650-es Li-Ion cellák dolgoznak.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 1 éve 48

 • Telefon nosztalgia - Akkor és most

  Egy kolléga bejegyzésén felbuzdulva én is szemezgettem a múltból. Hát változnak az idők, telefonok terén is.
  Ma már kizártnak tartom, hogy én telefonnal mókoljak (Symbian), annak alapból kell tudnia egy halom dolgot.

  Az időben csak néhány évet nyúlok vissza, ahova még érdemes.

  A képek készítésük időrendjében kerültek fel:

  Nokia E90 V2 - 2010. Augusztus 16
  Nokia E90 V2

  Nokia N8 - 2012. November 17 - eladás előtti kép

  Nokia 808 - 2013. Március 22

  ---------------------

  BlackBerry Z10 STL100-2 - 2014. Július 31

  BlackBerry Passport SQW100-1 - 2015. Április 18

  Folytatás...

  SymbianOS 1 éve 21

 • Sjcam SJ5000 Wifi vs. BlackBerry Passport

  Sziasztok BlackBerry tulajok! 1:1-es képarányon is kiválóan fut. Közvetlen apk letöltés: [link] 0.9.7.10

  SymbianOS 1 éve 0

 • OLX és HV apró gyöngyszemek

  Lassan lassan gyűlnek a gyöngyszemek, főleg OLX-ről. A tegnap előtti is elég érdekes volt.
  Ennyire előre ne szaladjunk. Itt az szokás, hogy ha valami nem tetszik eleve vissza sem ír az illető. Értem én csak a k a azt b b! :DDD
  OLX-ről hoznék nektek két szépséget. Adott egy telefon tok 450ft-ért. Minden jól indult, kérdezte a vevő jelölt, hogy el tudom e postázni neki. Mondom neki, hogy igen előre utalás után. Még ekkor sem volt semmi gond. Írom neki a lehetséges postai formákat és azok árait. Az erre adott válaszra jött tőlem ez a fej: :F
  "nem gondolod komolyan, hogy ezért a néhány száz forintos tokért ennyi postát ki fogok fizetni." - Nagyon gyorsan átcsaptam nevetésbe és leírtam neki mit gondolok majd tiltottam.

  A legfrissebb eset is hasonlóan jól indul. Ott személyes átvételről volt szó, semmi probléma nem volt, mindent közöltem. Utolsó előtti napon írtam neki, hogy itt a számom ha nem tudná és én is elkérném az övét, mert szolgálatban vagyok és van 1% esély arra, hogy nem tudok pontosan érkezni. Az erre adott válasz szintén: :F
  "Akkor nem érdekel hagyjuk." - Szintén leírtam neki amit gondolok, bár kiegészítve a korábbi OLX-es gyöngyszemekkel és, hogy ön egy újabb idióta fajta! A meghiúsult találka időpontjában írtam neki, hogy "pedig ráértem", majd letiltottam.

  Folytatás...

  SymbianOS 1 éve 130

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.