2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Munkaszervezés

    Szabadnap . Tikkadtan ülök a nyári forróságban , 30 fok a szobában , kint 35 . Család idebent nyüzsög - mondjuk elég lassan de azért még mozognak .
    A házunkon most cserélik az ablakokat (panel pályázat) por , kosz , fúrás , kopácsolás meg ami ilyenkor lenni szokott .
    Közben járda felújítás is zajlik .
    Házunk két oldalról fő közl. úttal határolt , parkolni nem tanácsos . A „maradék” utcában zajlik az ominózus járda építés tehát most ott sem lehet parkolni .

    „Az önök utcájában az önkormányzat……. azért járda felújítási munkálatok lesznek 06.16 - 06.20 között kérjük szabadon hagyni a járdát és a mellette lévő útszakaszt ….”

    Ok , tiszteletben tartjuk a kérést (kb 20 autós) és parkolunk messzebb , illetve aki gyorsabb/ügyesebb annak jut hely az utca másik oldalán .
    Meglepetésként ér első nap délután , hogy a ház körül is felújítják a járdát , tehát a házba való bejutás is nehezebbé válik . Fel is bontanak mindent.
    Természetesen nem készülnek el határidőre , viszont vasárnap (22.-én) reggel fél hatkor (!) erre kelünk : ....krrsssshhh ….. puffff….. krrsssshhh ….. puffff…..
    Bezonyám , két emberke lapátolja a sódert egy kimaradt ~8 m-es szakaszra .
    Hatra végeznek , akkurátusan elcsomagolnak és eltűnnek .
    Gyógyreggeltkívánok !

    Folytatás...

    spirit007 16 éve 3

  • Allergia :(

    Aaapaaa keddőőődiiik ! Igen sajnos megint kezdődik . Itt van végre a jó idő , mehetünk...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 115

  • Nem az én napom ...

    Nos elszántam magam életem első blogjának megírására , mivel ma olyan dolgok történtek pár óra alatt ami már sokk .
    Szabad a délelőttöm , hát asszonypajtás elküldött egy „feladattal” a közeli bevásárló központba . De a gyereket is vigyem , legalább szellőzik kicsit .
    OK!

    Az utcán
    Öltözés és irány a kocsi . A hátsó ajtó előtt egy akkora rakat kutya sz. , hogy egy medvének is becsületére válna . Lakótelepi jó szokás szerint elöl hátul 40-40 cm-re a szomszéd autók . Na a gyerek be jobb egyre (2 éves lesz) kiállás , majd jobb egyről be hátra , közben természetesen kialakul a forgalmi helyzet , mivel a kis utcában egy „úr” szeretne autójával keresztül haladni . 30 másodperc alatt beépítem a gyereket és elhúzok . Közben az autós kedvesen legyezget közben mozog a szája ...
    Egyébként kitolathatott volna , de azon a típuson biztos nincs rükverc .

    Bevásárló központban
    Mindenféle atrocitás nélkül 20 perc alatt megérkezünk , leparkolok , megfelelő üzletet felkeresem , ahol közli a hölgy , hogy várni kell kb. egy órát .
    Gyors mérlegelés és úgy döntök megvárjuk . Addig bámészkodunk , persze ekkor derül ki , hogy se óra se mobil .
    Meg az is , hogy nem is egyszerű egy kisgyerekkel nézelődni , mivel ölben nehéz hurcolászni , kézen fogva meg pl. egy műszaki üzletben a vevők egyszerűen eltapossák . Komolyan , 150cm alatt nem látnak az emberek ?

    Folytatás...

    spirit007 16 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.