2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Help! Ötletelés kellene

    Nemrég újrabőröztettem a kormányomat, viszont egy árnyalattal eltér a légzsák színe. Ötletek, hogy mivel lehetne kevésbé kontrasztossá tenni? Gondolkozok a matrica/plasti dip/carbon fólia hármason. Ezek közül a plasti dip talána legjobb megoldás rá.

    Speeedfire 7 éve 35

  • Re: Magyar Posta

    Megjött a válasz, a mútkori levélre. :)

    Ezt írtam nekik: :DDD

    Ez most valami vicc? Leírom, hogy nem azt kaptam amiért fizettem, erre az a választ, hogy ismét kérvényezzem? Nemár, milyen hozzáállás ez? Elvártam volna legalább azt, hogy leíjrák: "Elnézést a kellemetlenségért, a jövőben nem fog többet előfordulni."

    Válasz:
    Tisztelt Tóth Szabolcs!
    Hivatkozva a 2017. június 30-án tett bejelentésére az alábbiakról tájékoztatjuk.
    Vizsgálatunk során megállapítottuk, hogy az Ön által jelzett PNF3J64167451 azonosítószámú üzleti csomagot nem az elvárásainknak megfelelően kezeltük.
    Bejelentését követően kollégánk megfelelő mértékű felelősségre vonása megtörtént, egyben felhívtuk figyelmét a pontos, körültekintő, szabályos és az ügyfelek érdekeit szem előtt tartó munkavégzésre.
    Az okozott kellemetlenségek miatt ezúton is szíves elnézését kérjük.

    Vajon ez mit takar a jövőben? Ismét bedobnak egy cetlit, vagy valóban házhoz fogják vinni?!

    Speeedfire 7 éve 12

  • Magyar Posta

    Nemrég rendeltem pár cuccot, és MPL házhozszállítást kértem. Majd jött egy levél a postaládába, hogy a legközelebbi posta ponton tudom átvenni. Erre fel írtam nekik egy levelet, hogy én házhozszállítást kértem, nem pedig posta ponti kiszállítást.

    "Tisztelt Cég,
    szomorúan tapasztalom, hogy az üzleti MPL csomagban, ami elvileg háztól-házigot jelentene. Képesek csak bedobni a postaládába egy üzenetet, hogy a postaponton átvehető. Kérdem én, hogy akkor a jövőben miért is válasszam Önöket más cégekkel szemben, ahol a háztól-házig valóban azt jelenti, amit a neve is takar. Még nekem kell szaladgálni a saját csomagom után. Agyrém ez az MPL és ez nem az első eset már. A közel jövőben inkább választom az DPD, Sprinter, GLS cégeket."

    Erre a válasz:

    "Tisztelt Tóth Szabolcs Úr!

    Tájékoztatjuk, hogy az ügyfélszolgálatunkhoz érkezett e-maileket munkanapokon a beérkezés sorrendjében válaszoljuk meg. Elektronikus rendszerünkben található információ alapján az Ön által jelzett küldeményt 2017. 06. 30-án kézbesítettük.

    Amennyiben kéri a kézbesítés körülményeinek vizsgálatát, kérjük szíves visszajelzését."

    Folytatás...

    Speeedfire 7 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.