Hirdetés

2021. április 21., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Gondolat ereje.2

  Pár évvel ezelőtt írtam egy kis szösszenetet magamról, pontosabban arról ahogy elképzeltem az életem és szépen lassan minden gondolatom kézzel foghatóvá vált. Úgy érzem eljött az ideje egy kis frissítésre.

  Nem hiszen sokan olvasták, de akik igen azok tudják, hogy tetoválással foglalkozom. Mindíg is olyan munkát szerettem volna, ahol az embereknek számít a véleményem. Mostanra pedig, jóformán mindenki azt szerertné hogy én döntsek helyettük. Nagyon megtisztelő és egyben hatalmas felelőség, de imádom! Lassan 9 éve leszek benne ebben az álomban, ahol a magam főnöke vagyok. Nagyon nehéz dolog. De azt hiszem mire az utolsó ilyen frissítést fogom írni az lesz az utolsó szavm, hogy MEGÉRTE.
  Viszont van egy érdekes oldala ennek a "munkának". Még pedig az, hogy az emberek maximális megnyílnak előttem. Amolyan lélekbulvár lettem, miközben nem szerettem volna más csinálni, mint szebbnél szebb tetoválásokat készíteni. Persze ehhez sok idő kell, mire az ember olyan szintre fejlődik. Na de ez más téma :D
  Arra kellett rájönnöm, hogy egyre nagyobb felelőség nehezedik rám, hiszen a vendégeim úgy érzik velem bármit megbeszélhetnek (ami így is van), de akkor egy példa:

  Folytatás...

  spawn21 4 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.