2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Első negatív Hardverapró értékelésem...

    Mindenkinek az életében jelen vannak a változások... mérföldkövek, mély pontok és vannak emlékezetes vagy feledhetetlen pillanatok. Ezeket olykor bizonyos életszakaszhoz is kötjük. Gyermekként ahogy oviba vittek az esős napokon, tinédzserként ahol a kicsengetés után az életed nagy verekedésére készülsz, vagy felnőttként mikor megtudod hogy a feleséged terhes. Ikerekkel!

    Viccet félretéve... hát hogy a bú bánatba ne emlékeznél arra, ha 18 év Prohardver tagság és 483 pozitív értékelés után megkapod életed első negatív értékelését a Hardveraprón? Főleg úgy hogy teljesen igazságtalan módon "elbántak" veled? Mikor óvatos vagy éveken át, de mégis besétálsz egy mocskos csaló csapdájába?

    IT mániás vagyok, ez a hobbim és IT-ban is dolgozok. A világ nekem-e körül forog. Sokat cserélgetek, adok-veszek. Nem vagyok üzér, nem vagyok csaló egyszerűen csak szeretek mindent kipróbálni amire van lehetőségem és ezt nagyon sokszor a Prohardver lapcsaládon keresztül tettem. Ahogyan azt legutóbb is, mert a családtagnak szerettem volna venni egy olcsó iPhone-t.

    Így találtam rá egy őstagra, aki már 2007 óta a lapcsalád tagja. Ugyan nem rendelkezett kirívóan sok pozitívval, de azért volt neki 30db, így gondoltam ha még őstag is akkor ebből baj csak nem lehet. Lecsaptam a meghirdetett telefonjára, ami egy iPhone 8 Plusban testesült meg. Ugyan kaposvári lakos én meg pesti, de bíztam az eddigi kiváló megítéléseimben.

    Folytatás...

    SP!T 11 hónapja 90

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.