2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Android szerviz kódok

    Biztos sokan emlékeznek a Nokiás időszakra, amikor mindenki tudott valami speciális kódot, amivel a telefon valami extra információt szolgáltatott. Nos ilyen kódok bizony Android rendszerű telefonokra is vannak, sőt sokkal mélyebbre tudunk velük nyúlni az OS-ben mint azt gondolnánk. Az alábbi kódok a beszámolók szerint nem minden telefonon működnek, valószínűleg nagy része Samsung telefonokhoz való.
    Figyelem! Nagyon óvatosan bánjuk a következő kódokkal, nem vállalunk felelősséget , hogy ha valaki működésképtelenné teszi a telefonján.
    *#*#4636#*#*
    A telefon és az akkumulátor adatait írja ki, többek között az akku töltési történetéről és használatáról is kapunk statisztikát. Meg tudhatjuk a töltöttségi szintet, és a hőmérsékletet is, de még a wifi és gsm hálózatot is van lehetőségünk ebben a menüben tesztelni.
    *#*#7780#*#*
    Ezzel a kóddal nagyon óvatosan kell bánni, mert ez az úgynevezett „factory data reset”. Eltávolítja a telefonból a Google account beállításait, a rendszer és az alkalmazások beállításait és a letöltött alkalmazásokat. Nem módosítja azonban a rendszerprogramokat, a telefonnal szállított alkalmazásokat és az SD kártya tartalmát (fényképeket, zenei állományokat).
    *2767*3855#

    Folytatás...

    sonar 11 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.