2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Építsünk hibridet!

    Nabár, a cím csalóka, elég érdekes elszántságra adtam a fejemet.

    Mivel a nemrég itt mutogatott MyAudio C50-nem több sebből is vérzik, úgy döntöttem, picit megreformálom a dolgokat, beleuntam már, hogy állandóan ez van, és teszek ellene. Legalábbis megpróbálok.

    A kis MP3 lejátszó sebei:
    - A Jack csatlakozó mozog, és nem jön ki a kis dögből hang.
    - Az USB port is megadta magát, az is mozog, csak feszítésre hajlandó működni.
    - Az akkumulátor kis fülhallgatóval bírja 2 órát, ami nem vaskos. De ami sajnálatos, hogy az általam preferált fejhallgatóval fél óra az üzemideje.

    Szétszedés után azt vontam le, hogy kár vele vesződni. Nem a forrasztás, a NYÁK hibája hogy elenged a forrasztás. Egész egyszerűen olyan kicsi helyen fogja a csatlakozót a forrasztás, hogy számomra az is kérdéses, hogy a NYÁK-on az alu csík nem-e vált fel. Továbbá kicsit letörve konstatáltam, hogy meg sem éri megpróbálni többet kicsikarni belőle valahogy. Az akkumulátor 120mAh kapacitással bír, bár picit többre számítottam.

    Ekkor egy haverom mondta, hogy összetörte a telefonját, a kijelzőnek reszeltek. Olcsópénzért megvettem tőle az 1320mAh kapacitású, kijelző nélküli Nokia 5230-at.

    Folytatás...

    sketchifun 12 éve 2

  • MyAudi Mp3 lejátszó, by Teszkó!

    Sziasztok.

    Vásároltam ma a teszkóban egy zenelejátszó készüléket, ugyanis a régi tönkrement, és egyenlőre ennyi pénzem volt rá.(2600Ft)

    Vettem hozzá egy 8 gigás Maxell X-Series microSDHC memóriakártyát.

    A microSD miben külömbözik a microSDHC változattól?
    Lehetséges az, hogy amiatt nem ismeri fel a gépem adathordozóként, mert nem sima microSD?

    sketchifun 12 éve 18

  • GamerApró, avagy minden gamer.

    Kedves olvasók. Bár ezen bejegyzés külalakja lehet, hogy egy cikkre fog hasonlítani, nem, nem az. Ez csupán csak egy kis elmélkedés.

    Az előzmények
    Egy ideje olvasom a fórumot, néha aktívan részt is veszek a hozzászólások gyarapításában. Sokat láttam, sokat olvastam már, olvasóként már évek óta követem az egész lapcsaládot. Sok-sok témát átolvastam, a moddingos topicban, meg a gépmutatósban tátottam a számat, hogy ilyet egyáltalán lehet csinálni. A gépvásárlós topikban kigubbadt a szemem, amikor láttam, hogy milyen komoly konfigok vannak. Le vagyok maradva, tudtam be nagyvonalúan. Olvastam még sok ,,Milyen xxxx-et vegyek" topikokat is. Ott is csak néztem. Mindig elámultam, amikor valaki belinkelt egy Asrock Fatality, ASUS RoG, Gigabyte G1 alaplapot. Csak néztem, mikor az éppen csúcskategóriás videókártyákat ajánlják, amelyek teljesítménye már-már igen acélos. De aztán jött a gémer korszak, és sok-sok illúziót lerombolt. Mindenki odavolt a gémer cuccokért, egy alaplap nem tuningos alaplap volt, hanem gémer, egy processzor sem egy erős processzor volt, hanem igazi csúszuper hipergémer processzor. Aztán sokan kinőttek ebből a korszakból, páran benne ragadtak, és ez a ,,páran" a bejegyzésem témája.

    Folytatás...

    sketchifun 12 éve 7

  • Kérdés a jogosítványokról.

    Mivel nem találtam erre megfelelő topikot, és a kereső sem adott nekem túl érdemi információt, ezért megpróbálkozom itt, hátha. :DDD

    Elkezdtem ugye a B kategóriás jogosítványt, hamarosan vizsgázok. Van ugye ez a B+E kategóriás jogosítvány. Ezt eddig értem is, bár valahogy irreális nekem egy személyautó mögött egy 30 tonnás utánfutó, de hát ízlések és pofonok.

    Ha lerakom a B+E jogsit, aztán egy sima C kategóriát, akkor tehergépkocsival vontathatok nehézpótkocsit(Félpótkocsi, tandem)?

    sketchifun 12 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.