2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Első iPhone telefonom története!

    Nos az egész úgy kezdődött, hogy megszülettem sokan már ezért utalnak... Na ugorjunk egyet az időben mindig havertól vettem felsőkategóriàs telefonokat. Ez a hobbija cserélheti mert megteheti de jó neki. Volt egy HTC one x telom nagyon sokáig első okos telefonom 6 évig használtam aksija már gyenge volt de ezen kívül nem volt vele gond imádtam.

    Utána cseréltem szintèn havertól vettem 50 ezerért egy LG G4 telot 1.5 éves készüléket. Imádtam ezt is nagyon. A HTC telefont megkapta feleségem használta kb. Egy évig nagyon imádta, de jött a baj a baleset. Női szokás far zsebben a telefon kiment hugyozni ja bocsánat pisilni és ekkor telefon bele esett a WC-be Lolipopinyo. Annyi is lett neki hazajött na most mi legyen gyorsan kellett dönteni irány pláza a Pólus center. Nézegettünk a használtakat, de nagyon rossz volt a felhozatal meg zsákba macska is.

    Amúgy régóta ki akartam próbálni az iPhone telefont, mert én akartam dönteni az örök vitában android vs ios. Végül bementem vodafon azt céges flotta csomagban kihoztam egy iPhone SE telefont 2017.06. Hónapban. Féltem kicsit tőle szerencsére sok havernak van iPhone telefonja igy segítettek beállítani illetve válaszoltak kérdéseimre. Nagyon megszerettem a rendszert illetve a kicsi méretét.

    Folytatás...

    Serpiko 5 éve 8

  • Ritkán használt szavak.

    Érdekelne pár ritkán használt illetve érdekes szó. Ezekből kell párat összegyűjtenem egy fogadás miatt. Ha ismertek ilyeneket akkor jöhetnek írjátok le nekem ide. A határidő holnap 12 óra addig van időm erre a feladatra. :DDD

    Egy párat már találtam: Badella, szafaládé, stb.

    Serpiko 12 éve 38

  • Hú-pityipű

    Azon gondolkodtunk vagyis beszélgetünk egy ismerősömmel a minap elég hülyeségnek hangzik majd elsőre. :DD Szóval nem tudtunk rájönni mit jelent a „Húpityipű” vagy „Hú pityi-pű’ tök mindegy. Arra jutottunk, hogy gyerekkoromban mondtuk ezt, amikor úgy csináltunk mintha aludnánk. De mit jelent valójában? :U Valaki esetleg tudja, mondja már el nekem.

    Serpiko 12 éve 11

  • Steam napi gém… + Izgulásom.

    A mai ajánlat nem valami nagy szám szétizgultam az agyam azt ide löknek egy ilyet felháborító. Na mindegy majd holnap jobb lesz már érzem előre nagy dobásra készülnek. Már nagyon izgulok a holnapi napi ajánlat miatt. :)) Nem is fogok tudni aludni álmatlanul forgolódom majd. Ha elalszok akkor pedig a steammel álmodok. Csak a Steam forog az agyamba mega p!na. Azért ez nagyon durva bizony. :DD

    Ti is várjátok? (Én nagyon, de ezt már mindenki tudja. :B )

    Serpiko 13 éve 65

  • Steam napi ajánlat.

    Vajon ma mit dob ki Gabe bácsikám a mai ajánlat mi lesz ma este teljesen izgalomban vagyok. Bámulom a steamet nem tudok mit csinálni csak várok és várok nagy izgalommal. Aki hasonló cipőben jár, itt segíthetünk egymásnak legyőzni az izgulást és míg itt írogatunk jobban telik az idő. Már csak öt órát kell várni az nem is olyan vészes. Steam függők ide és kommentlejünk, beszélgessünk. :B :DD

    Serpiko 13 éve 24

  • Egy steam függő bemutatkozója. Kicsit magamról csak nektek.

    Nos, szóval az egész úgy kezdődött, hogy megszülettem. Sokan már ezért utálnak. Az oviból hamar elzavartak iskolába, mert már nem tudtak mit kezdeni velem. Az áltlánost sikerült 8 év alatt kijárnom, ebből látszik, nem mindennapi képességekkel rendelkezem. Zsenialitásomra jellemző, hogy a középiskolához már csak fele ennyi idő kellett. Hogy megmutassam, micsoda lángelme vagyok, még egy kőkemény technikumot is elvégeztem, itt rettentő fontos ismeretekre tettem szert, többek között mesteri szintre fejlesztettem a szendvicskészítő technikámat és megtanultam, hogyan kell a padból félálomban a kukába hajítani a kólásüveget. A technikum elvégzése után szerettem volna veszettül magas intelligenciámat az emberiség szolgálatába állítani, ezért elmentem betanított munkásnak egy gyárba. Életem meghatározó 6 éve volt ez, fantasztikusan éreztem magam, de kezdtem úgy érezni, ehhez az én eszem még kevés. Ezért lógó orral, bánatosan elkullogtam a főiskolára, és most itt próbálom még tovább csiszolni ragyogó elmémet. Terveim szerint 6-8 éven belül végzek, hogy aztán emberfeletti tudással megáldva dolgozzak egy szebb jövőért.

    Folytatás...

    Serpiko 13 éve 2

  • Steam függő vagyok nem tagadom…

    A hétvégi akciót most lestem a steamen nagyon ott vannak a szeren le a kalappal. Kitettek magukért Gabe bácsikám és csapata. A Rezident 5 nekem bejött haverokkal sokat toltuk anno együtt izgi volt. Még karácsonykor vettem úgy emlékszem 10 euro volt vagy olcsóbb tudja a rák. A Duke ma vettem itt pihen mellettem lassan kezdek vele játszani. Jó vételt csináltam úgy érzem. Már le is jött steam 10 perc kellett hozzá. :D

    Holnap vajon mi lesz a napi cucc már kezdek izgatott lenni miatta nagyon. Rájöttem izgulni jó dolog bár eddig egy játékot sem vettem meg azok közül amik napi akcióban voltak. A várakozás az izgalom varázsa dob fel jó érzés és kész. :K :B

    Ti vettetek már valamit a napi akciókban?

    Izgulásra fel fiúk lányok!

    ui: KOCKA VAGYOK nem tagadom. :K

    Serpiko 13 éve 33

  • Steam izgulás ma nagyon megint illetve DNF.

    Ma este megint nem leszek itthon a fenébe is a csajomnál kell aludni. Ott meg nincs módom felmenni a netre mást kell csinálnom nem fogom kibírni. Mindig kérdezi mi bajom van semmi szoktam mondani jobb a békesség ezért nem mondom meg neki. Így csak holnap tudom meg a napi ajánlatot, irigylem azokat akik már ma megtudják. :)

    Na mindegy holnap meg valami legendát kell kitalálnom amivel lefedem az időmet amíg elmegyek megvenni a DNF gémet. Lesz ám izgalom tisztára James Bondnak érzem magam, mint egy titkosügynök. A csajom mindig mondja mikor nézegetem a boltban a Pc gémeket ezek hülyeségek és nem érik meg az árúkat. Ilyenkor visszateszem a polcra a játékot fájó szívvel és elmorzsolok pár könnycseppet is. Próbáltam már neki elmagyarázni a lényeget, de nem akarja megérteni mondjuk nem is kell hogy értse egy iszonyat nagy kocka érzésit. :D

    Amikor steamen vásárolók ott nincs, lebukási veszély boltban viszont van, de majd figyelek a részletekre. A játékot miután megvette annak a dobozát meg eldugom a szekrény aljába szokás szerint.

    Lesz, ám izgalom rendesen ma megy holnap. Drukkoljatok nekem. :B

    A fent leírtak csak kitaláció a valósággal történő bármiféle egyezése a véletlen műve. ;)

    Serpiko 13 éve 29

  • Névtelen, Steam függők ide itt lehet izgulni.

    Most estem haza a csajom feltartót és nem tudtam 19 órakor megnézni az akciót. Remélem ezt nem fogja meglátna amit most írtam mert akkor lenne dzsihád. Alig vártam, hogy letudjam pattintani és végre a steammel legyek. LOL! Mindig sír miért nem megyünk ide vagy oda mindig azt mondom nincs pénzem. Azt nem tudja, hogy azért nincs zsém mert elbaszom gémekre.

    A fent leírtak csak kitaláció bármiféle hasonlóság a valósággal csupán a véletlen műve. ;)

    Most, hogy megnéztem végre az első olyan gém amin gondolkodom, hogy meg kéne venni. Ezért a gémért megérte izgulni nekem legalábbis. Na, mindegy holnapig agyalok a vásárláson. Segítsetek dönteni?

    Vajon holnap mi lesz már alig várom. :K

    IZGALOMRA fel. :Y

    Serpiko 13 éve 17

  • Anonim Steam függök klubja!

    Egy barátom Doki innen ajánlott egy jó ötletet minden nap lesz egy izgulós bejegyzés. Az anonim steam függők mint jómagam itt izgulhatunk együtt. Persze a jó kis játékok akcióiról is beszélünk két izgulás közben. Itt a blogban szabad izgulni a steam fórumon meg a játékokról beszélni így van ez rendjén.

    Szóval akinek izgulni támad kedve az ide írjon és segítünk neki legyőzni az izgalmakat amit a várakozás okoz.

    Már fél öt lassan itt a 19 óra nem bírók magammal. :D :B

    Serpiko 13 éve 23

  • Izgulás!

    Az első blogom vagy mi a feném még soha nem írtam ilyesmit. Nos, ide kényszerűlétem, mert nem szeretnék senkit idegesíteni az izgulásommal. Kicsit már tényleg szánalmas a dolog de ez van mivel steam függőségem nem akkor gyógyulni. Tehát minden nap várom az este 19 órát kíváncsian és lesem a steamet vajon ma mit dobnak be Gabe „bácsikám” és csapata. Fél négy van hamarosan itt a hét óra és minden kiderül.

    Egyenlőre ennyi a reklám után visszatérek. :R

    Serpiko 13 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.