2022. május 22., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Általános információk

  Üdvözlet!

  Néhány dolgot szeretnék ismertetni a kedves Vásárlókkal:

  1. Sajnos az utóbbi időben egyre több a bizonytalan vásárló, ezért leszögezem, hogy egy adott terméket maximum 3 napig tudok jegelni. Nem szeretnék senkit sem hitegetni, hosszabb ideig várakoztatni.

  2. Fizetésmód: Sokan kérik az utánvételes fizetési módot, viszont ez nálam csak a legvégső esetben lehetséges. (pl. személyes találkozó lehetetlen, vagy sok időt/pénzt emésztene fel, illetve bankszámla hiánya). Viszont az utánvétes fizetéshez minimum tag rang szükséges!

  3. Utalás: OTP-nél vezetett bankszámlám van, erre tud bárki utalni. amint a pénz megérkezett, ha van lehetőségem még aznap, legkésőbb másnap postára adom a árut. Kivételes eset a pénteki nap, általában csak hétfőn tudok eljutni a postára (munkahelyi beosztásomtól függ).

  4. Találkozó, posta: Kizárólag előre egyeztetett időpontban tudom az adott terméket átadni (1 órán belül kellene sürgősen kéréseket nem tudok teljesiteni).

  5. Érdeklődés, privát üzenetek, hozzászólások: Ha az adott termék(ek) felkeltették a figyelmét, először ha lehet privát üzenetet küldjön. Ezt sokkal hamarabb észreveszem, mint a hozzászólást. Az adatlapomon saját telefonszám van feltüntetve, szinte mindig elérhető vagyok (hétvégén is).

  Folytatás...

  ScrapUnit 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.