2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogyan készült mai adásában: - VGA tető készítése

    Sziasztok

    Előszó: Ebben a bejegyzésemben bemutatom, hogyan készítettem unalmamba, pár óra alatt egy általam kigondolt formájú vga borítást. Az írásomból kiderül, hogy nem csak profiknak, hanem kezdő PH!-s moddereknek is szántam ezt a mod-ot.

    Ez a tipus amit most bemutatok, kissé bonyolult alakzat, legalábbis ami a vga csati takaró részt illeti. Szeretném hangsúlyozni: Semmilyen felelősséget nem vállalok vga zárlat, ill. bármiféle meghibásodás, sérülés esetén. A másik: léghűtéses VGA-val nem próbáltam ki ezt a mod-ot, így nem tudom garantálni, hogy a melegedő videokártyád bírni fogja-e a mod-ot, vagy sem!! Egy biztos: Az én vízhűtéses VGA-m egyetlen egy fokkal sem lett melegebb a mod-tól, pedig ez aztán léghűtéssel okádja magából a hőt(Asus EN 8800 Ultra)

    Akkor vágjunk is bele. Az ötletet anno az EK vga borítás adta. (Meg persze az, hogy rettenetesen rosszul voltam attól, hogy egy zsír kinézetű VGA-nak csak a NYÁK-ját látom!) Aztán járt az agyam, és eszembe jutott, hogy nem is fontos kivágni az EK logot a borításon, létezik rá más megoldás is. Nézzük akkor, mire van szükségünk az elkészítéséhez(remélem nem hagyok ki semmit):

    Folytatás...

    Satyricon 11 éve 3

  • kábelharisnyázás Satyricon módra

    Üdvözlök mindenkit!

    Szeretnék Veletek fórumtagokkal megosztani egy viszonylag olcsó, de elég mutatós megoldást arra, hogyan "harisnyázzuk" be olcsón a tápegységünk kábeleit, ha már unjuk a piros sárga fekete kábeleket. Az ötlet úgy pattant ki a fejemből, hogy nem volt pénzem uv-s kábelharisnyára, viszont szerettem volna valami megoldást arra, hogy a kábelek a gépbe ne szanaszét legyenek, ill. jól nézzenek ki, ne az undorító drótokat kelljen nézni!

    Akkor lássuk, mi is az pár dolog, ami kell a home made kábel moddinghoz:
    :
    Hozzávalók egy tápegységhez:

    - egy éles [olló]
    - egy jó minőségű szigetelőszalag(szerintem a fekete a legjobb!)
    - láthatósági mellény

    Elkészítés:

    Fogjuk az olcsón beszerezhető láthatósági mellényt(Tescoba akciósan 300 Ft) és a legaljáról kezdjük a műveletet. Lehet kapni sárga színű, ill. narancs színű láthatósági mellényt, mind a kettő uv aktív! Szóval... Fogjuk a mellényt, kiterítjük, majd ollóval levágjuk a mellény alját, kb.4-5 cm szélesen. Nem baj, ha nem lesz egyenes a vágás, mert úgysem fog látszódni.

    Folytatás...

    Satyricon 11 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.