2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mi történik Észak-Koreával?

    Egy ideje már követem az Észak-Koreáról szóló híreket. Az az utóbbi időkben pedig nagyon beindul a közeledés a déliekhez, egy ideig a téli olimpiai játékok, most pedig a két Korea közti találkozó foglalkoztatja a világsajtót.

    Nekem pedig valamiért furcsa ez az egész. Az ember, aki eddig gyakorlatilag mindenre és mindenkire atomot dobott volna, most feladja a nukleáris projektjét, és világraszóló békét köt.

    Ti mit gondoltok erről? Jöhetnek spekulációk is, mást úgysem lehet, mert az elzártság egyelőre maradt.

    Samus 6 éve 60

  • Vicces hirdetést keresek

    Anno jópár évvel ezelőtt, még a régi hardveraprón láttam egy nagyon humoros hirdetést. Egy tag keresett iPhone készüléket (fene tudja, talán ötöst). A hirdetés szövege úgy indult, hogy: Hello. Mátyás Király vagyom. Én és pár testvérem.... Egyes szám első személyben beszélt magáról, és magát, és testvéreit ajánlotta a készülékért (portéka) cserébe. Szent István király arcképe van a tízezres papírpénzen, ugye.

    Valaki esetleg lementette anno ezt?

    Samus 6 éve 1

  • Milyen gomba?

    Apósom anyja hozott egy kis zacskónyi gombát. Azt mondta, fűzfa gévagomba. Gyorsan utánanézve az teljesen más, mint ahogy a zacskónyi adag kinéz. Rövid keresés után úgy találtam meg, mint Nyár-fagomba (Lentinus tigrinus). Valaki meg tudja ezt erősíteni, vagy cáfolni? Illatra tiszta laskagomba.

    Samus 6 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.