2021. január 22., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Választás - Már nagyon unom

  Ki engedte meg ezeknek, hogy éjjel nappal zaklassák az embert? Folyamatosan jönnek az SMS-ek, automata telefonhívások (a héten az ötödik megkeresés, ebből kettő SMS), hogy szavazzak a narancsra, mert az milyen jó. Azt hittem a szavazás végeztével ennek vége, de nem, még van unió, zaklassuk az adófizetőt, mert úgysincs elég baja...Csak engem idegesít ez?

  Samus 7 éve 8

 • Postal 2

  Ezek megőrültek :D

  De komolyan. Ez volt az első reakció, mikor megtudtam, hogy hosszú évek után Steamworks-ös lett az említett játék, amit többek között kártyákkal (ez a része engem nem érdekel), és elérhető teljesítményekkel (na ez viszont annál inkább) bővült a játék. Végignéztem a listát, van bőven (szám szerint 68), ezekből néhány könnyen teljesíthető (végezz adott nappal, olvasd el minden nap az újságot, stb.), viszont akad néhány igazán elmebeteg is (gyújts fel valakit, majd oltsd el, aki ismeri a játékot, tudja, hogyan, vidd végig az öt napot úgy, hogy senkit sem teszel el láb alól), vannak viccesek (fizess le egy rendőrt, hogy ne tartóztasson le, egyél meg 30 fánkot amíg rendőregyenruhában vagy), gusztustalanok, kihívást hordozók (teljesítsd a játékot maximum 1:30 óra alatt) és akad pár közel lehetetlen (Hestonworld és POSTAL nehézségi szinten kellene végigvinni a játékot). Szóval le a kalappal.

  Persze csalás kizárva, blokkolja a teljesítményeket, és a csalástól számítva ugyanazon játék összes mentésére vonatkozik, trainer egyenlőre nincs hozzá (már ami működne, és nem fagy ki azonnal), bár így is elértem 64 teljesítményt, nem hittem volna, de meglett a speedrun-os is (igaz 1 óra 27 perc körül, de meglett, főleg, hogy sokszor rossz irányba mentem, és sűrűn elakadtam az emberek tömegében, főleg ajtóknál).

  Folytatás...

  Samus 7 éve 0

 • Gáztűzhely begyújtása?

  Elköltöztünk, az olcsó gázos gázgyújtó pedig másfél hónapot bírt. Kifogyott belőle a gáz (elég érdekes, de szikra van, láng nem lesz). Maga az öngyújtó szerű része, a mini piezzo gyújtóval, gáz nélkül nem elég, hogy meggyújtsa a gáztűzhelyet (földgázos). Sajnos "szikrázó" nincs a tűzhelybe építve. Namost. Öngyújtóval ugye elég nehéz (megcsináltam, az ujjbegyem picit megpörkölődött). Kérdés, ki mivel gyújtja meg? Nincs erre hosszabb életű elektromos megoldás?

  Samus 7 éve 23

 • Kinbas VP-X7 - Gamer egér a messzi Kínából

  Gamer mn. Inf 1. Túlárazott, különösebb előnyt felmutatni képtelen, mégis nagyon drága alkatrész. Igen gyakran nevetséges opciókkal bővített termék, amit a felhasználó szinte biztos, hogy soha nem fog használni. A ~ alkatrészek igen gyakran világítanak, villognak, UV aktív festést kapnak, amivel a gyártó a termék valódi képességeinek hiányáról próbálja elterelni a figyelmet. D1Rect

  Megjött. A China Post rekordot döntött, 11 nap alatt ideért.

  A piros verziót rendeltem, mert jobban tetszett, mint az egyen-fekete, és barátnőm szerint is szebb. Meg hát gamer a cucc, szóval legyen színes. 25% akcióban csaptam le rá Aliexpressen a gyártótól (elvileg), ami nem más, mint a Zexus Technology Co. Ltd. (nagyon kamu névnek tűnik, simán Zexus jobb lett volna, nem mellesleg úgy két hétig azt hittem görög főistenről nevezték el magukat, utána vettem észre, hogy X is van benne. Lényeg, hogy 7.5 dollár volt.

  A képek kicsit megtévesztőek, valójában "Ferrari" piros. Selymes fényű, de nem csillogó.

  Ennyi a csomagolás

  Se driver, se doboz, semmi extra, még egy manual sem, hogy mi micsoda. Nem mintha bármi is hiányozna ezek közül.

  Folytatás...

  Samus 7 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.