2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Újabb kínai csapás (ZTE Grand X IN)

    Újabb telefonos bejegyzés.

    A mai napon kapható a T-nél a ZTE Grand X IN, vagyis a Grand X elég durván módosított kiadása.
    A processzort az Intel szállítja, egymagos, 1.6 GHz Atom Z2460, HT-vel, Giga memória mellett, PowerVR SGX540 GPU segít a számításokban. És akkor kapaszkodni, mindezért kicsivel több, mint hatvan Mátyást kérnek. Számomra annyit jelent, hogy 43k, és vihetem.

    A problémák. Minimális anyag fedezhető fel a neten erről a készülékről. Főként a kamera érdekelne, ez a sima Grand X-ben botrányos volt, a minőségét tekintve. Itt nőtt a felbontás, kérdés, milyen lesz. Sokat fogok fényképezni, most is sokat fényképezek, de kompakt gépet nem cipelek. Ilyen vagyok. Eldöntöttem, olyan telefont veszek, ami mindenre képes.

    Nagyon kacsingattam az Xperia P felé, de megnéztem az S fotóit, és azt mondtam, ez kell nekem. A jelenlegi állapot szerint száz Mátyás, és a szokásos két év rabszolgaság. Természetesen részletre.

    A másik dolog, hogy a ZTE készüléke nem ARM alapú, hanem x86 (SSE utasításkészlet) architektúrára épül, teljesen más utasításkészlettel dolgozik, ami elvileg droid specifikus utasításokat is tartalmaz extraként. Szóval a kérdés, hogy ez jelent-e bármit az alkalmazások szemszögéből.

    Most légy okos.

    Folytatás...

    Samus 11 éve 44

  • Szóval...

    Szóval...Anno azért vettem a GT540-et, mert meg akartam ismerkedni az Androiddal (és mert előfizetés kellett a családbarát kedvezményhez...), lassan két éve lesz meg, jól meg van már buherálva, a rendszert nagyon megszerettem, csak hát borzasztó lassú a kis LG...és akkor még enyhén fogalmaztam. Erősebb kell, nagy kijelző, mert sokat gépelek (vicces, de gyakorlatilag alig van jó hardverrel, teljes billentyűzettel és nagy kijelzővel szerelt droid...). Nézegettem a kínálatot, és mivel T-nél veszem, így abból tudok szemezgetni, amit ott látok...A kínálat nem túl nagy, maximum 60-70k JMF-ot szánok az akcióra (bár elgondolkodtam Galaxy SII-n is, sőt, még 4x HD-n is..., de az a kijelző már nagy), három modell jöhet szóba (Alcatel OT-995 nem játszik, borzasztó sok a probléma velük).

    Van a SonyEricsson 2011es csúcsmodellje, az Xperia Arc S

    -Nagy kijelző, aránylag jó hardver (az egy mag ellenére is)
    -Hivatalos ICS, elég jól összepakolva, hivatalos MIUI (nagyon tetszik), és CM is (amiről lecsúszok a szolgáltatós telefon=zárt bootloader miatt miatt)

    -De csak 512MB RAM
    -De nincs előlapi kamera

    Van a HTC One V

    Folytatás...

    Samus 12 éve 58

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.