2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A pokoli operátor naplója

    A teremtés

    Rohadtul unatkozom. Tudjátok mennyire tud unatkozni az ember, mikor a meló csak megy, megy a maga útján, semmi érdekes nem történik, aztán hallgatod a benti rádiót, amin csak EGY szerencsétlen URH állomás szól, de az is csak azért, hogy a város leggagyibb adója legyen, mindig csak maximum 5 számot játszik, és ezek közül a „You're so Vain” az egyik; ami ugyan nem egy olyan rossz szám, feltéve, hogy nem hallod egy évig naponta háromszor, ráadásul MINDEN alkalommal, amikor leadják, az a kretén bemondó elmeséli, hogy az egész Warren Beaty-ról szól, no meg hogy most ő kivel szokott lefeküdni, valami olyan tramplival, akinek juice van a lábujjai között, és az ember nemhogy nem esne bele szívesen, de még találkozni is nehezen akarna. És MINDEN alkalommal amikor Warren Beaty terítékre kerül, valami állat megemlíti, hogy azelőtt Madonnával is járt, és hogy látták-e már az „In Bed With Madonnát”…

    AZTÁN valaki MÁS benyögi, hogy „Tulképp nem is Warren Beaty-rol van szó, hanem James Taylorról”, mire az első fazon azt mondja „Mi? James Taylor egy ágyban Madonnával?”, mire röhögni kezdenek, én meg előrántom a Magnumomat a fiókomból, amit arra az esetre tartogatok, ha valaki egy olyan száraz viccen nevetne, amibe külön szökőkutat kellene építeni, és a köz érdekében szétloccsantanám a fejét. Látom, erre a mondatra csak valakinek a vérével tehetek pontot.

    Folytatás...

    Samus 13 éve 7

  • Ez is elérkezett

    Meglett a győztes.
    Igazából a pénztárcám mérete miatt lett, de így sem bántam meg. Nagyon szépen szól.

    Házhozszállítva 22500 pénz volt (AVPlanet). MediaMarkt-ban 34990ért láttam. No comment.

    Egy pár Ground Zero GZIF4003X és még egy pár Ground Zero GZIF 6503X szettet szólaltat meg.
    Nagyon kellemes hangok jönnek a hangszórókból, és ha úgy szeretném, dübörög is.
    Csak egy a baj, hogy elég kevés gombot tettek rá, így eléggé bonyolult lett a kezelése a fejnek...

    Samus 13 éve 9

  • Kongregate - Portal Quest segítség

    Segítség kellene, ha valaki esetleg játszik a Kongregate-n, biztos észrevettem, hogy van egy úgynevezett Portal Quest, a Portal 2-t népszerűsítendő. Két játékoscsoport van, az Atlas és a P-Body, amelyik quest előbb megvan, azzá válik az ember fia. Atlas lődözi a kék portálokat, P-Body a narancsot. A lényeg, hogy a játékosoknak egymást kell segíteniük, vagyis Atlas kéket lő három másik játékosra, P-Body pedig narancsot szintén három másikra.

    Narancs portálok kellenének, három darab. Ellőttem mind a három kékem, de még egyet sem kaptam vissza.

    Aki esetleg segítene, SilentKnightSam néven vagyok regisztrálva. Lőjön meg.

    Továbbá a topikot akár arra is használhatjátok, hogy egymástól segítséget kérjetek...

    Samus 13 éve 7

  • Megelőztek...

    Ma haladtam hazafelé asszonytól, este fél hat volt, alkonyat (lassan sötét). A 6os főúton haladtam, Pécs felől (ez azért fontos információ, mert aki sűrűn jár errefelé, tudja, hogy ezen a vonalon sokan sietnek). Haladtam volna a szokásos 100km/h sebességgel, de előttem egy kolléga megelégedett a 80as tempóval. Vártam az alkalomra, hogy előzhessek, közben láttam (belső visszapillantó), hogy egy "kolléga" nagyon siet, vagy három kocsit előzött mögöttem, majd bevágódott mögém, mert szemből jöttek. Közben tiszta lett a helyzet, megindultam, előztem, majd tovább padlóztam, hogy azért sikerüljön távolodni a delikvenstől (legyen értelme az előzésnek). Látom, hogy a "kolléga" is előz (mi mást tenne, hisz siet), majd bal oldalon marad, és meg szeretne előzni. Végül is olyan 10 másodperc múlva sikerült is neki, közben haverja bőszen integetett és vágott pofákat az anyósülésről (ránézésre 15 volt). Ekkor láttam, hogy egy körülbelül 10-12 éves ferdehátú Swift (a rendszám G-vel kezdődött). Ekkor már 140nél jártunk. Megelőzött, de eltávolodni már nem tudott, egy rövid ideig mentem utána, majd hagytam a fenébe, visszaálltam a tempómra.

    Folytatás...

    Samus 13 éve 12

  • Windows 7 Betűkészlet bug? -Megoldva-

    Valami történt.
    Megváltozott a logout kinézete, minden szöveg olyan, mintha félkövér lenne (még a gombok is). Először azt hittem, hogy az oldalon variáltak, de a Half-Life 2 konzol betűi is jóval kisebbek lettek, típusuk is megváltozott. Továbbá az összes konzol vagy ablakszöveg stílusa is más lett (félkövér szerű). A szövegboxokba pedig enyhén dőlt betűkkel írok, most is...

    Itt egy kép a probléma okáról:

    Próbálkoztam a betűtípus megváltoztatásával, de semmi sem változott...A vicces, hogy az ég világon semmit sem állítottam át. Még témát sem. Este lekapcsoltam a gépet, másnap este fel, és már ez fogadott.

    Any idea?

    Megoldva. A betűkészlet mappát (-OS meghajtója-:\Windows\Fonts) teljes egészében át kell másolni valahová, mindegy, hová. Majd belépni az új helyre másolt mappába, mindent kijelölni, jobb gomb, telepítés. Várni pár percet (nekem több mint 500 típus volt), majd újraindítás, és lőn csoda, és boldogság. Köszönöm a tippeket!

    Samus 13 éve 9

  • Célzások

    Nem az én szellemi tulajdonom. A műsort ezzel kezdték (sajnos az előadás videofelvételét nem tudtam megszerezni, én hülye pedig nem vittem kamerát...De annyira megfogott...

    Samus 13 éve 0

  • Nokia N82 - Időutazás

    Tartósteszt a Nokia egyik legsikeresebb okostelefonjáról.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 89

  • Elmélkedés

    SAL VB2000

    Miért jó?

    -Árához képest jól néz ki, nem csillog, mint a kínai gagyik.
    -USB és SDHC foglalat, AUX bemenet
    -1 pár RCA kimenet
    -Távirányító

    Miért nem jó?
    -Csak 4x25W (kb 4x10W RMS) a maximális kimeneti teljesítmény.
    -Nincs RDS, se ID3 tag támogatás
    -Nincs CD
    -Intenzív a világítás (erős)
    -A kijelzőjén mindenféle haszontalan információ van (engem például nem nem hoz lázba a két equalizer, meg a pici forgó apróságok)

    Ára: 10000 forint körül.

    LG LAC-2900RN

    Miért jó?
    -Pofátlanul jól néz ki, nagyon tetszik
    -4x53W (kb. 4x20W RMS) maximális kimeneti teljesítmény
    -CD és AUX
    -RDS és ID3 tag megjelenítés

    Miért nem jó?
    -Nincs se USB, se egyéb adathordozónak hely
    -Nincs RCA kimenet

    Ára: 15300 forint

    Kenwood KDC-4047UG

    Miért jó?
    -CD és USB
    -Kiváló hangzás, márka
    -1 pár RCA
    -Zöld gombmegvilágítás (megy a műszerfalhoz)

    Miért nem jó?
    -Drága...

    Folytatás...

    Samus 13 éve 1

  • A Lazarus-terv

    Filmkatalógus.hu
    PORT.hu

    Még anno régebben láttam a helyi MOL kúton, 990 pénzért. Nézegettem, nézegettem, aztán tegnap végül megvettem. Túl sok reményt nem fűztem hozzá, de tetszett a szöveg és a borító, adtam neki egy esélyt.

    A lemezen nem volt semmi sallang, semmi reklám, vagy előzetes, extrák és hasonlók sincsenek. Van egy egyszerű menü, a film, angol és magyar 5.1es Dolby hanggal, és opcionálisan magyar felirattal. A film hossza 1:35 óra (borító szerint 96 perc), maga a film ebből 1:32 órát tölt ki. Elkezdtem nézni.

    Aztán egy olyan filmet kaptam, amiért bőven megérte kiadni azt az ezrest. Túl sokat nem szeretnék írni róla, nehogy spoiler legyen, de aki szereti a thrillereket, akinek nem az akció számít, annak talán tetszeni fog. Azért írtam a bejegyzést, mert elég kevés film volt, aminek a végén könnyeztem. Ez egy olyan volt. Eddig ezt a hatást a Pillangó Effektus és a Bioshock (ez utóbbi játék, és a legjobb befejezéssel értendő, vagyis ha az összes Little Sister-t megmentjük) volt képes produkálni.

    Folytatás...

    Samus 13 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.