2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Suzuki Swift-et vennék...

    Ugyan hirdetésben kellene feltennem feladnom, de nem hardverről van szó...
    Tehát:

    Suzuki Swift típusú személyautót vennék. A kikötések:

    Ára a 300 000 forintot ne haladja meg (hitellel terhelt szóba sem jöhet).
    Évjárata 1997 feletti legyen.
    5 ajtós legyen, és lehetőség szerint sedan kivitelű. A ferdehátú sem esélytelen.
    Magyar forgalomban legyen, és érvényes műszakija legyen. Külföldi papíros semmilyen formában nem érdekel.
    Motorikusan kifogástalan legyen, hibás nem érdekel...
    De a legfontosabb, hogy a környéken legyen, ami azt jelenti, hogy Baranya, Somogy vagy Tolna megyében (Pécs, Kaposvár, Szekszárd és vonzáskörzetük). Bujom a használtautó és egyéb használt autóval foglalkozó oldalakat, de hozzám aránylag közel nincs. Elmenni sem lenne probléma, de ha nem tetszik, akkor egy tetemes összeget dobtam ki, míg a közelben nem ekkora probléma...Tehát ha valaki tud a kritériumaimnak megfelelő járműről, értesítsen kérem. Vagy privátban, vagy adatlapomon megtalálható email címen.
    Köszönöm.

    Samus 14 éve 68

  • Előfizetés, mobiltelefon, árak

    Horror. Nem a filmek, hanem ami itt folyik. Néztem vodánál előfizetést, mert drága a perdíjam, és sokat beszélek Barátnőmmel és Anyummal. De amit láttam, az elborzasztott. Két év hűség szinte mindenhol kötelező, a T rettentő perdíjakat ad (maximum 2500 amit havonta választanék), a Telenor nem érdekel, a voda lenne fontos, ott csak Tweet jöhet szóba, jó is lenne, 2500 pénz, mind lebeszélhető, és mindig mindenhová 20 ft a percdíj. Nem érdekel, hogy djuice koppintás...Viszont ennyi időre nem akarom elkötelezni magam. Máshogy viszont nem tudom olcsó perdíjakhoz jutni. Másik díjcsomag nem jó, mert nem megadott időpontban beszélek sokat, hanem teljesen változó, viszont leginkább "csúcsidő"...ami drága. Barátnőm, Anyukám, és szinte mindenki T-s, én vagyok vodás, de maradok is, akármennyire szemetek, ez jött be legjobban. Perdig törzsgyökeres Westeles voltam, 14 éves korom óta. Két éve váltottam a vörösre. Velem van a baj, túl nagyok az igényeim, vagy ekkorra a viszály, vagy csak rettentő rossz helyen vagyok? És akkor nem beszélek a 12 forint/10kb-os adatforgalmi díjról. Ha nincs mobilnetem, ami horror ár, akkor 60 kb is 250 forintomban van. Ennyi volt hétvégén. Ez is Opera Mobile-al...

    Samus 14 éve 0

  • DVD író, Lightscribe, hordozható, NEC

    A technika és a versengés jól megszívatott. Imádom a NEC íróit, egyrészt, mert mindent írnak, ami lapos és kerek (és nem lángos vagy palacsinta), nagyon jó minőségben, és gyorsan. Akartam is venni egyet, hogy majd szépen USB-s átalakítóval külsőként használom, és örülök. De nem így megy ez. Mert kellene nekem a Lightscribe. Ám a NEC a nem menő LabelFlash technológiát részesíti előnyben. na bumm. Így kérdezném. Milyen DVD írót vegyek, aki olyan, mint a NEC, tehát méri a média minőségét, és állítgatja a lézer intenzitását, és támogatja a Lightscribe-ot? LG nem a legkedvesebb márkám, mert ugyan rajtam kivül mindenkinek jól ír, de nekem eddig kettő LG-m volt, mindkettő sorba rontotta a lemezeket. Barátnőm, és öccse is LG-t használ (notesz (T10, nem mai darab) és asztaliban is), van régi, és új LS-es, mindkettő hibátlanul ír, ugyanarra, amire az én noteszem írója (LG T40) sorban hibázik. Van egyáltalán ilyen? Továbbá: érdemesebb-e kiadni kétszer annyi pénzt egy külső íróért, mint egy belső és egy átalakítóval használni azt?

    Samus 14 éve 15

  • "Prémiumkategóriás" fejhallgató?

    Ki mit gondol? Mindig olcsó fejhallgatókat használtam (1200ft, Philips SBC-195), de vágyok is egy igazán jó minőségű cuccra, amiben basszus is van, és érezhető. De mennyiért kapható ilyen? És mi az, amit érdemes is megvenni? Tiszta és tökéletes(hez közeli) minőséget kapok aránylag olcsón?

    Mi lett a Prémiummal? A határ lement 10k alá, így ami szóbajöhet: Sennhesier HD 202, 202 II, esetleg pár AKG, de a Sennheiserek jobban tetszenek.

    Aztán mégis egy szinte ismeretlen gyártó fülesét dobtam a kosárba, az Interspar-ban...

    Canyon CNR-HS3

    Teljes méretű, fül köré ül, könnyű, kényelmes. Vibrációs basszussal rendelkezik, ami két szinten szabályozható, vagy ki is kapcsolható. Hangerőszabályzó is van a zsinóron, akárcsak mikrofon kikapcsoló kapcsoló is (fogalmazásból ötös...), a kábel 3 méter hosszú (túl hosszú...). Mikor először felhúztam, és meghallgattam, ki akartam dobni. Dobozhangja volt, de nagyon durván. A nagy duzzogás közepette 6 órára elkezdtem hajtani közepes hangerőn (letettem, és elmentem otthonról), majd miután újra kipróbáltam, jócskán megváltozott. Most sem tökéletes, de már hallgatható. A basszus vibráció kellemes (sajnos emiatt kell neki egy USB port, az áramot onnan kapja, de enélkül is megy, csak a basszus minimális). 4500 pénz volt...

    Folytatás...

    Samus 14 éve 12

  • Piroska és A(n)droid

    Kell nekem. Elolvastam a tesztet, és kell nekem.

    Pár kérdést még felteszek a fórumában, hátha megjelennek pár tulaj, és mesél róla.

    Aztán ha Ti is olvassátok, válaszolhattok. Androidra csak marketen keresztül lehet telepíteni, vagy külön telepítőfájlokkal is, mint Symbian esetében? Továbbá a merket elérhető wifin keresztül is, vagy csak mobilneten?

    Samus 14 éve 1

  • Logitech Z323 - Körbe-körbe karikába

    Egy olcsó 2.1 rendszerű hangfalszett, egy neves gyártó műhelyéből.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 84

  • Zenei segítséget kérnék!

    Múlt hét pénteken (július 9.) voltunk Balatonmáriafürdőn. Este a Strandon a Pizzéria mellett koncertet adott egy együttes. De semmiféle jelzésük nem volt, se név, semmi. Két 25 körüli srác és egy lány volt a csapat, a srácoknál gitár, a lánynál valami kézi rázós hangszer volt. Annyira jól énekeltek, és adták elő a számokat. Felvettem egy rövid részletet az egyik számból, ha esetleg valaki tudja, kik voltak az elkövetők, legyen kedves írja meg.

    (A videó direkt ilyen minőségű, csak a zene a lényeg.)

    Indavideó

    Az együttes neve Stringer gitártrió. Köszönöm.

    Samus 14 éve 14

  • Logitech Z323

    Nemrégiben sikerült beszereznem egy Logitech Z323 típusú 2.1es hangfalszettet. Eredetileg X-230at szerettem volna, de azt sajnos már régóta nem gyártják, így hosszas utánajárás, és kérdezgetés után a Z323 lett a nyerő, mivel elviekben az X-230 egyenesági leszármazottja (ugyan lett volna X-210 is 10k-ért, de gyengébb, és még a basszust sem lehet állítani...). Ezt a szettet szeretném most bemutatni nektek.

    Kezdjük az elején. Mikor megjött a doboz, átadta a futár, először azt hittem mást kaptam, annyira kicsi volt a csomagolás.

    Ma is csodálkozom, ekkora eszköz hogy férhetett el egy akkora dobozba. Tény, hogy nem volt benne sok levegő, mindent elfoglaltak a hangszórók. Viszont minden szép alaposan be volt csomagolva. Minden zacskódban, vége leragasztva, kábelek is külön.
    Minőségi érzést kelt, csak ugye a sok csomagolóanyag...Kapunk egy kézikönyvet, ami valójában egy gyorstalpaló az összeszereléshez, majdnem félmillió nyelven. Továbbá jár nekünk még egy kis kártya, ami szintén rengeteg nyelven buzdít arra, hogy mondjuk el véleményünket. Kellemes, hogy a magyar nyelv szerepel a dobozon, a kis könyvben és a kártyán is.

    Folytatás...

    Samus 14 éve 9

  • Egészségbiztosítási járulék fizetése magánszemélyként

    Sziasztok,
    sürgős segítségre lenne szükségem. Végeztem tanulmányaimmal, pályakezdő lettem. Regisztráltam a munkanélküli központban is. Viszont az egészségbiztosítási járulékot magamnak kellene fizetnem, amíg nem állok munkába. Ez eddig mind szép és jó, de valahogy fogalmam sincs, ezt hogy kellene megtennem. A neten kutakodva mindenhol csak azt olvasom, hogy fizetnem kell x összeget (4500 körül), de azt, hogy milyen nyomtatvány kell ehhez, vagy hogy valósítható meg a dolog. Légyszí, ha valaki közületek tudja, mit kell tennem, esetleg Ő maga is fizet ilyen járulékot egyénileg, kérem mondja el, mit kell tennem.
    (Írtam az APEH-nak is, várom a válaszukat...)
    Köszönet.

    Samus 14 éve 40

  • Symbian téma, kép alapján

    Nézegettem az Antivirus Blog-ot, és egy új hír kapcsolódó hírei között találtam rá egy mobil botnettel foglalkozó írással. Benne egy képpel, amin egy Symbian (S60v3 vagy v2, a zenelejátszó alapján) téma van.

    Kép:

    Ha valaki ismeri a témát, légyszí ossza meg velem a címét. Köszönet érte :)

    Samus 14 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.