2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Első VGA hűtő cserém...

    Sziasztok!

    Régóta töprengtem, miről is írhatnék blogot, mert általában semmi különlegeset nem szoktam alkotni hardveres téren. Lehet nálatok ez se különleges, de nekem az első és kész :D

    Végül is a napokban történt, hogy egyik barátomnak elkezdett rakoncátlankodni a videó kártya hűtője, ami azért is érintett engem érzékenyen, mert tőlem vásárolta.
    A történet röviden:volt egy Sapphire Radeon HD3870 Toxic-om. Amit lecseréltem egy HD 4870-esre és első körben mindig cimboráim közt hintem el, ha valamit elszándékozok adni. Az említett barát be is jelentkezett érte. Az adásvétel megtörtént, kitörő örömmel fogadta és használta. Csakhogy néhány hete jelezte, hogy valami nem stimmel a hűtővel. Nem kotyogott vagy ilyesmi, hanem kerregett, tehát iszonyatosan zavaró és videokártya berkekben is félelmetes hangot adott ki. Mintha elhagyott volna néhány csapágy golyót. Nem egyfolytában, hanem változó időközönként.
    Írtam a kártya forgalmazójának (illetve ahonnan vettem), akik jelezték, amíg nem hibásodik meg a termék, addig nem tudják cserélni. Erre én visszaírtam, hogy akkor meg kell várni amíg leég a kártya, mire Ők, nem ég le mert védelemmel van ellátva.

    Folytatás...

    RootRulez 15 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.