Hirdetés

2021. április 14., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • PlayStation 2 - Free McBoot memóriakártya árak

  Pár napja csak úgy nosztalgiából, gondoltam megnézem HA-n, hogy PlayStation 2 kategóriában változtak-e az árak, mi a kínálat stb. Gondoltam mondom, rákeresek a Free McBoot kártyákra, biztos árulja még valaki az oldalon, és hát mit is mondjak, kicsit ledöbbentem. Én legelőszőr olyan 6-7 éve vehettem ilyen kártyát, legutoljára meg több mint 2 éve, és egyszer sem került többe 1500Ft-nál. Most ahogy elnéztem az árakat, itt a legolcsóbb 3000Ft. :DDD Az okát még mindig keresem, hogy hogyan, és miért nőtt 2-3 szorosára az ár. Ha 1-2 éve került volna ennyibe, akkor még megérteném, mert akkor az ilyen memóriakártyák készítéséhez mindenképp szükség volt egy moddolt (chippelt) konzolra, viszont egy fél éve megjelent DVD exploit-nak köszönhetően, már mindenki tud magának csinálni egy nem moddolt konzolon is. Csak egy memóriakártya (lehetőleg MagicGate feliratos, nem ilyen kínai sz*r) kell, meg egy pár megás ISO-t kell kiírni DVD-re, és meg is van az egész.

  FreeDVDBoot (GitHub)

  Aki ezek ellenére is kiad egy ilyen kártyáért 3-4 ezer forintot, annak csak gratulálni tudok! :C

  Ez üzletrontásnak számít ? ;]

  roland0807 1 hete 5

 • Utsu-P - "A Vocametal Istene"

  Utsu-P (鬱P, lit. Depression-P) egy 1990 December 1-jén született, Japánból származó Vocaloid előadó, aki már 13 éves kora óta a basszus gitárral foglalkozik. 15 évesen alakított egy 4 tagú hardcore bandát, aminek a középpontjában a rövid dallamú zenék álltak, viszont ezt később elhagyta. Vocaloid karrierjét 17 évesen kezdte el, amit a mai napig csinál. Ezek mellett 2013-ban DJ karriert is elkezdett, majd 2015-ben megalkotta a "Good Morning" nevezetű bandát. Vocaloid EP-t/Albumot legelőszőr 2009-ban adott ki, és azóta már egy jó pár van a háta mögött.

  Kezdteben a szövegekhez Hatsune Miku-t használta, később viszont Rin Kagamine, GUMI és V Flower is megjelennek.

  Hatsune Miku, Rin Kagamine, GUMI, V Flower

  Folytatás...

  roland0807 2 hete 6

 • Írásbeli érettségiről való "élménybeszámoló"

  Kis érdekességként, gondoltam leírom egy kis blog formájában, hogy én hogyan is éltem meg magát az írásbeli érettségit. Ugye ebből adódóan az életkoromat is ki lehet találni, amit természetesen nem szeretnék titkolni. 12. évem gyakorlatilag úgy kezdődött, hogy egy nap körülbelül 10-szer elmondták hogy lassan érettségi, tanulni kéne. Nap mint nap így menni suliba, nekem elég "fárasztó" volt és "unalmas" volt. Sok minden lehet már most átjött arról, hogy milyen tanuló is vagyok/voltam, ami nekem nem baj, és csak azért is leírom: sose voltam jó tanuló. 12 év végén sajnos matekból meghúztak, viszont nem sírt a szám, mivel érettségizhettem minden másból. Ugye Magyarból, Töriből, Angolból, és Informatikából (Szakma) írtam meg az írásbelit, a matek marad őszre vagy majd jövő tavaszra. Nekem az írásbelivel nem volt problémám, semmit nem tanultam rá (ezzel nem példamutató akarok lenni), még pedig azért, mert ha az ember kicsit is használja az eszét, akkor a több évnyi órán való odafigyeléssel lazán össze tud hozni egy hármast. Magyar, Informatika hármas lett, (az infó csak azért hármas, mert programozást meg a többit nem tudtam, és személy szerint a b*rom tanárom miatt megutáltam az egészet ahogy van. 4. évben akarta velünk megtanítani az egészet, amit én nem díjaztam nagy figyelemmel, de nem is bánom. Tehát gyakorlatilag csak a Hálózati része lett értékelve, és ez is érdekel a legjobban).

  Folytatás...

  roland0807 2 éve 15

 • High Sierra telepítése PC-re (Hiányos!!!!)

  A macOS High Sierra (régi nevén Mac OS X) az Apple által gyártott termékeken (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac mini) található operációs rendszer.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Tudástár 3 éve 200

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.