2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Felsőkategóriás Blu-ray lejátszók kép- és hangminőségének javítása

    Bevezetés: a mai korszerű felsőkategóriás lejátszók, így az OPPO BDP-10X, CA Azur 752BD és CXU, Primare BD32MKII lejátszók is, már alapban nagyon magas kép- és hangminőséggel rendelkeznek. Ez a felhasználók 99% részére teljes mértékben elegendő, de mint mindenben, ezen lejátszók esetében is van lehetőség jelentős minőségjavulásra.
    Az alábbiakban felsorolásra kerülnek azok a korszerűsítések, amelyek segítségével az OPPO BDP-10X, CA Azur 752BD és CXU, Primare BD32MKII lejátszók magas kép- és hangminősége tovább javítható. Hasonló korszerűsítéseket végez az angol Audiocom is az általuk forgalmazott Audiocom Signature és Reference átalakításoknál.

    I. StreamLock - processzor reclock áramkör, új digitális hangkimenetekkel jitter és óraj pontatlanság mentesen (optikai, coax és AES/EBU kimenetekkel):
    Jelenleg a felsőkategóriás BD lejátszók, így az OPPO BDP-10X, CA Azur 752BD és CXU, Primare BD32MKII is, megérdemelten lettek közkedvelt jelforrások mind a videó-, mind a hangforrások lejátszása során. De minden előnyük mellett, ezen készülékek által kibocsátott hang minősége, még felsőkategóriás külső DAC alkalmazása esetén is, hagy kívánni valót maga után.

    Folytatás...

    robi-k 8 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.