Hirdetés

2020. május 30., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Lenni, vagy nem lenni?

  Elgondolkoztál már arról, hogy vajon mi az élet értelme, célja és vajon mi lesz velünk halálunk után?

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Elemzés 8 éve 70

 • Lenni, vagy nem lenni?

  Mint minden férfi, én is elgondolkoztam az élet dolgairól a zuhany alatt. Mindig is gondoltam arra, hogy vajon mi lesz akkor, ha már nem leszünk? Mi lesz velünk a halálunk után? Mélyebben belementem a témába, amit most szeretnék veletek megosztani, és kikérni a véleményeteket.

  Még remélem, hogy nem jön el, azaz idő, amikor személyesen kell megtapasztalnom, hogy mi a végzet, de van pár elméletem. A legjobb, az egyszerű mennyország-pokol kombó lenne, mikor is halálunk után a test a Föld martalékává válik, a lélek pedig fölszáll a mennybe, vagy le a Föld alá a pokolba. Mivel nem vagyok vallásos egyéniség, és Isten létezésében sem hiszek, ezért erre nem szánok nagy esélyt. Mégis mi értelme lenne annak, hogy a Földön leélünk xy évet, aztán vagy jó sors vár ránk az idők végezetéig, vagy rossz ? Más idegen galaxisban, ahol más az életforma, ott is lenne menny és pokol? Vagy esetleg minden idegen lény egyetlen egy helyre kerül? Állat és ember egy helyre? Vajon attól, hogy a növény élőlény, ő is felkerül a jólétbe? Ezekre a kérdésekre csak akkor kapunk választ, amikor eljött az idő.

  Folytatás...

  Ricardo128 8 éve 3

 • Maingear gépek Core i7-3960X procival felturbózva

  A Maingear a fogyatkozó PC-piacon is megpróbál talpon maradni, így speciális szegmensként elsősorban a hardcore játékosok és profi videó-editorok kedvére tesz azzal, hogy desktopjaiban minél brutálisabb konfigurációt hoz össze.

  Tulajdonképpen egy upgrade-ként is felfogható a második generációs Intel Core i7-3960X Extreme Edition típusú processzor adaptálása a már létező SHIFT, Quantum SHIFT és F131-es modellekhez, ez már önmagában több mint 34%-os teljesítmény-növekedést garantál normál sebességen futva az előző típusokhoz képest, és szintén érzékelhető (15-20%-os) javulás tapasztalható a videó-szerkesztések és 3D-renderelések esetében is.

  Az i7-3960X-es CPU még tovább is turbózható, egészen 5.2 GHz-es órajelig tolható az overclock-olás, ha valaki tényleg a maximum lóerőt szeretné kihozni PC-jéből. Ha esetleg ez nem lenne elég, a memória kiosztása is Quad Channel alapú, vagyis alsó hangon 8 Gb-ostól felfelé kezdődik, és akár 64 gigásig bővíthető.

  Folytatás...

  Ricardo128 8 éve 4

 • Dell U2312HM tulajok klubja [jelenlegi taglétszám 82 fő]

  BioNiCMaN kolléga jóvoltából az ő listája után, én is nyitok egyet. :)
  Ez az utód is egy nagyon jó árba lőtt termék; a különbség annyi az U2311H-tól, hogy ez már Led háttérvilágítással megáldott termék. Van akinek az előző tetszik, van akinek ez. Nos, aki rendelkezik ilyen monitorral, az írjon egy kommentet, és lehet egy helyre gyűlni a tulajoknak. :K

  Tagok:

  --- A ---


  abridabri


  Alg


  Archanon

  Folytatás...

  Ricardo128 8 éve 186

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.