2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Álmom valóra váltásának margójára.

  Az igazság az, hogy mindig is az "all time favorite" volt nálam az adott típus.. Viszont valahogy mindig halogattam a dolgot.. Sőt, mikor semmi akadálya nem lett volna a beszerzésének, akkor inkább építettünk egy sokkal erősebb Fordot, ráadásul nem kevesebbért.. Aztán egy hónapja jött az isteni szikra. Talán életem egy új szakaszába léptem, nem tudom.. Mindenesetre itt van, jól van. Messziről jöttünk, megszenvedtük, de megérte.. Legalábbis azt gondolom.

  Sokaknak ez csak egy 24 éves fostaliga, tudom.. Azoknak, akik abban az érában nőttek fel amiben én, talán kicsit "több". Ez van.

  Retro11 2 hónapja 32

 • Platformot váltottam, aztán..

  Kis próbálgatás után beigazolódott a gyanúm.. A Skulltrail még mindig abszolút vállalható teljesítményt nyújt... Nem baj, marad ez a setup is.. Valamire csak jó lesz.. Ha már "occsóvót"

  Retro11 5 hónapja 0

 • Houston, we have a problem..

  Nincs tovább.. Azt gondolom mindent megpróbáltam..

  Tudnék mesélni..

  Retro11 8 hónapja 8

 • Kérem kapcsolja ki...

  Sikerült vadászni valami nagyot 'azinternetrő' ismét.. Fillérekért, nekem sült le az arcomról a bőr, amikor elhoztam..

  Azt gondolom ezt az 'era-t' ezzel a szerzeménnyel lezártnak is tekintem.. Konkrétan nincs tovább.. Nemhogy egyben, de még darabjaiban is ritkaságról van szó..

  Kíváncsi vagyok valaki rájön-e képből miről lehet szó..

  Retro11 9 hónapja 8

 • Kukucs.. :)

  Avagy, Oops!...I Did It Again... Az ötödik FX 5800..

  Retro11 10 hónapja 2

 • Leszokóban...

  Úgy terveztem, hogy abbahagyom a gyűjtögetést... Bírtam is megközelítőleg két és fél hónapig.. Aztán ez történt..

  Azt gondolom, nincs még vége..

  Retro11 1 éve 9

 • Készülődünk..

  Megérkeztek a videokártyák is.. Jó egészségnek és állapotnak örvendenek, bár egy wellness rájuk fér a nagy csata előtt.. Viszont valamivel nem számoltam, így igencsak csúszni fog az írás.. A tápegység (Chieftec A135 650W) nem lesz elegendő a teszthez, így keresnem kell erre a célra megfelelőt. Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű, a tartalék Skulltrail 2 nem hajlandó indulni a Xeon E5450-el és a Skulltrail 1-ben használatban levő FB-DIMM-ekkel.

  Egyelőre ennyi, keresem a megoldást.

  Retro11 1 éve 12

 • Csomagot kaptam...

  Eljött ez a nap is.. Végre ideért őfelsége a nagy vízen túlról.. Tesztelésre felbontott, újként árulták, valóban új szaga van. Használatnak nyoma sincs, összes létező tartozékával. Ezzel ő lett a harmadik és egyben utolsó a flottában. Az egyikőjük hosszú, hősies küzdelem után, de feladta a harcot.. Nem színezem, user hiba miatt, ( amit nem részleteznék a későbbiekben sem :P ) kényszerült az örök szilíciummezőkre távozni.

  Azt mondta, idén már csak pihenni szeretne.. Ezen kép elkészültére azért engedélyt kaptam..

  Sikerült beújítani néhány dobozos VGA ritkaságot (3-way SLI), ami korban passzol is, így a lustaságomon kívül más akadálya nem lesz, hogy megszülessen az írás.

  Ps: Boldog új évet kívánok minden fórumtársamnak!

  Retro11 1 éve 10

 • Igényfelmérés!?

  Sziasztok!

  Általában csak olvasgatni szoktam itt a PH!-n, de gondoltam publikálok egy-két "throwback like" tesztet, amennyiben igény volna rá és szívesen látnátok. Na de mit is jelent ez, jöhet a kérdés. Nos, hogy ne bővítsem a tucattermékekről készült tesztek sorát, így gyűjtői mivoltom legékesebb gyümölcseit állítanám hadrendbe, mint például: - FX5800U, 6600X2, 6800U, 7800GTX és ezek ellenfelei AMD (Pardon) ATI oldalon, illetve volna még egy érdekes FSC átalakítás is a tarsolyban.

  Te, aki ezen sorokat olvasod, amennyiben szeretnéd, hogy ezen tesztek megszülessenek, kérlek jelezd azt, akár egy rövid beböfögés erejéig. Akár.

  Üdvözlettel,
  Retro11

  Retro11 2 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.