2017. július 21., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Platformot váltottam, aztán..

  Kis próbálgatás után beigazolódott a gyanúm.. A Skulltrail még mindig abszolút vállalható teljesítményt nyújt... Nem baj, marad ez a setup is.. Valamire csak jó lesz.. Ha már "occsóvót"

  Retro11 2 hónapja 0

 • Houston, we have a problem..

  Nincs tovább.. Azt gondolom mindent megpróbáltam..

  Tudnék mesélni..

  Retro11 5 hónapja 8

 • Kérem kapcsolja ki...

  Sikerült vadászni valami nagyot 'azinternetrő' ismét.. Fillérekért, nekem sült le az arcomról a bőr, amikor elhoztam..

  Azt gondolom ezt az 'era-t' ezzel a szerzeménnyel lezártnak is tekintem.. Konkrétan nincs tovább.. Nemhogy egyben, de még darabjaiban is ritkaságról van szó..

  Kíváncsi vagyok valaki rájön-e képből miről lehet szó..

  Retro11 6 hónapja 8

 • Kukucs.. :)

  Avagy, Oops!...I Did It Again... Az ötödik FX 5800..

  Retro11 7 hónapja 2

 • Leszokóban...

  Úgy terveztem, hogy abbahagyom a gyűjtögetést... Bírtam is megközelítőleg két és fél hónapig.. Aztán ez történt..

  Azt gondolom, nincs még vége..

  Retro11 1 éve 9

 • Készülődünk..

  Megérkeztek a videokártyák is.. Jó egészségnek és állapotnak örvendenek, bár egy wellness rájuk fér a nagy csata előtt.. Viszont valamivel nem számoltam, így igencsak csúszni fog az írás.. A tápegység (Chieftec A135 650W) nem lesz elegendő a teszthez, így keresnem kell erre a célra megfelelőt. Persze, hogy ne legyen olyan egyszerű, a tartalék Skulltrail 2 nem hajlandó indulni a Xeon E5450-el és a Skulltrail 1-ben használatban levő FB-DIMM-ekkel.

  Egyelőre ennyi, keresem a megoldást.

  Retro11 1 éve 12

 • Csomagot kaptam...

  Eljött ez a nap is.. Végre ideért őfelsége a nagy vízen túlról.. Tesztelésre felbontott, újként árulták, valóban új szaga van. Használatnak nyoma sincs, összes létező tartozékával. Ezzel ő lett a harmadik és egyben utolsó a flottában. Az egyikőjük hosszú, hősies küzdelem után, de feladta a harcot.. Nem színezem, user hiba miatt, ( amit nem részleteznék a későbbiekben sem :P ) kényszerült az örök szilíciummezőkre távozni.

  Azt mondta, idén már csak pihenni szeretne.. Ezen kép elkészültére azért engedélyt kaptam..

  Sikerült beújítani néhány dobozos VGA ritkaságot (3-way SLI), ami korban passzol is, így a lustaságomon kívül más akadálya nem lesz, hogy megszülessen az írás.

  Ps: Boldog új évet kívánok minden fórumtársamnak!

  Retro11 1 éve 10

 • Igényfelmérés!?

  Sziasztok!

  Általában csak olvasgatni szoktam itt a PH!-n, de gondoltam publikálok egy-két "throwback like" tesztet, amennyiben igény volna rá és szívesen látnátok. Na de mit is jelent ez, jöhet a kérdés. Nos, hogy ne bővítsem a tucattermékekről készült tesztek sorát, így gyűjtői mivoltom legékesebb gyümölcseit állítanám hadrendbe, mint például: - FX5800U, 6600X2, 6800U, 7800GTX és ezek ellenfelei AMD (Pardon) ATI oldalon, illetve volna még egy érdekes FSC átalakítás is a tarsolyban.

  Te, aki ezen sorokat olvasod, amennyiben szeretnéd, hogy ezen tesztek megszülessenek, kérlek jelezd azt, akár egy rövid beböfögés erejéig. Akár.

  Üdvözlettel,
  Retro11

  Retro11 2 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.