2023. január 28., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Gyűjtögetem továbbra is....

  Ahogy a júliusi bicajozásaimat megörökítő írásom végén írtam, gyűjtögetem továbbra is a km-eket. Ebben a bejegyzésben további bringázások leírásai szerepelnek majd, néha képpel, gyakrabban az útról készült sportypal/endomondo track-el.

  Kezdjük mondjuk augusztus 12.-ével, amikor is egy spontán szki-vel tekerés jött össze, részemről 86 km-el, neki ennél jóval több lett, mire hazaért. 3 órakor hívott fel, hogy Egerszegen van éppen (spd pedált és cipőt vett, ezután még jobban össze kell kapnom magam, ha tartani akarom vele a lépést :Y ) összefuthatnánk-e valahol, ugyanis ígértem neki egy első agyat. Mivel amúgy is bicajozni indultam, teljes "menetfelszerelésben" találkoztunk, rövid beszélgetés után úgy döntöttünk, nekivágunk a Csácsbozsok-Botfa közötti hegy megmászásának. Sikeresen leküzdöttük (állítólag Botfa felől meredekebb, majd tesztelendő!) ezután felmásztunk még a Sárhidáról Gellénháza felé vezető mol-útra, aztán legközelebb Petrikeresztúron álltunk meg vízért. Tovább Nova felé, itt köszöntünk el egymástól, én innen Becsvölgye-Teskánd felé jöttem haza.

  Folytatás...

  rétisün 11 éve 10

 • 2011. júliusi teker(g)éseim

  Néhány szóban leírnám az idén júliusi bicajozásaimat, ha fényképeztem, akkor mellékelem, illetve a Sportypal tracket is linkelem, ha készült ilyen az útról. Az írás apropóját az adja, hogy jó pár, bingázással töltött év alatt ez a hónap volt az, amelyikben a legtöbbet (~2100 km-t :Y ) bicajoztam, ebből több, mint 900 km-t szki-vel, akivel a bringás topikban találkoztam, és hamarosan közös tekerések hoztak össze jobban bennünket, mint a szimpla fórumos ismeretség. Ezúton is köszönet neki a közös túrákért :R
  A hónap mindjárt egy 306 km-es, Zalaegerszegtől-Zalaegerszegig (ha úgy tetszik, háztól-házig) tartó Balaton kerüléssel indult. Erre nem térnék ki most már részletesebben, egy címlapos bejegyzésben írtam róla.

  Folytatás...

  rétisün 11 éve 6

 • Az ÚT....avagy igen, megcsináltuk!

  Rövid élménybeszámoló egy Balaton-körbebicajozásról.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Helyszíni riport 12 éve 51

Hirdetés

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.