2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hiteles hírportálok: már a múlté?

    Nem tudom a tisztelt publikum hogy van vele, de én mostanában már kezdek kiábrándulni az internetből.

    Már körülbelül 14 éves korom óta nem vagyok TV tartalom-fogyasztó. Ez részben azért is van, mert elkerültem otthonról, másrészt nem is nagyon hiányzott. Körülbelül 2003-2004 óta vagyok jobban online, és 2007-2008 óta informálódom az internetről rendszeresen (tehát előtte is olvasgattam már hírportálokat, de nem napi rendszerességgel). Nincs is TV-m a mai napig sem (tehát több mint 20 éve már).

    Közben változtak az idők is, és ahogy az várható volt, az internetet belakta a társadalom nagy része, ezzel a neten található kontent is változott, hódít az amatőrizmus is. Mindezzel azonban együtt kell élni, mert az internet mindenkié, és nem csak a legértékesebb dolgok kerülnek fel rá. Azonban picit kiábrándító, hogy a magukat komolynak vevő site-ok milyen szintre süllyednek. A legtöbb nagy hírportál már átvette egymástól a "kapósabbnál kapósabb" módszereket. Gondolok pl. a 444 közvetítői hasábjára, amely lassan eluralta a teljes ismert magyar hírportálokat.

    A politikai kultúra is szépen megtalálta a maga helyét az online világban. Könnyen szed össze olvasótábort magának egy-egy portál, csak tudni kell, hogyan tálalják a tartalmat.

    Folytatás...

    raskolnikoff 7 éve 100

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.