2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • apeh én így szeretlek...

    Mostanában tudtam meg, hogyha esti suliba járok kell tb-t fizetnem, tehát több mint fél éve már nincs társadalombiztosításom, szerencsére orvoshoz ritkán kell járnom, ezért nem is vettem észre a dolgot. Na a lényeg, hogy akkor azért mégiscsak fizessük, mert ki tudja... (Joey: eddig bármikor elüthetett a busz, nem volt probléma, de most már vigyáznom kell) Szóval azt mondták, hogy visszamenőleg is ki kell fizetnem. Rákérdeztem, tehát ha tb nélkül beteg lettem volna, orvoshoz kellett volna rohannom akkor nem kellett volna kifizetnem a kezelési költséget akkor is csak visszamenőleg a tb-t? Hát nagyon nem... Szóval fizessek ki olyan szolgáltatást amit nem használtam? Kössz... Jó lesz 30-40k-t kinyögni egybe a semmire visszamenőleg, mert rohadtul hagytak volna meghalni, ha nem fizetek százezreket a kezelésre... Remélem más is látja a logikai hibát ebben.

    raczger 12 éve 10

  • WTCC Live Timing Android app

    Készítettem a WTCC-hez egy live timing appot (mstworld.com alapján, onnan szedi az adatokat), egyelőre még csak most hétvégén tudom élesben tesztelni, erre kérném a segítségeteket, több szem többet lát :)

    Letöltés: WtccLiveTiming.apk

    Legalább android 2.2 kell hozzá és 320,400,432,480,800,854,960 és 1280 pixel szélességű képernyőkre lett optimalizálva.

    raczger 12 éve 14

  • Jött egy jégtábla a Dunán

    Közel Duna szélességű volt (szentendrei ág), körülbelül 100 méter átmérőjű, hatalmas, ekkorát még nem láttam itt a Dunán. Mindkét hídpillérnek nekiütközött, így lefaragott belőle egy picit. Talán idén végre befagy teljesen, mindig is szerettem volna úgy a Dunát, talán idén :)

    FRISS: A dunai jégtáblák már közel 50 méteres vastagságúra híztak, így a birodalmi lépegetők is könnyen utazhatnak Budapest felé, így valamennyire tehermentesülnek a MÁV járatai.

    raczger 12 éve 12

  • El****a az estémet és a másnapomat avagy figyeljünk jobban!

    Tegnap este sorozatnézés közbe megláttam a legnagyobb hazai torrentoldalon egy kresz teszt torrentet, gondoltam leszedem, megnézem mit tudok, első pár hsz-t elolvastam, írták win7-en nem nagyon akar elindulni, gondoltam nem izgat, megpróbálom én is. Első tanulság: Olvass utána, járj utána!
    Letöltöttem, elindítom, nálam sem történik semmi. Következő próbálkozással sem jutottam előrébb. Visszamegyek az oldalra, hozzászólásokat megnézem és hát nem írja mindenki, hogy ez egy vírus? Feladatkezelőben megnézem, fut a háttérben a program és mellette ugyanolyan gyanús leírással egy másik folyamat, svchost néven. Kilövöm a kresz exét, lefagy a gép, kékhalál. Ekkor éreztem hogy gondok lesznek. Újraindít, vírusirtót lefuttatom, mikor a kritikus fájlba ütközik scanneléskor, kékhalál... Na mondom f@*za, legegyszerűbb egy win újrarakás. Adatok lementve, írnám ki a win-t dvd-re, de ekkor veszem észre, hogy egyik újraírható dvd-m sincs itthon és nincs egy darab üres dvd sem, hát nem kicsit lettem mérges... Második tanulság: Soha, senkinek ne add kölcsön az újraírható dvd-det :) !

    Folytatás...

    raczger 12 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.