Hirdetés

2020. június 3., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Naplemente

  raczger 10 éve 0

 • MTA Racing - Euroring képek

  Tegnap az Euroringen volt egy amatőr MAGYAR TIME Attack, ahol három külön kategóriában az idő ellen harcoltak.  Az összes kép itt megtekinthető.
  És még három bónuszvideó:
  [link]
  [link]
  [link]

  raczger 10 éve 2

 • Esőzés

  Tahitótfalu és Dunabogdány között, a főút mentél lévő halastó gátja az éjjel átszakadt és kiöntött a 11-es főútra, és 2km-es szakaszon elárasztotta az utat, illetve hordalékot vitt is vitt rá. Jelenleg le van zárva, több autó is bent rekedt a vízben mikor megpróbáltak átkelni rajta.
  A képeken látható autó valószínűleg későn vehette észre az útzár táblát (egy S kanyar után van), árokba hajtott és felborult.
  Ezen kívül Tahitótfaluban egy patak kiöntött, ami több pincét is elárasztott, tűzoltók szivattyúzták ki onnan a vizet és sarat, hordalékot vitt a főútra.
  Képek: http://www.idokep.hu/?oldal=keptar&user=raczger
  Videó: http://www.youtube.com/watch?v=Yp_gm8AVGIg&feature=player_embedded

  raczger 10 éve 36

 • Stargate Resistance ingyenes hétvége

  Itt tudtok regisztrálni, nekem tegnap több órába tellett mert nagyon le volt terhelve, de talán most már stabilabba a rendszerük.
  A játék trailerje

  raczger 10 éve 1

 • LFS: Feel the Racing

  Készítettem egy videót, a liveforspeed.hu 10. magyar bajnokságáról (nem szoktam ilyeneket csinálni, ugyhogy nem valami profi :) ):
  Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=sz3rfroE1PM
  Vimeo: http://vimeo.com/11107369

  raczger 10 éve 5

 • Süllyed a Logout színvonala?

  Egy kis bevezetőt írnék, hogy tulajdonképpen miről is lenne szó. Az elmúlt pár hónapban ugrásszerűen megnőttek a bejegyzések a Blogout-on és úgy gondolom lassan el kéne egy kis korlátozás, hogy ne úgy szülessenek meg a bejegyzések, mint ahogyan a gaz nő. A lapcsalád többi részén is megérett már néhány változás. Ezeket írom le. A leírtakat csak az vegye magára, aki magára ismer (komolyan...).

  Tehát kezdeném a Logout-al:

  ¤ Az írásokhoz, cikkekhez, tesztekhez be kéne vezetni egy olyan funkciót, hogy "Hibát jelentek". Ide lehetne írni az egyértelmű hibákat (pl: helyesírási, elírási hibákat). Úgy gondolom, hogy ezeket nem az adott írás topikjában kellene megbeszélni, oda kerüljenek csak azok a hozzászólások melyek valójában az írás témájával kapcsolatban születnek. (Esetleg az egész lapcsaládon be lehetne vezetni ezt a funkciót.)

  ¤ Ugyancsak ide be lehetne rakni egy írás értékelőt. Minden regisztrált felhasználó minden írást egyszer értékelhetne egy 10-es skálán, így elkerülhetőek lehetnek az információ nélküli, fölösleges hozzászólások, melyek a szerzőn kívül senkit sem érdekelnek. Ilyesféle hozzászólásról beszélek: "Grat, jól összefoglaltad, tetszett!".

  Folytatás...

  raczger 10 éve 49

 • Index főoldal aljára kikerült a képem

  Mindössze örülök, hogy kikerült oda a képem, már egy ideje tervezem hogy veszek egy fényképezőt is (mert mobillal nem az igazi) és szép lassan elkezdek foglalkozni a dologgal, a természet fotózása vonz leginkább (erdő - hegyek).

  raczger 10 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.