2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mastermind játék

    Ez volt a mostani beadandóm, js-ben kellett megcsinálni és mivel úgy gondolom jó kis játék megosztom veletek :) Másodikra sikerült csak leghamarabb kitalálnom :DDD

    A játék linkje: http://php-script.hu/bead/mastermind.html

    raczger 14 éve 14

  • F1 - Top 10 Játék - Bahrain Nagydíj - Tippek!!!

    Jöhetnek a tippek, átláthatóság kedvéért csináltam ezt a topikot.

    A játék linkje: F1 - Top 10 Játék

    Ennek az írásnak a topicjába, a könnyebb átláthatóság kedvéért, csak tippeket kérünk, minden egyéb hozzászólás törölve lesz!!!

    raczger 14 éve 24

  • F1 - Top 10 Játék - UPDATE!

    Futamról-futamra tippelj és legyél te a PH! F1 Top 10 bajnoka!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 49

  • Index: "Huszonkét emberrel akart végezni egy diák"

    Erről a hírről van szó: [link]
    Illetve itt van a blog: [link]

    Megdöbbenten olvastam a hírt, viszont utána a kommenteket olvasva még inkább ledöbbentem. Csak leírnám mi is részemről a reakció a dologra, mit ítélek el, mit helyeslek.
    Úgy érzem, hogy rossz az emberek meglátása erről. Attól mert valakit lelkileg tönkretesznek és genetikailag képes ilyen dolgokra, vagy épp nem épp elméjű, máris ki kell vetni a társadalomból, lenézni, széttiporni? Az ilyen hírek mindig arra ébresztenek rá, hogy akár az egyik ismerősöm barátom is lehet hogy épp ilyen lelkivilágú, csak épp nem tud róla az ember és épp emiatt nem szabad senkit lenézni, kiröhögni, megbántani, mert ilyen apró dolgok hozzák felszínre az ilyen emberekből a kegyetlenséget. Aki még nem érezte nagyon szarul magát egy társaságban hosszabb ideig az lehet nem is érezte azt a fajta megbántottságot amiről beszélek.

    Folytatás...

    raczger 14 éve 10

  • iwfw, internet egyik szennyese

    Nem tudom, lehet egyedül vagyok mikor azt gondolom, hogy ez az oldal még domain nevet sem érdemelne (sok más ilyen oldal van, de most erről az egyről van szó). Első kérdés ami felmerült bennem, hogy mi értelme? Nem igazán sikerült még magammal megegyeznem, szerintem nincs is értelme, hogy miért? Először legyen szó a hiteles adatokról. na az itt biztosan nincsen, nem is lesz. Egy jó csaj bejelöli a másik nemet, akárkit hogy megvolt (gondolom így megy) akkor biztosan visszajelöl ha igaz ha nem, sőt kb minden esetben mehetnek a jelölések, mivel nyílván mindenki ott attól lesz menő, ha minél többnek megvolt. Esetleg ha mégis hiteles adatok szerepelnének az oldalon, azt hiszem nem éppen szerencsés a nagyvilággal megosztani ezt az információt. Harmadrészt nézzük csak a myvip-et, sima közösségi oldalnak indult, legelején regisztráltam, tetszett is, mára mi lett belőle? Töröltem is magamat. Kíváncsi vagyok ez az oldal hova fog eljutni, najó annyira nem, annyira azért nem érdekel.

    Ui: előre tudom hogy ide fognak jönne a topikot, oldalt kedvelők, tőlük meg többiektől csak azt kérem hogy értelmes véleményeket alkossanak, ne két szavas baromságokat, köszi.

    raczger 14 éve 38

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.