2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Szerintem most ez a világ legjobb egere

    A mostani egerek közül szerintem ez a legjobb a világon. Hogy miért azt nincs kedvem leírni. Cooler Master Storm Xornet.

    http://gaming.coolermaster.com/en/products/mice/xornet/

    Természetesen lehetne jobb is, például szerintem nem kellene rárakni a dpi átkapcsoló gombokat, mert így sose fordulna elő hogy véletlenül lenyomja az ember. Meg lehetne részletesebb dpi állítás. Meg lehetne olyan változat is, ahol egy kis vékony műanyag talp kilógna még jobbra, ami megtartaná a kisujjat is.

    Racionális 9 éve 10

  • LG LF5400 TV bemutató

    Bemutató az LG LF5400-ról, ami nem volt könnyű, mivel a gyártó oldaláról is hiányzik néhány fontos adat.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 9 éve 37

  • XBOX 360 Kinect Sport Season 1 Ping-Pong szuper játék tanácsok

    XBOX 360-hoz van egy Sport Season One nevű Kinect játék. Ebben a Ping-Pong játék az amiről érdekes magamnak írni. A játékban 4 nehézségi fokozat van, az első kettő nagyon könnyű, a harmadig a Professional a normál, a negyedik, a Champion pedig a nagyon nehéz fokozat, sokkal nehezebb megnyerni mint az előtte lévőt, igazi kemény kihívás. Ez a fokozat annyira nehéz, hogy az előző fokozattal melegítek be rá. A Professional fokozaton valamikor 11-0-ra is megtudom verni a gépet, ha nagyon keményen koncentrálok és nincs valami csusza, a legnehezebb fokozaton meg sokszor örülök annak is, ha nem vezet a gép. Sok tanács azt a célt szolgálja, hogy megtudjuk nyerni a legnehezebb fokozatot is.

    Ütésbe belevitt erő
    Az ember hajlamos arra, hogy nagyon nagy erőt belevigyen a karlendítésben, hátha akkor a játékban is gyorsabb lesz a labda, de nem lesz tőle gyorsabb, sima gyors lendítésekkel is ugyanolyan gyorsan megy a labda, nincsen nagyobb, extra fokozat. Csak sokkal gyorsabban kifárasztjuk magunkat, ha nagy erőt viszünk az ütésbe.

    Folytatás...

    Racionális 9 éve 0

  • Mindegyik város építkezős játék ugyanaz :(

    Érdekes lenne egy jó város építkezős játék, de mindegyik ugyanaz. Egyszerűen mindegyikben dől a pénz, a város által termelt dolgoknak mindig van piaca az ismeretlen világban amit nem is látunk, aztán meg a végtelenségig jövő pénzből felépít az ember egy hiper-szuper fejlett várost, ha nem unja meg, akkor tovább szöszöl a részleteken és még hiper-szuperebb város lesz, még több szuper luxus háztömbbel és felhőkarcolóval.

    Racionális 9 éve 5

  • A legjobb adat hordozó eszköz

    A legjobb, leggyorsabb adat hordozó eszköz az nem a pendrive és nem egy külső hdd, hanem egy külső ssd. Pontosabban a legjobb egy olyan külső ssd tok, amibe bármilyen ssd-t beletehetsz. Sokkal gyorsabb mint az átlagosan használt pendrive-ok 99,9%-a. Ráadásul a pendrive-ok sokkal gyorsabban tönkre szoktak menni. 16 ezer forintért veszel egy 120 gigás ssd-t, persze van ennyiért 120 gigás pendrive, de a lényeg, hogy az ssd sokkal gyorsabb mint egy pendrive, amelyik pendrive sebessége közelíteni egy kicsit hozzá, az 70 ezer forintba kerül. Nekem szerencsém volt, mert én régen egy olyan ssd-t vettem, amihez ingyen adtak egyet. :D

    Racionális 9 éve 31

  • Psycho Pass The Movie magyar felirat jó lenne hozzá

    A t helyeken megjelent a Psycho Pass The Movie 1080p felbontásban, szuper lenne ha valaki csinálna hozzá magyar feliratot.

    Racionális 9 éve 1

  • Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut fehér pöttyök probléma megoldása

    A Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut játékban nálam egy olyan probléma volt hogy a karakterek texturáin nagyon apró fehér pöttyök látszódtak sokszor. Ez a hiba azután tűnt el hogy a tesszaláció nevű grafikai beállítást kikapcsoltam.

    Racionális 9 éve 0

  • Nem indul el? Ez hiányzik a gépedről!

    Amikor nem indul el egy játék vagy egy program, vagy furcsa hibaüzenetek jönnek elő, akkor az esetek 99%-ban ez azért van, mert az alábbi 5 telepítő közül valamelyik vagy több nincs feltelepítve.

    Ezeknek a telepítőknek egy része nem tartalmazza a fájlokat, a Microsoft szerveréről töltik le őket. A Google Drive tárhelyre felraktam ezeket. A Microsoft .NET Framework 4.5-öt a Windows Update is felteszi, viszont a többit nem, vagy csak egy részüket, ami nem lesz mindig elég.

    Több olyan van amiben vcredist_x86.exe és vcredist_x64.exe néven vannak a fájlok. Attól hogy 64 bites rendszerünk van, ugyanúgy fontos hogy a vcredist_x86.exe-t is feltelepítsük.

    Amelyiknél megtaláltam, annál a Microsoft oldal linkjét is beteszem, de egyébként jobb az amit a Google Drive-ra feltettem, mert abban már csak a lényeg van, felesleges fájlok és felesleges könyvtárak nélkül.

    1.) Egy általános DirectX telepítő

    https://drive.google.com/file/d/0B1wi5T0LZuHPSlU5QWpVZ1UtV3c/view?usp=sharing

    A Microsoft oldalán ezt a telepítőt nem találtam meg.

    Folytatás...

    Racionális 9 éve 2

  • Videó szaggatást okozó GTX 760 videókártya

    Egy hibára szeretném felhívni a világ figyelmét, ami sokakat érinthet. Amikor a GTX 760 videókártya a monitorra és a tévére is küldi a jelet, olyankor a tévén eléggé jól láthatóan szaggat a videó, mondjuk elsőre lehet nem tűnik fel, de amikor olyan jelenet van, hogy az egész kamera végigpásztáz egy teret, akkor már eléggé feltűnő, talán ahhoz hasonlít mintha egy 30 képkocka/m filmet 15-10 képkockával néznék. Ha csak az egyik monitor van kiválasztva akkor ez a szaggatás hiba már megszűnik, mivel a tévé képe sokkal nagyobb, ezért annál sokkal észrevehetőbb. Ez a hiba nem függ a videókártya videólejátszásra vonatkozó beállításaitól, sem pedig a driver verziótól. A videólejátszó programtól sem függ, a hdmi kábel sem okozza, mivel több hdmi kábelen is néztem. A tévétől sem függ, mivel más tévével is néztem. Az egyetlen dolog ami megszünteti ezt a hibát az, ha csak 1 képernyő van kiválasztva. A videókártya teljes neve MSI N760 (MS-V284) GEFORCE GTX 760, bár lehet, hogy számtalan más videókártyánál is ez van.

    Racionális 9 éve 12

  • Ha mp3 lejátszót vennék

    Ha ingáznom kellene a munkahelyre akkor ezt az mp3 lejátszót venném, egyszerűen azért mert ennek 42 óra az elméleti üzemideje, ezért valószínűleg ritkán kellene töltőre rátenni.

    Transcend MP710 ~ 21E

    http://ca.transcend-info.com/Products/No-667

    Ha pedig 12 ezer forintot spórolni szeretnék akkor pedig ezt venném, mert 15 órás az üzemideje, ezzel pedig veri mindegyik lejátszót a kategóriájában.

    Transcend MP300 ~ 9E

    http://ca.transcend-info.com/Products/No-351

    Racionális 9 éve 26

  • Nem értem ezt a kábelt

    Van most egy ilyen kábelem, a végén lévő feliratozott fémes részt fel-le lehet rajta csavarni, nem értem hogy ennek a fel-le csavargatási lehetőségnek mi az értelme.

    Racionális 9 éve 5

  • PC vs HIFI hangrendszer, 64 ezer forint megtakarítás?

    Megtudunk-e takarítani 64 ezer forintot? A hifi rendszer háromszor drágább, miközben lehet hogy ugyanazt tudja vagy akár kevesebbet?

    HIFI RENDSZER
    Cambridge Audio AM5 sztereó erősítő 40E forint, ez az egyik legolcsóbb sztereó erősítő, kivéve néhány fura, sokszor kínai márkát amiknek weboldala sincs.

    Cambridge Audio SX50 hangszórópár 50E forint, azért ez mert ennek a felépítése és a méretei nagy mértékben hasonlít az összehasonlításban szereplő PC hangszóróhoz, plusz passzol az erősítőhöz az ellenállása, és nem is igazán vannak ettől olcsóbb hifi hangszórópárok ilyen méretben. Hangsugárzó részei: 5.25” és 1".

    Folytatás...

    Racionális 9 éve 67

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.