2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Lenovo T400 ma

    Sziasztok! Mire jó vajon napjainkban egy közel 8 éves notebook? Nos, én igazából fél éve vásároltam, de azóta is örömmel használom. Nem mindenki vehet új gépet, no de akkor már mérlegelni kell azt is, megéri-e? Kicsit sarkítottan, de véleményem szerint nem. A mai belépő kategóriás gépek egyszerűen gyenge anyaghasználattal, kényelmetlen klaviatúrával bírnak, igaz nem is szeretem a szigetes billentyűket. Továbbá a hardver sem őrült erős, az olcsó Celeronos gépek csupán fogyasztásban képesek felülmúlni ezt a kis eszközt. Bevezetőnek talán legyen is elég ennyi, nézzük mit kaphatunk ma 40000 Ft környékén!
    A külső: Matt, mindenhol. Jó hozzányúlni, látszik munkára tervezték. Magnézium rollcage, ütni-vágni is lehet, ha úgy tartja kedvünk. A fedlap a klasszikus selymes, grafit szürke-fekete anyag. Kicsit kopott, ez a rész könnyebben sérül, bár egy fényes műanyagnál abszolút nem feltűnőbb. Hasznosak a lecsukva is látható állapotjelző led-ek.

    Felnyitva elénk tárul a megjelenítő, jelen modellnél 1440x900-as felbontású panel. Kellett némi idő, hogy megszokjam a színeit, nekem kicsit hidegek, a gammán is mindig állítok. Minden esetre elég a megjelenített pixelek száma egy 14 "-os notihoz.

    Folytatás...

    pprod94 8 éve 111

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.