2022. május 27., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Szíki tavi horgászat: 2 nap, 3 csuka, 2 süllő, 7 ponty

  A Szíki tóra látogattunk el, ahol nagy csukák és pontyok foghatók. Elsősorban csukára pergettem igen szerencsésen, majd a szél miatt picker botra váltottam. Nem csak 2-3 kilós pontyok akadtak horogra, hanem valami nagyobbal is megküzdöttem!

  A Szíki tavi horgászatunk második napján többet pergettem az enyhébb szél örömére, így meg is volt az eredmény. Két süllőt fogtam, de ponty is került a horogra. Elmaradtam az előző napi 3 csukától és 7 pontytól, de azért ez is szép fogás volt számomra.

  pecablog 4 napja

 • Folyóvízi pergető horgászat

  Következő utunk a Berettyó folyó partjára kalauzol benneteket. Nem volt könnyű dolgom, mivel nem csak zavaros volt a víz, hanem gazos és nagyon gyors a sodrás. Próbálok tanulni a hibákból, hogy legközelebb több halat fogjak. Igaz most nem fogtam semmit, de akit érdekel a folyó az feltétlenül nézze meg a videót!

  pecablog 2 hete

 • Sárkányoztunk pecázás helyett

  Pecázás helyett sárkányoztunk a hétvégén. Annyira jó volt a szél, hogy muszáj volt kipróbáljam az egyik legjobb trükksárkányomat.

  pecablog 1 hónapja

 • Csuka pontyozás közben :D

  A mai napon pergetni és pontyozni készültem. Az eddig bevált helyen és bevált csalival próbálkoztam, majd mindenféle gumihal és wobbler előkerült, de minden hiába. Fogtam magam és átültem a pontyfogós helyemre, ahol az első kapásomból nem lett hal, de a második már egy másfeles pontyot hozott. A csali popup volt, mint mindig. A következő halam igen jól húzott és nem akartam elhinni, amikor megláttam. Egy csuka harapott a popup-ra vagy direkt vagy véletlen. Pergetve bezzeg nem fogok ekkorát, de egy kettőfeles sikerült. Aztán szép sorban átvették a helyet a kárászok és keszegek, melyekből összesen 16 darabot sikerült fogni. Mind ment vissza a tóba, így nekem is volt élmény és ők is élve maradtak. Alább a videóban megtekinthetők az élményeim! :)

  pecablog 1 hónapja

 • Idei első horgászat

  Március végén megvolt az idei első horgászat, ami igen jól sikerült, csak úgy mint tavaly. Igaz tavaly két pontyot fogtam, most pedig csak egy kicsit, de legalább 12 kárászt és egy nagy dévért is. Sőt az egyik kárásznak aranyhalszerű fátyol farka volt. Meg kell jegyezzem, hogy nem egy tökéletes tavon horgászok, csak az a hal fogható amit beleraknak. Ősszel összejöttek a 4 kilósok is, de most tavasszal a 2 kilós is ritka. A csalival nem akartam vacakolni, horgászbolt itt hol van hol nincs nyitva, gilisztával sem akartam vacakolni. Ezért csak különféle fincsi pop-up csalikat és tavalyi erjesztett kukoricát vittem magammal. Nem tudom megint mit csináltak a többiek, de én fogtam a legtöbb halat azon a napon. Lehet köze van a method horgászmódszerhez is, mert sokan hagyományos végólmos szerelékkel horgásznak és kukoricával. Élvezetes volt a halfogás, hiszen két leheletfinom picker botot vittem magammal. Videó is készült a horgászatról, akit érdekel alább megtalálja! Legközelebb már pergetni szeretnék, de most nem igazán jó az időjárás a szél miatt és napijegyesként nem tehetem meg, hogy kimegyek két órára lehet a semmiért.

  pecablog 2 hónapja

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.