2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • LG 22MT45DP-PZ TV/Monitor napi használatban

  A retro számítógépek szerelmeseként már egy ideje nem hagyott nyugodni az az ötlet, hogy a jelenlegi monitoromat lecseréljem egy Monitor-TV kombinációra. Az íróasztalomon található szabad hely és a már megszokott kijelzőméret miatt egyértelmű volt, hogy 22" lesz a megfelelő képátmérő az új eszköz esetében is. A vásárlás különböző okok miatt egyre csak elhúzódott, de július elején egy bevásárlóközpontban a nagybevásárlás közben vettem egy LG 22MT45DP-PZ IPS TV/Monitor-t is. A gyors elhatározásban nagy szerepe volt egy július közepén megrendezett retro számítógépes találkozónak is.

  Azóta eltelt 2 hónap és jónéhány személyes tapasztalatot gyűjtöttem. Ezek között van jó és rossz is, de most a felmerült problémákat helyezném előtérbe. Mintegy segítségként azoknak, akik hasonló felhasználók lehetnek, mint én.

  Elöljáróban tehát annyit már most elmondanék, hogy nem vagyok igazán jó véleménnyel róla. Lehet, hogy TV-ként a sugárzott műsorok vételére nagyon jól használható, de amire nekem kellene nem a legjobb választás ez a típus. Életem első LCD TV-je szintén LG volt (32", semmi extra), még mindig működik és jelenleg is szebb képet produkál ugyanazon felhasználás mellett.

  Folytatás...

  PeachMan 3 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.