2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Sample Center: Teszt áruház! [UPDATE!]

    Egyre többet hallom reklámokban ezt a teszt áruházat, ahol állítólag a véleményeddel tudsz vásárolni, akár még kereskedelmi forgalomban sem kapható cuccokat is.
    Valakinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai? Első hallásra betudtam egy ilyen epontos piramis lehúzórendszernek, de túl sok reklámot találtam róla, ezért "gyanús" lett.
    Átverés szaga van a dolognak? Meg lehet bízni benne? Esetleg minél hamarabb rá kell kapni a dologra?

    A valódi vásárlói környezetet megjelenítő tesztáruházban élelmiszerek, kozmetikai és háztartási cikkek, a legmodernebb technológiát felhasználó elektronika, valamint szolgáltatások is elérhetőek lesznek(...)

    Regisztrációs díj fejében a fogyasztók a kéthetente megújuló kínálatból egyszerre 5 terméket vihetnek haza, és előre lefoglalt időpontban mehetnek be megnézni az aznapi kínálatot. A tesztelés után egy rövid, online kitölthető kérdőív segítségével kell véleményt nyilvánítaniuk, pénz helyett ezzel fizetnek a termékekért.
    -Milyen jogi következményei lehetnek, ha nem töltöm ki a tesztet? Esetleg fals adatokkal töltöm ki, vagy abszolút laikus vagyok az adott termékkel kapcsolatban.

    A Sample Central nemzetközi felmérései szerint az áruházban tesztelők több mint 80 százaléka később meg is vásárolja azokat a termékeket, amelyekkel meg volt elégedve.
    -Most akkor megtarthatom az árút vagy nem?

    Folytatás...

    pckownz 12 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.