2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Zajos szomszédok

    Sziasztok!

    Gondolom mindenkinek volt már hasonló tapasztalata ilyenekkel. Itt az én sztorim:

    Bp, társasház 5. emeleten lakunk lassan 3 éve. Kb 1-1,5 éve beköltözött egy fiatal pár a szomszédba. Először arra lettem figyelmes, hogy hajnalban nagyon szexelnek valahol, de akkor még nem tudtam beazonosítani, hogy alólunk jön a hang, vagy a falszomszédtól. Barátnőm nálam aludt pár nappal később amikoris megint csinálták, és ő mondta, hogy ezek a szomszédok. És innentől undorító módon csinálták. Rendesen zengett tőlük a mi hálószobánk. Szerencsétlen helyzetben voltunk, mert az ő másik szomszédjukban egy nagyon öreg néni lakik, akit kb évente egyszer látok (vagy nincs otthon, vagy nincs ereje járkálni) és alattuk sem lakik asszem senki --> csak minket zavarnak vele. Bár amilyen decibellel tolták szerintem a földszinten is kellett volna hallani.

    Nyilván nappal nem szólhatok rájuk, mert hát istenem így szeretik.. de hogy sorozatosan hajnal 2-3kor (mert bazmeg ekkor csinálták) erre keljünk fel az kicsit bicskanyitogató volt. Emellett sokszor még jó hangosan röhögcséltek és emelt hangszinten beszélgettek még este 10 után is.

    Folytatás...

    olloczky 3 éve 150

  • 10 éve a PH!-n

    Ma van 10 éve, hogy beregisztráltam. A 14 éves fejem, azt hiszem valami CoD 2-vel kapcsolatos dologra volt kíváncsi. :D Az elmúlt 2 évben kb napi szinten lógok itt. Tetszik a közösség :)

    olloczky 6 éve 10

  • Tudja valaki hol lehet ezt megtalálni?

    Sziasztok!

    Az elmúlt 1 év folyamán valamikor belefutottam egy érdekes cikkbe, ami magyar IT szakemberek sikertörténetét írja le. Talán még az is lehet, hogy innen a ph-ról mentem át arra az adott oldalra. A lényeg, hogy azóta az istennek se bírom megtalálni..

    A(z egyik) történetben arról volt szó, hogy egy programozónak az adatbáziskezelő programja (azt hiszem), hogyan került egy texasi olajfúrótoronyra. Valamelyikőtök emlékszik, vagy találkozott ezzel a cikkel? Már a google-t is feltúrtam (szerintem már órákban mérhető az idő, amit ráfordítottam :D ) de csak nem találom..

    üdv: olloczky

    olloczky 8 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.