Hirdetés

2020. február 18., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Végre ide is idért a nyár.....!!

  Miközben a net azzal van tele, hogy otthon Magyarországon már izomból dübörög a nyár, addig itt Angliában ótvar arcát mutatta az idő. Hétfőn reggel még kabátban vittrm reggel oviba az unokahúgom, most meg olyan meleg van hogy prímán kilehet vonulni a szabadba. Én a kertet választottam, kedvenc összetevőkkel karöltve. De mivel ez angliba, max holnapig fog ígymaradni az idő :DDD

  .noxwill 5 éve 4

 • Avengers: Age of Ultron - élménybeszámoló

  "Avengers...all of you, against all of me."

  Azért magasan van az a léc, amit meg kell ugornia a filmnek. 2012-ben az első Bosszúállók kétség kívül egy zsánerdefiniáló alkotás lett. Így jöhet a kérdés, sikerült megugornia a filmnek azt a bizonyos lécet? Véleményem szerint igen, de korántsem üt akkorát, mint három éve az első rész.

  Milyen is ez a film? A legjobban úgy lehetne jellemezni, hogy furcsa, és meglepetéssel teli. A film úgy indít, amit én rég nem láttam. Berobban, mint egy jófajta házipálinka. Aztán egy kicsit leülepszik a tempó, de amint Ultron piedesztára lép, onnantól talán 1-2 jelenettel kivéve pörög a film. A 2 és fél órás játékidő valóban szinte semminek hat. Próbálok kritikus lenni, mert az az egészséges, de igazándiból nem nagyon lehet belekötni ebbe a filmbe. Ami egyértelmű negatívum talán, az a zene. Ettől a ponttól kezdve, Bryan Tylert eltiltanám mindenféle Marvel projekttől, mert bár a Vasember 3 zenéje még úgy ahogy jó volt, de már a Thor 2 filmzenéje is alulrólsúrolta a "meh" kategóriát. Amikor megláttam hogy Tyler lesz a film zeneszerjzője, előjött belőlem a félsz, és sajnos be is jött a félelmem.

  Folytatás...

  .noxwill 5 éve 44

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.