Hirdetés

2020. február 27., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • MOL BUBI - egy mazsola szemével

  Kezdem az elején :)
  Amióta bejelentették a Bubit (Budapesti Közbringarendszer) azóta figyelemmel kísérem a dolgokat. Azonban abban a pillanatban letettem róla, mikor közölték a díjszabást. Nem magyar ember pénztárcájához való árak. Szerintem. Azonban újra felcsillant a szemem, amikor múlt héten jött a hír: e héttől elindul a rendszer, és egy új bérletet is bevezetnek aminek az ára 3000 forint. Azonnal rárepültem.

  ***

  Ma reggel átvettem a bérletet, ami egyébként kissé kalandos volt, hiszen megadta magát az ügyfélközpont IT hálózata (mikor ha nem ma). De megvan a kártya, és már használtam is a rendszert egy gyors menetre (egy méretes influenza betegség ellenére). Azért írtam mazsolát a címben, mert bár világéletemben szerettem bribgázni, sosem volt alkalmam tartósabban tekerni. Főleg nem mióta pesten élek, uszkve 15 éve. A bringa kihelyezése a tárolóból elsőre nehézkes, de abszolút nem bonyolult. Az ülésmagasság egyszerűen állítható, de nekem az ülés nagyon kemény. A kormány pozíciója egészen magasan van, ami nekem fura, de ez is szokható. Elöl gumipókkal rögzíthető csomagtartó. Ez nagyon praktikus, mert én állandóan válltáskát hordok, de azzal a válladon tekerni, nem valami kellemes.

  Folytatás...

  .noxwill 5 éve 18

 • Én tőle szeretnék Asztrológiát tanulni!

  Tudjátok van ez a Ki Mit Tube (kimittyúb) nevű "tehetségkutató", ami igazándiból egy internetes trash műsor, ahová az is jelentkezhet, akit még kamera se elé se szabadna engedni. Egyik másik videó vicces, van ami érdekes. Mint például a lenti videó is, ahogy egy fiatal lány próbálja az asztrológiát megismertetni a hétköznapi emberekkel. Ez önmagában érdekes. Felhívnám a figyelmet a lány előadásmódjára, mert ilyet aztán tuti nem láttál! :DDD

  Az ő egyéni módszere :D

  .noxwill 5 éve 14

 • Rontáslevétel ONLINE!!!444négynégynégy

  Az este fészbukon járva kelve belebotlottam egy olyan oldalba, ami azt hirdeti: Rontáslevétel online. (amit 2 ismerősöm is "lájkolt"). Felfedező természetű az ember, így rákattintottam, és olvastam: Rontásvizsgálat ingyenesen. Na gondoltam ezt kipróbálom.

  A lenti oldalon találtam magam, ahol az ott található adatok segítségével valaki (vagy inkább valami) azonnal elvégzi a rontásvizsgálatot. Ingyenesen.

  Mentségükre szóljon hogy az oldalon több helyen is feltüntetik, sőt kiemelik hogy a vizsgálat az ingyenes, ezért is mertem belevágni. Az eredményt szinte sejtettem, ha olyan válaszokat "analizálnak" hogy mi a keresztnevem, mikor születtem, stb. Megadtam még egy e-mail címet (természetesen az egyik ötödrangú címemet, amit kizárólag ilyen célokra hoztam létre) és nyomtam egy továbbot.

  És lőn, rontás van rajtam!!!!4444
  Mielőtt a szívemhez kapok, elolvastam a hulla triviális leírást, majd azt, hogy ez megszüntethető (természetesen cash formájában). Érdemes elolvasni mi a rontáslevétel hozzávalói. :U

  Folytatás...

  .noxwill 6 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.