Hirdetés

2021. május 12., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Kedvenc videojátékaim TOP10

  Pontosan 24 éve játszok videojátékokkal és azt kell mondjam, hogy kezdek egy kicsit besokallni tőlük. Úgy gondolom aki ennyi ideje játszik, annak nehéz újat mutatni és felkelteni az érdeklődését. Az egyik játék éppen olyan, mint a másik vagy újabban nagy divat a remake/remaster verziók kiadása egy teljesen új rész helyett, amit esetleg még várnék is. Ennek ellenére vannak kedvenc címeim és egy rakás játékot várok, de régebben nagyobb volt a lelkesedés. Amit idén legjobban várok jelenleg az a Battlefield 6, a STALKER 2 és az Atomic Heart. Amivel mostanában kezdtem játszani az az Enlisted, ami hasonlít a Battlefield V-re és a Koikatsu Party, amit anime karakterek kreálására használok. Nos nézzük meg, hogy melyik az a 10 játék, amikkel még képes vagyok játszani akár több év után is!

  Satisfactory

  Battlefield 3

  DayZ

  Scum

  Warframe

  Folytatás...

  noreszout 8 órája

 • Kedvenc animéim TOP10

  Összeállítottam egy 10-es listát a kedvenc animéimről, csak úgy érdekességképpen. Valahogy mindig azokból kerülnek ki a kedvenceim, amiket utóbb néztem. Pedig animézni még 2006-ban kezdtem és habár az idő múlásával egyre kevesebb jó animére számítottam, azért akadnak közöttük jók a mai napig is. Általában inkább a vígjáték, ecchi és yuri animéket nézek, de belefér egy kis fantasy, sci-fi vagy akció is. Nem szaporítom a szót, nézzük a listát!

  [Adachi to Shimamura]

  [Houkago Teibou Nisshi]

  [Choujigen Game Neptune]

  [Ishuzoku Reviewers]

  [Princess Connect ReDive]

  [Sunohara-sou no Kanrinin-san]

  [Citrus]

  Folytatás...

  noreszout 2 hete

 • Horgászat: Ponty invázió

  A hétvégét ismét horgászattal töltöttem és a múltkori haltalanság után hihetetlen módon több halat fogtam a kelleténél. Egy kevés pergetés után feeder és picker botok kerültek elő, a divattal ellentétben végkosaras szerelékkel. A csali édes kukorica ízesítésű pop-up és giliszta volt, de az utóbbi most a kárászoknak sem kellett, a múltkor pedig egymás után fogtam őket. Szóval szépen sorban, két órán belül 3 ponty akadt a horgomra, amik közül az egyik 3,5 kilósra sikeredett. Az 5 perc körüli fárasztások nagy élményt jelentettek a közepes feeder bottal, de megnéztem volna az egyiket a picker bottal is. Kora tavasszal volt részem két félig átfagyott pontyban, amik a picker botnak akkor még nem voltak komoly ellenfelei. Legközelebb szintén pontyozok és a süllőtilalom feloldásának örömére süllőzök egyet. Köszönöm párom segítségét a videók elkészítésében!

  Összefoglaló:

  3,5kg-os ponty feeder bottal:

  noreszout 2 hete

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.