2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Rendhagyó Most in one bejegyzés

    Több kérdés felmerült bennem, gondoltam leírom, hátha kapok segítséget/választ.

    1. A napokban behalt az egerem. A jobb gombja hol működik, hol nem. Végülis mar 3 éves, nem csoda, hogy csereérett. A kérdés adott, milyen új egeret vegyek? Nincsenek nagy elvárásaik, max 10k-t akarok rá költeni.

    2. Ma azt mondták melóhelyen, hogy nagy pofám van. Nem tudom mi az igazság(azaz sejtem:D). Fórumon is ilyen vagyok? Szerintem nem,mert akkor mar nem lennék itt, gondolom én.

    3. Kezdek belefáradni a melóba is. Lehet nem ártana munkahelyet váltani, csak sehol nem kapnék ennyi havonta, mint jelenleg. Itt kb. 40k-t buknék, ami már nem kevés...

    4. Körülbelül egy hét múlva rákerül végre egy sportrendszer is a kocsimra a gyári kipufogó helyett(szinte ingyen lesz a csere). Remélem jo kis hangja lesz. Sajnos azonban a bal hátsó ajtók elkezdett alul rozsdásodni, ráadásul belülről. igaz, hogy lassan 14 éves lesz az autó, de idegesít, főleg, hogy nem lenne olcsó kijavítani. Azt se tudom megérné-e megcsinálni.

    5. Cserélni kellene a ramjaimat is, de fogalmam sincs milyenre. Csak az biztos, hogy a 4x2GB-ot 2x4-re szeretném váltani.

    Hirtelen ennyi lenne, ami eszembe jutott.No hagy szóljanak a kommentek(ha valakit érdekel egyáltalán:) ).

    Nordic 13 éve 23

  • Mindeni idők leg EPIC-ebb zenéje!!!

    The original Mahna Mahna

    Nordic 13 éve 38

  • Library porno

    Nordic 13 éve 36

  • Hummer Drops

    Nordic 13 éve 19

  • Respect!

    Nordic 13 éve 12

  • Ügyes?

    Nordic 13 éve 7

  • Ne cikázz!!!

    Nordic 13 éve 26

  • Kommentár nélkül

    1907-ben volt az első verseny, azáta kicsivel több mint 200-an meghaltak...

    Nordic 13 éve 30

  • Millenium Trilógia

    Hatalmas 10/10 ennek a filmtrilógiának! Csak ajánlani tudom!

    Be kell szereznem könyvben is!

    Nordic 13 éve 14

  • qdb.hu gyöngyszemek

    Akik nem ismernék az oldalt:
    Ez egy olyan oldal, ahol különböző chat/irc/msn/skype meg hasonló beszélgetéseket gyűjtenek, amik sokak számára poénosak(sry, de nem tudtam jobban megfogalmazni). Én rendszeres olvasója vagyok, és sokszor belefutok egy-két igen pihent agymenésbe/aranyköpésbe, mint ezek:

    Gabee: még talán bűntudatom is van
    Gabee: hogy tegnap elküldtem bánatba... de alapvetően igazam van/volt
    Blaise: igazad volt
    Blaise: kihasznál
    Blaise: szard már le
    Gabee: azért érdemes jóban lenni exekkel
    Gabee: na de vágod
    Gabee: azért amikor az ncore jelszavamat akarta
    Gabee: ott elpattant egy húr...
    ----------------------------------------------------------------------------
    leho: rájöttem a programozási nyelv definíciójára
    leho: a legpontosabbra
    leho: programozási nyelv az, amiben operációs rendszert is lehet írni
    ----------------------------------------------------------------------------
    Z:szar ez a futam :(
    B:az, még régen volt jó a forma-1, amikor még nem állt minden méteren 1 tűzoltó, és néha hagyták bent égni a sofőrt
    XD
    Z:ááááá, te beteg állat, de igaz :D
    ---------------------------------------------------------------------------
    Nbr: olyan szép csajt láttam ma
    l@cee: napiszar vagy pedomaci?

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 12

  • I am Number 4

    Ma rászántam magam és megnéztem. Igazság szerint rosszabbra számítottam, amolyan tipikus hollywood-i sületlenségre, de kellemesen csalódtam. Persze itt is megvoltak a kötelező maszlagok/klisék(a főhős, aki a film végére ráébred az erejére, a gyámoltalan "mellékszereplő", no meg ott a kötelező szerelmi szál is). Nem mondom, hogy nem volt kiszámítható, viszont mégis lekötött. Egyenlőre nem tudom megmondani mi ennek az oka. Talán a sztori volt az amin éreztem, hogy nem csak úgy oda van hányva. Aztán a szereplőgárdával sem volt semmi bajom. Szerintem remekül azonosultak a rájuk szabott karakterekkel, főleg a főszereplő volt ilyen. Ami viszont biztos, hogy az utolsó félóra, egy igazi látványparádé, csupa cgi meg minden(nem kell megkövezni, nekem igenis tetszenek az ilyenek, viszont nem feltétlenük tartom jó filmnek azt amiben csak erre építenek). Valahogy a befejezés számomra kiállt egy folytatásért, bár azt általában elszabják. Ha sor kerül erre, remélem nem így lesz. Ha értékelnem kellene 10/8-at kapna.

    Nordic 13 éve 8

  • A jövő DJ pultja?

    Nem szeretem az ilyen zenéz, de ez nem rossz. :)

    Nordic 13 éve 10

  • Shampoo Prank

    Nordic 13 éve 4

  • Ez még nekem is sok...

    Most nem tudom, hogy a demotiváló.com szövege, vagy a képen látható válasz a súlyosabb :F :DDD

    Nordic 13 éve 7

  • Cím nélkül

    :DDD

    Nordic 13 éve 7

  • Modding felsőfokon

    Nordic 13 éve 4

  • Graffiti fail...

    Nordic 13 éve 11

  • Vonatbaleset

    Erős idegzetűeknek!!! Megrázó képsorok!!!

    Nordic 13 éve 39

  • Kőműves

    Nordic 13 éve 4

  • FAIL Compilation(18:50)

    Síelő rabbis, gördeszkával saját magát szétverős, korláton átugrós és tökönfejelős, részegen szalvétát evős, targoncával orraborulós(ilyen targival dolgozom én is, de nem én voltam:P), pacsi helyett tarkónvágós, ajtót önfeláldozóan átszaggató kommandósos(10:57 - büntet :D ), hasoncsúszva medence melléugrós, vödörbe fejet találós, tömegbe beugrós és földön landolós videó...szerintem :D

    BOOOOOM HEADSHOT!!!!! :DDD

    Nordic 13 éve 16

  • Before/After

    Ezt most találtam, majd beszartam.:D

    Nordic 13 éve 0

  • Szivárvány

    Ez mi munka lehetett... :Y

    Nordic 13 éve 18

  • Temetés...

    Nordic 13 éve 7

  • Text and drive

    Annyit hozzáfűznék, hogy aki sms-t ír vezetés közben, azt ott a helyszínen tarkónlőném :((( .

    Nordic 13 éve 20

  • Játékajánló: Forgotten Realms - Demon Stone

    A szekrényem mélyén találtam egy címke nélküli cd-t, mondom mi a szösz... meghajtóba be erre elindult a címben említett játék telepítője(mondanom se kell "virágbolti" verzióról van szó). Már régen azt hittem, hogy elveszett eme remekmű, és nem csak meglepődtem de megörültem, hogy mégsem ez történt. Egy kis ismertetőt szeretnék írni erről a játékról, melyet kevesen ismernek szerintem. Hogy ez mért így van azt nem tudom, talán a készítőknek nem volt elég pénze a megfelelő reklámra(emlékszem én is egész véletlenül akadtam rá), vagy sokan bénának tartották a játékmenetet/grafikát(lévén pc-re egy sima konzolportként jött), pedig egyikre sincs egy rossz szavam se. Tény, hogy a mai játékok tükrében a grafika már egy semmi, de akkor szerintem nagyon is rendben volt.

    A játék Stormfront Studios gondozásában készült, és ha jól emlékszem, az Atari adta ki(ekkor még jó játékokat csináltak) 2004-ben. Ez tulajdonképpen egy a Forgotten Realms világába ültetett akciójáték, melyben 3 karaktert irányíthatunk. Az első pálya nem csak hogy megtanít a játék kezelésére, de itt meséli össze(ez rám ragadt az évekkel ezelőtt asztali szerepjátékból) a Demon Stone triumvirátusát. Az elején csak Rannek-el mehetünk, aki épp egy hatalma csatába csöppen, és úgy dönt rendet vág az orkok között.

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 1

  • Buli van/lesz/nem lesz...

    Egyszer így kellene buliba menni... :DDD

    Nordic 13 éve 9

  • Macska

    Ilyet lehet tanítani egy cicának? :Y

    Nordic 13 éve 17

  • Zene füleimnek

    Nem tudom, hogy mi fogott meg ebben a vidiben. Talán a fickó hangja, talán a zene, esetleg azok a fejek amiket vág, miközben előadja saját számát(nem egy yt-os komment melegnek titulálja az előadót, holott szerintem csak együtt él a zenével). Mindenesetre szerintem zseniális a faszi...

    Nordic 13 éve 11

  • Keyboard

    Szerintem kínai...

    Nordic 13 éve 17

  • WTF??????

    Nordic 13 éve 10

  • Adattár

    Hirtelen eltörpült számomra az a tény, hogy mennyire drágák manapság az SSD meghajtók :U :DDD .

    Nordic 13 éve 17

  • Dobj légyszi egy széket!!!

    Ilyenkor mondom azt ,hogy vigyázz mit kívánsz!:DDD

    Nordic 13 éve 12

  • Ötletes

    Egy kicsit megnyugodtak a kedélyek, vissza a régi kerékvágásba...

    Nordic 13 éve 5

  • Fejlemény...UPDATE

    Végre kicsit megnyugodhattam, nem lett komolyabb baja nővéremnek. Egyenlőre a holnapi új CT vizsgálatra kell várni, hogy az első által felfedezett vérömlenyről készült új felvételt összehasonlítsák az előzővel. Csak így tudják kideríteni, hogy vérzik e tovább belül, vagy jobb esetben elkezdett felszívódni. A törött kulcscsontjával nem is foglalkoznak, az ráér, hisz a csont összeforr, de az biztos, hogy műtétre lesz szükség. A főorvos szerint akkora lehetett az ütközés, hogy akár ott is maradhatott volna. Szerencsére nem így történt.
    Láthatóan jobban érzi magát, már képes lábra állni, igaz egyedül nem mozoghat, csak a nővérek segítségével mehet wc-re. Emlékezni szinte semmire nem emlékszik(bár ez érthető, gondolom az agya így védi őt a történtekről), csak néhány részlet ugrott be neki. Emlékszik egy fekete motorra(valószínű a gázolóéra), arra is hogy hátranézett(ebből még érzem, hogy bonyodalom lesz, mert a motoros szerint ez nem történt meg). Azt is közölte, hogy 2 év alatt amióta fülessel biciklizik, mindig hátranéz, kiteszi a kezét, persze ez még közel sem biztos, hogy ez akkor is megtörtént...

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 11

  • Mit vétettem...

    Valami nagy szart csinálhattam előző életemben, vagy nagy köcsög lehettem, mert mindig megtalál a baj, azaz nem is engem hanem a hozzátartozóimat. Kb 2 éve, hogy hirtelen elhunyt édesapám(anyukám azóta se találja a helyét). Nem sokkal a temetése után, pedig apai nagypapámnak kellett a bal lábát térdből amputálni, ugyanis egy a nagylábujján levált köröm sebe elfertőződött és a cukorbetegsége miatt nem gyógyult. Erre ma...
    Jövök haza melóból, egy kis kerülőúton. Már majdnem otthon voltam, amikor a két utcával arréb lakó, vizműveseknél dolgozó tag integetett nekem de nem foglalkoztam vele, mert amúgy egy bunkó f...sz. Kocsiból kiszálok, mikor leparkoltam a ház előtt, amikor rámordít messziről, hogy ugyan menjek már vissza mert valamit mondani akar. Na mondom magamban mi a fasz, kocsiba be visszagurulok. Mikor odaértem leengedtem az ablakot, lekezel velem, erre mondja, hogy menjek már el a közeli gimnáziumhoz, mert nővéremet elütötték, anyukám már ott van. Mint a golyó, úgy kilőttem a kocsival, le se szartam, hogy 3dikban már 100-al mentem. Mikor odaértem, anyukám már az árok mellett ült, a testvérei mellette álltak(szerencsére közel lakik mindkettő hozzánk). Csak utólag tudtam meg, hogy el is ájult, mikor a mentőben meglátta nővéremet. Az egyik rendőrrel közöltem, hogy hozzátartozó vagyok, azonnal közelebb engedtek.

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 52

  • Postal Worker Fail

    Nordic 13 éve 8

  • USA vs. Russia

    :DDD

    Nordic 13 éve 22

  • Sexy Soccer Girls

    Nordic 13 éve 6

  • Bullride

    A félreértések elkerülése végett, a bejegyzést nem egy kézzel írtam :P :D.

    Nordic 13 éve 9

  • Drift

    Ez már a művészet egy fajtája kérem szépen...driftelni kis távirányítós autóval :Y :C

    Nordic 13 éve 21

  • Legjobb YT videó

    Csak győzzed kivárni, amíg betölt...:DDD.

    Nordic 13 éve 15

  • Ilyenekre szokták azt mondani, hogy Darwin-díjas esetek?

    1.) A kaliforniai Long Beachen egy rabló rálőtt a leendő áldozatára. Azonban a pisztoly csütörtököt mondott, egy visszafogott kattanás, aztán semmi. A rabló csodálkozva nézett bele a pisztoly csövébe és újra meghúzta a ravaszt. Ez alkalommal a fegyver hibátlanul működött.

    2.) Egy svájci szálloda séfje levágta az egyik ujját egy újonnan beszerzett hússzeletelő géppel. Mivel volt élet- és baleset biztosítása, beadta a kárigényét a biztosítótársaságnak, ahol gyanút fogtak, tehát a helyszínre küldték az ellenőrüket, hogy leplezze le a csalót. A szakember kiszállt a helyszínre és kipróbálta a hússzeletelő gépet, ami próba közben levágta az egyik ujját.

    3.) Egy zimbabwei maszek busz tulajdonosa, hogy szomját oltsa, útközben megállt egy italra. Amikor visszaült a volán mellé, azt észlelte, hogy a 20 elmebajos, akiket át kellett volna szállítani Harareből Bulowayoba, az utolsó szálig meglépett. Miután nem akarta feltárni balfácánságát, beállt a legközelebbi buszmegállóba és közölte a várakozókkal, hogy 20 személyt el tud szállítani, és a felszállt utasokat el is vitt a Bulowayovi elmegyógyintézetbe. Megérkezésekor közölte az ápolókkal, hogy a szállítmány nagyon izgága és fantáziadús. A valóság kiderítéséhez 5 napra volt szükség.

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 19

  • Meredek

    Ezen ki merne végigmenni? Akinek tériszonya van az ne nézze meg ;] .

    Nordic 13 éve 10

  • Green King IPA

    Csak egy kis reklám:

    Közkívánatra ezentúl tolok képet is, mert sokakat zavart, és a fene se akar lincselést:DDD.
    Persze a méretezést sikerült elbasznom:D.

    Nordic 13 éve 4

  • Bemutatkozom...

    Jelenleg ez a 150. személyes bejegyzésem, hát mit mondhatnék? Még jó, hogy ez a bejegyzés is időben megszületett:D.

    Becsületes nevem Kácsor Tamás, 1987.01.28-án születtem, vízöntő vagyok(pedig a bort jobban szeretem:D), 24 éves. Megvan a 8 általánosom(nem 4 első és 4 második), van érettségim(muszáj volt vizsgázni, mert akkoriban csak drágán lehetett megvenni:DDD), sőt technikusi bizonyítványom is(ezt néha még én sem hiszem el). Végzettségem szerint Ipari Elektronikai Technikus vagyok, de semmit sem konyítok a szakmámhoz. Igazából nem is érdekelt, csak azért lett meg, hogy legyen valamim. Ugyan a vizsgám végeredménye elméleti 4-es és gyakorlati 5-ös lett(csak nem vagyok annyira hülye ;] ), de sajnos nem sikerült elhelyezkednem benne(holott állítólag a technikusokból hiány van :F ), így azóta nem is foglalkoztam vele. Jelenleg raktárosként/targoncásként dolgozom 3 műszakban, ami annyira nem fizet rosszul(nem titkom, átlagban 140e nettó összejön belőle egy szombati túlórával).

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 39

  • A nap weboldala

    Avagy hogyan csinálják a hackerek a hollywood-i filmekben a számítógépes feltörést: [link]

    Nyomkodd, szórakozz:D.

    (5x Alt = WIN) :DDD - de csak hogy ne legyen olyan nehéz ;]

    Nordic 13 éve 12

  • Vélemény

    Tudom volt már ilyen(igaz nem nálam), de azért megkérdezem(előbújt belőlem a kíváncsi kisördög ;] ). Ki mit gondol rólam? Jöhet negatív, pozitív, semleges, jöhet minden, nem fogok haragudni senkire, tiszteletben fogom tartani a véleményét. Akár fel is lehet fogni, ilyen közvélemény kutatás szerűségnek is :) .

    No hadd szóljon!

    Nordic 13 éve 24

  • Jó étvágyat

    Nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik. Ezt már nem vállalnám be.
    Erős gyomrúaknak való videó, mert a kaja még mozog!!![link]

    Nordic 13 éve 26

  • Hamupipőke

    Erről Jim Carrey Ace Ventura karakterének egy mondata ugrott be hirtelen:"Fincsi mi?"

    Nordic 13 éve 9

  • Alkohol

    Na ki tudja, hogyan működik az alkohol? Jelentem én már tudom:D
    Ismeretterjesztő videó az alkohol hatásairól:[link]

    Nordic 13 éve 24

  • Sorozat-fan

    Gondolom nem csak rám lehet ezt a jelzőt aggatni itt a Logouton. Lassan jobban bejönnek, mint az egyszeri mozifilmek. Ugyan itt is vannak klisék, amiket a legtöbb sorozatnál ellőnek, de azért akadnak itt igazi gyöngyszemek, remek történettel, szerethető szereplőkkel/karakterekkel. Itt van egynéhány amikhez szerencsém volt, és amiket rendszeresen nézek, a saját értékelésemmel:
    - Supernatural: talán ez áll hozzám a legközelebb, mivel ez volt az első külföldi sorozat, aminek a rabja lettem. Jelenleg kicsit a mélyponton van(történt egy rendező váltás), de kitartok mellette. Annyira nem tudják elb...szni, mint a Hősök sorozatot, aminek az 1 évadja után igazi hulladék volt a többi(talán a második még annyira nem), 9/10.
    - Dr. House: gondolom ezt senkinek nem kell bemutatni, 10/10.
    - Firefly: No comment. Soha, senki nem fog olyan sci-fi sorozatot elém tenni, ami ezt űbereli. Szerény személyem szerint sci-fi témában ez a No.1. Ezúton is üzenem, hogy dögöljenek meg külföldön, amiért 13 rész után elkaszálták a sorozatot, 10/10.
    - Spartacus - Blood And Sand/Spartacus - Gods Of The Arena: Egyik sem régi gyöngyszem. Élveztem az összes részt, várom a folytatást, 9/10;8/10. Csak azért nem értékelem max-ra, mert mindkettőben volt egy két olyan rész, amit szerintem kicsit összecsaptak.

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 40

  • Ez kész

    Nordic 13 éve 18

  • Taxi

    Én simán beszállnék ilyen taxiba, a csajban már nem vagyok olyan biztos(mármint, hogy ő i beszállna-e :DDD).

    Nordic 13 éve 9

  • Game Of Thrones

    Régóta az első olyan sorozat, amivel nem tudok betelni. Ugyan a történetvezetése lassúnak mondható, de mégis zseniális, sosem unatkozom. Már az első rész után éreztem, hogy ez egy remek sorozat lesz, és a további két rész csak megerősített benne. Csak ezt az egy hetes várakozást nehéz bírni :O . Mindenkinek csak ajánlani tudom!

    Trailer

    ps: A főcímzene szerintem zseniális lett! Számomra annyira eltalálták, simán megadja a kezdőlökést a sorozathoz, minden rész előtt élvezet végighallgatni(nem sok főcímzenére lehet ezt mondani).

    Nordic 13 éve 14

  • Rossz nézni

    "Úgy érzem, mintha elfelejtettem volna valamit...vajon elzártam a gázt? Lekapcsoltam a villanyt?...Hmmm, nem emlékszem..." - Megjegyzem velem is előfordult már, mentségemre legyen szólva, akkor jeges volt az út azért nem vettem észre:DDD. [link]

    Nordic 13 éve 28

  • Szines

    Ilyen izét én nem tartanék otthon, akárhol képes lennék elveszteni:DDD.

    Nordic 13 éve 13

  • Tehetség

    Szeretem az olyan videókat, amiket tátott szájjal képes vagyok végignézni
    [link]

    Nordic 13 éve 5

  • Different words

    Nordic 13 éve 4

  • A tragacs

    Nordic 13 éve 12

  • Portal Combat

    Erre most mit mondjak? EPIC!!!
    [link]

    Nordic 13 éve 7

  • Wishing well

    Nordic 13 éve 10

  • pwned

    Szegény cica:[link]

    Nordic 13 éve 10

  • Desire S tesztvideó

    Ellőttem egy rövidke videót az új telefonommal. Szerintem simán vállalható a minőség, nem szaggat, egy telefonhoz képest nekem tökéletes. Úgy érzem jó vétel volt ez a kis kütyü. Sajnos a múlthét hétfői megvásárlás óta, sokat esett az ára, ami kicsit bosszant :(((. Ilyen hirtelen áresést nem vártam(utoljára a régi G92-es 8800GT-mel jártam így).

    [link]

    Nordic 13 éve 11

  • Too easy...

    :DDD(<--katt)

    Nordic 13 éve 4

  • Cat vs Snake

    És még játszik is vele :)) [link]

    Nordic 13 éve 8

  • Police fails

    Nordic 13 éve 13

  • Slipknot egy kicsit másképp

    Nem találom a szavakat...[link]

    A kíváncsiaknak itt az eredeti Slipknot szám, az eredeti jb-számot meg keressék meg önként ;] , ugyanis nekem a j meg a b betű hiányzik a billentyűzetemről, és itt is csak paint-el rajzoltam őket oda:DDD.

    Nordic 13 éve 6

  • ...

    Nordic 13 éve 8

  • Juhéé!!!

    Na befutott a Desire S(igaz még délelőtt, de eddig dolgoztam). Fekete színben érkezett, és valami brutálisan néz ki(szerintem faszább mint szürkében). Az akksifedél tényleg nehézkesen nyílik, ahogy az MA-s tesztben is írták(azt hittem szétbasz az ideg mire lejött). A kezét eltörném aki ilyenre tervezte :W , ráadásul 4 kis műanyag pöcök tartja, kíváncsi vagyok meddig fogja bírni(no nem mintha sokszor szeretném szedegetni a fedelet).
    Már szétnyomkodtam az agyát is. A sebességgel tökéletesen elégedett vagyok, aztán majd később kiderül, hogy milyen lesz belakva a rendszer. Az otthoni kis wifimet gond nélkül megtalálta, szóval ezzel sincs probléma. A böngészés nekem fenomenális(előtte Arenam volt, ami ilyen téren katasztrófa volt). Az akksiban nem sok szufla volt, kb 1 óra wifi után már tolta is magát a telefon energiatakarékosra(16%-nál fényerő vissza, meg még valami, amit lusta voltam elolvasni, asszem bt, meg ilyenek kilövése). Most töltőn pihizik, majd később nekiesek a marketnek, de assze összeszedek egy csomó progit előre, hogy mik hasznosak(javaslatokat szívesen várok:)), mert mikor felléptem a marketre szó szerint elvesztem. Ez nagyon új nekem. A böngészéssel egy bajom van, sehol sem találtam a flash kikapcsolásának lehetőségét, végigtúrtam mindent, majd nekiesek még1x. De így flashel együtt is komoly sebessége van.

    Folytatás...

    Nordic 13 éve 4

  • Na ez mi ez?

    [link]

    Szerintem egy Agyszippantó budimumus:DDD.

    Amúgy az én véleményem egy nagy fake, amit jól megcsináltak...

    Nordic 13 éve 24

  • Be a robotosok közé...

    Desire S...úton van, csak k...rva lassan ér ide :O . Szerdán megrendeltem, és még aznap este át is utaltam a vételárat, de a kedves hárombetűs bank csak ma utalta át az összeget a számlájukra :W , így esélyem sincs a hétvége előtt megkapni, mivel tudtommal hétvégén nincs futár. Hosszú két nap lesz...

    Nordic 13 éve 32

  • Az egyik leghatalmasabb Fail amit valaha láttam

    Hogy miért is? Nem mindenki tűri el a tv-s átveréseket :Y [link]

    Nordic 13 éve 13

  • Jump fails...

    Avagy hogyan ugorjunk trambulinról hasast a medencébe, vagy fejjel a medence szélének, esetleg ugorjunk át egy ladát több kevesebb sikerrel...[link]

    Nordic 13 éve 3

  • WIN

    Ezekre csak azt tudom mondani, hogy elképesztő! A hegymászós résznél, komolyan a számat tartottam. :C

    Nordic 13 éve 4

  • Kocka

    Nordic 13 éve 11

  • Fuuuuu csajszi

    :C :C :C

    Nordic 13 éve 29

  • No comment n+1

    Rá igaz a mondás, mert neki tényleg fájt a hülyeség... :W
    [link]

    Nordic 13 éve 28

  • Jópofa(ha már tréfanap van)

    A két vagágy kölök arcáról hogy lefagy a mosoly... :DDD [link]

    Nordic 13 éve 4

  • SOS Help!!!

    Hol vegyek telefont(LG 2x-ről lenne szó)? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi két bolttal kapcsolatban, hogy milyenek garanciális probléma kérdésében? GSMLine, vagy GSM Home? Én a GSM Home felé hajlok, egyrészt mert olcsóbban adják, másrészt Ott 2 év eu garancia jár a telefon mellé, bár ezzel kapcsolatban, biztos hogy egyeztetnék velük telefonon, mert úgy tudom, hogy hivatalosan 1 év jár az Lg telefonokhoz...

    Jah meg a bizonyíték:[link]; [link]

    Persze, ha van egyéb javaslat egy jobb boltra, azt szívesen veszem:).

    Nordic 13 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.