2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Akárki akármit mond ez nem könnyű!

    Szerintem az írás, mint minden művészi ág, kemény "munka", főleg ha az ember olyan, mint én :U .

    Vannak olyan napok , amikor egyszerűen nem megy. Igazi kínszenvedés minden egyes szót papírra/monitorra vetni. A szavak szinte elrejtőznek az agyam egy rejtett zugába, mélyre ássák magukat, hogy még a legkeményebb munkával se lehessen előkaparni őket meleg vackukból. Szó szerint izzadok a "munka" alatt, pedig azért kezdtem el mert szórakoztatott. Ilyenkor cseppet sem szórakoztató. Az idő repül, de néhány óra alatt azt veszem észre, hogy alig egy oldal született meg, ami olyan silány, hogy azonnal ki is lehet dobni. Régen mindig ezt tettem, kidobtam munkám szerény gyümölcsét, örök feledésbe ítéltem. aztán egyszer elfelejtettem. Azóta azokat is meghagyom, legyenek akármennyire minőségen aluliak, mert egy későbbi pillanatban, még felhasználhatom őket(amikor átestek egy kiadós átfogalmazáson, javításon). Hupszi elkalandoztam. :(((

    Most is ilyen időszakomat élem. Szándékosan mondok időszakot, mert van úgy, hogy egy hétig is eltart. Regényem 5. fejezeténél tartok(javításban) és ilyenkor igazán elgondolkodok azon, hogy abbahagyom, persze ezt nem teszem meg soha, sajnálnám az eddig belefektetett munkát, időt. Nem tehetek mást mint várom, amíg ez a "leblokkolós" időszak elmúlik, és a szavak újra előbújnak.

    Folytatás...

    Nordic 15 éve 0

  • Mit is akarok?

    Nem tudok aludni; egyre csak jár az agyam, és írom ami eszembe jut......

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 37

  • Közérdekű közlemény???

    Üdv minden kedves logout-os, fórumozó embernek!

    Pár nappal ezelőtt egy mérföldkőhöz érkeztem egy kedves barátomnak köszönhetően, aki fura ötlettel állt elém...csináljak egy blogot. Először nem értettem miért javasolta ezt nekem(lassú felfogású lennék :U ), de aztán megváltozott minden, és létrehoztam első blogomat.

    Azzal a céllal született meg a koncepció, hogy megfelelő környezetet biztosítsak az általam írt alkotás "megjelenéséhez". Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a logout nem megfelelő környezet, inkább az iromány nem éppen idevaló.

    Mindenesetre, ha a továbbiakban is érdekel titeket ez a történet, akkor továbbra is szívesen látlak titeket a blogomon. A további részek ott fognak megjelenni.

    Ím a link(a profilomba is megtalálható) a bloghoz: http://kristalyborton.blogspot.com/ (már felkerült a 2. fejezet)

    (Bár még csak 4-en látogatták meg, azért bizakodó vagyok :) , elvégre már 4 embert elszórakoztattam. Itt a logout-on meg talán még többet is. :B )

    Nordic 15 éve 7

  • Kristálybörtön

    Ahogy igértem, itt a folytatás...Jó szorakozást! :)

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 10

  • Saját szórakoztatásomra...

    Körülbelül egy évvelezelőtt készült ez az irás. Jelenleg ez a prológusa ami többször is le lett javítva.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 15 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.