2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A 17-es gárda - befejező rész

    Első rész itt olvasható. Második rész itt olvasható. Harmadik rész itt olvashtó. Negyedik rész itt...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 8

  • A 17-es gárda - 4. rész

    Ahogy Phil tervezte a felszállás gond nélkül zajlott. Szinte vakon kellett repülniük, radar nélkül...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 10

  • A 17-es gárda - 3. rész

    Páran jelezték, hogy ennek a címoldalon van a helye, ám legyen. Hátránya, hogy a további részekre...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 16 éve 13

  • A 17-es gárda - 2. rész

    Első rész itt olvasható.

    Második fejezet

    Orvosi napló. Az egyed tünetei erősödtek. Elváltozás nem tapasztalható a testen. Tünet idején erős hullámkibocsátás, amely a tünet elmúltával megszűnik. Bejegyzés vége.

    Az erősön kopaszodó alak nyugtalanul ült asztalánál, ujjaival gyorsan dobolva és a monitort kémlelve. Amikor először jelentkezett nála az egyed, akkor még semmi szokatlant nem tapasztalt. Kivéve, hogy semmilyen gyógymód nem használt és magyarázat sem volt a panaszokra. Majd egy titkosított üzenet a Tanácstól, figyeld az egyedet. De mire figyeljen? Teljesen átlagos egyedről van szó, minden beavatkozás sikeres volt. A mutatói is kiválóak, az egyik legjobb gárdista. Csak a tünetek. Ha legalább lenne egy teljes labor ezen az elrejtett hajón, akkor talán el tudna végezni néhány vizsgálatot, ami magyarázatot adhat. De a Nagy Sötétség eljövetele óta csak ez maradt. Tüneti kezelés. Még a karja sem tökéletes. Az elvesztése óta nem tudta megfelelően pótolni, csak egy átépített orvosi kesztyű szolgál karként. Tüneti kezelés. Meg kellett volna halnia a becsapódáskor. De valamiért életben maradt, összeégve, fél karral. Miért? A háborút el fogjuk veszíteni. Mit tehetünk ellenük? Egy fél hajónyi ember, fele csak génmanipulált klón. Több száz hajóval sem tudtuk megállítani őket. Miért harcolunk? Miért harcolnak?

    Folytatás...

    Nimrod 16 éve 2

  • A 17-es gárda - 1. rész

    Ez a kis regényke 2007 novemberében született tollamból. Gyengének éreztem, de bepróbálkoztam egy kiadónál. Választ is kaptam, ami, természetesen elutasítás volt, de útmutatást is adtak.
    A vége túlságosan összecsapott lett, amolyan sietős, sablonos. Elfogyott az ihlet és azóta sem jött meg. Ezért úgy döntöttem, hogy inkább megosztom. Jó olvasást.

    Első fejezet

    Földi idő 2332/10/30

    Juliette parancsnok naplója.
    Földi idő 2332. Ha más látná ezt a naplót a képembe nevetne. Vagy sírna. Soha nem láttam a Földet, nem is volt rá alkalmam. Amikor megjelent a Nagy Sötétség még sokan naivan reménykedtek a bolygó felszínén. Még akkor is, amikor a mag elkezdte szétvetni a kérget. Amikor ránézek az őrzött darabra mindig csak a válaszokat keresem, de hiába. Nincsenek válaszok, nincsenek kérdések. Itt csak halál van. Ha egyszer látnám az idegenek vérét, de nem. Ennyi örömöm sincs.
    Később eligazítást kell tartanom egy maroknyi embernek. El kell mondanom, hogy ha nem sikerül a küldetésünk, akkor minden elveszett. Az ellenséges őrjáratok egyre közelebb vannak és már nincs hova menekülni. A radarok fele nem működik, ha eljön a Nagy Sötétség már késő lesz. Bejegyzés vége.

    Folytatás...

    Nimrod 16 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.