2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Logitech MX518

    Ha már újítok játékvezérlő téren, akkor bizony sorra kellett kerülnie a jó öreg MX518-nak is... Sajna szegénynek már igen-igen megkopott a felülete, a "gamer gumi" borításból mutatóban van már csak rajta és az is ocsmány. Az igazi indok viszont az, hogy elkezdett meghülyülni, illetve a jobb gombja már régóta vacakol. Ez így már nem igazán gamer cucc.
    De ma lecseréltem. Na mire? Hát egy másik MX518-ra, természetesen. :D
    Lehet fujjogni, meg minden, de nekem ez az egér bőven elég. Nem kerül húszezer forintba, cserébe az évek óta jól megszokott formát kapom, amit pontosan a kezemre szabtak. Ugyanazokkal a funkciókkal, amik engem tökéletesen kielégítenek (neem, nem kell belemagyarázni, hogy mert nem láttam még jobbat). És kilenc darab ezresért remélhetőleg ez is kiszolgál legalább annyi ideig (3 és fél év - tudom ez viszonylag még kevésnek is számít egy MX518-tól), mint az előző.
    Ahogy elnézem egy apróságban többet tud, mint az előző: ez már rev.4 -es széria, szép nagy tappancsai vannak. Ahogy elkezdtem tologatni, egészen meglepődtem, hogy milyen jó is az, amikor tényleg tök simán mozog az egér az egérpadon. Itt bizony már előre kellett lépni, csak annyira megszoktam az évek során, hogy már fel se tűnt, hogy elfogytak az előző talpai, s szinte ragadt a QCK Minihez.
    No kívánok magamnak és az új MX-nek sok boldogságot a jövőben (ja, ez a DFGT-re is igaz)! :D

    Folytatás...

    N€T0X|N 13 éve 0

  • Logitech Driving Force GT

    Immáron az én kezemben is ez tekereg. Formula Force EX-ről váltottam és... van némi különbség. Bár tegyük hozzá, hogy elsősorban a kormány részen. Túl sokat nem gyilkolásztam még, de eléggé meggyőző így is a cucc.
    Kismillió gomb van rajta - ebben a tekintetben nem is gondoltam volna, hogy túlszárnyalja az EX-et. De még ez is sikerült. Valaki korábban írta, hogy lötyögnek a gombok, hát puff. Csak annyira lötyögnek, hogy legalább nem szorulnak. Nem mondanám, hogy a névhez képest szarok lennének.
    A méret, huh... egymás mellé raktam a kettőt az asztalon, na az EX gyerekjátéknak tűnt melette. Eleve a színek miatt (javarészt fekete) sokkal komorabb kinézete van, másrészt a 28 centis átmérő az mégiscsak emberre szabott méret az EX ~23-ával szemben.
    Izomból sincs hiány, max. FFB-vel kitépi a kezemből a volánt a cucc. Nem mintha erre izgulnék, mert sose használok magas FFB értéket játékokban, de pl. ha kisebb kormányszöget állítok be a maximális 900 foknál (márpedig jelenleg 540-en használom WTCC-hez), akkor elég rendesen tudja jelezni, hogy hol van a vége. Korábban nem tudtam hogyan oldják meg a nagy fordulatú kormányoknál ezt, tetszik a dolog.

    Folytatás...

    N€T0X|N 13 éve 0

  • Nap szépe: Michelle Rodriguez

    Na, ő az, aki a nagyképű-nagyszájú-rohadtul_idegesítő-hülye_picsa-kemény-csajokat játssza egy csomó filmben. Általában szurkolok neki, hogy meghaljon vagy megverjék vagy valami, pedig amúgy nem rossz nő. :D

    N

    N€T0X|N 13 éve 5

  • Nap szépe: Rosario Dawson

    N

    N€T0X|N 13 éve 8

  • Do you speak english?

    Ez nagyon jóóóó:

    N

    N€T0X|N 13 éve 5

  • Nap szépe: Emily Blunt

    N

    N€T0X|N 13 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.