Hirdetés

2021. május 6., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Fórumozás és szociális média manapság

  Végre valaki egy tökéletes példát hoz arra, ami a fórumozásból és szósölmédiából lett mára. Vagyis nem is az, hanem hogy az emberekből. Vagy mégis mégsem, és simán eddig is (majdnem) mindenki hülye volt és/vagy agresszív, csak ma már mindenki ki is posztolja ezt?
  Lényeg az, hogy régen minden jobb volt :D

  https://www.facebook.com/photo?fbid=706454670206113&set=pcb.706454816872765

  Nemonddmá 10 hónapja 1

 • Sok a k@cs@g...

  Oly sokszor olvasok fácsén vagy bárhol olyat, hogy fiatal motoros gyerek meghalt, meg autós balesetezett.
  Na, az ilyen hírek

  [link]

  mindig azt erősítik bennem, hogy hiába gondolod, hogy olyan rohadt jó sofőr vagy, valószínűleg nem. Hiába ülsz akármilyen kocsiban akármilyen rég, nem vagy se egy ralibajnok, se formaeggyes hős, se szuperbájk isten. Ha még jobb is vagy, mint az átlag, a melletted közlekedő többi akkor sincs rád felkészülve, amikor városban 130-cal mész, autópályán a seggében haladva tolod le, piroson mész át, ésatöbbi. És az meg pláne egy utolsó aljas szemét hozzáállás, hogy a sok önjelölt versenyző mindig magát meg a falkabelieket védi, pl a minap, amikor a Pofátlan(TAN)ítás videó kijött az egykerekező motorosról, a sok gixeres-sebességmegszállott azonnal nyomta, hogy csakirigyvagy hülyeautós-gyalogos, meg hogy akimotorozik, az tudjaés vállalja a halálveszélyt.

  Folytatás...

  Nemonddmá 11 hónapja 200

 • Az örök visszatérő kérdés: IOS vs Android?

  Van egy iPhone-om, ez a sajátom. Van egy Samsung Note 10-em, ez céges (hogy miért ez lett, azt hagyjuk). Gondoltam, nem hordok magammal két telefont, mert dupla szívás, kettőt kell töltögetni, mi hol csörög, mire hol válaszolok, az autózás közbeni hívásokról nem is beszélve.
  Van egy Apple Watchom is. Örömmel használom a mobil fizetést, ezen és az értesítéseken kívül max a listakezelési képességeit használom ennek (Reminders).

  Alapvetően nem vagyok nagyon igényes a mobil képességeit illetően: legyen benne NFC, Qi töltés, jó fotókat készítsen és legyen játékon kívüli használatra, mindennapi feladatokra elég gyors.

  Most kezdek arra gondolni, hogy velem van a baj, mert mindenben találok valami problémát: per pillanat eSIM a saját számom és fizikai a céges, mindkettő az iPhone-ban van. Igen ám, de ahhoz, hogy ez így menjen és ne vesszenek el hívások, ki kell kapcsolni a fizikai SIM-en a 4G-t, akkor meg rosszabb a hangminőség, meg eleve nyögvenyelős a két SIM-en a hívások kezelése (nincs két zöld tárcsázó, emlékezni kell, hogy ki kell választanod, melyik vonalat használd), a híváslista is elég fura, Androidon mindez sokkal átláthatóbb. Viszont ott van a szuper könnyen és gyorsan működő Apple Pay, órán és telefonon is, aminek sajnos Androidos fronton nincsen párja. Eleve nincs is magyar bankkártyás fizetés Androidos vagy hozzá kapcsolódó órához (most a Fitbit meg Garmin Payt Revoluttal hagyjuk).

  Folytatás...

  Nemonddmá 1 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.