2022. január 28., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Tartalom

  Bevezetés a szellemek világába.

  A Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands a Ghost Recon játékok 10. tagja. A Franchise 2001-ben indult útnak, akkor még a Red Storm Entertainment fejlesztő brigád által, az Ubisoft égisze alatt. Alapvetően egy katonai, taktikai lövöldéről van szó, mely az elmúlt évek során a futurisztikus hangulatáról volt nevezetes, de ez a Wildlands megjelenésével vissza tér a gyökerekhez, vagyis a jelenkor mindennapjainak harcászati formájához.

  Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Launch Trailer (Gameplay)

  - Fejlesztők: Ubisoft Paris, Ubisoft Annecy, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Kiev, Ubisoft Massive, Ubisoft Milan, Ubisoft Montpellier és Ubisoft Reflections
  - Kiadó: Ubisoft
  - Grafikus motor: AnvilNext 2. generáció
  - Megjelenés: Március 7. 2017.
  - Célplatformok : Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • Csapatban Jobb!

  # A játék meglehetősen a kooperatív játékmódra van kihegyezve. Fontos szerepe van a csapatnak és az összehangolt akcióknak, ez megannyi lehetőséget rejt magában a kivitelezések során. Az egyéni coop csapat létrehozására rendelkezésre áll a Task Force, ami a Ghost Recon Networkon keresztül érhető el. Ez egy ingyenes szolgáltatás mely számos eszközről elérhető, csupán Ubisoft account kell hozzá.

  GhostRecon Network

  # GhostReconNetwork

  # A Ghost Recon Network kezdő oldala egy Dashboard. Itt megannyi általános információt, hírt találunk a profilról és a játékról. Többek között a TOP TaskForce is közölve van.

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • Mikrotranzakció -Online Store

  # A játékba bevezetésre került a mikrotranzakciós rendszer. Ez in game érhető el, mely során valós pénzért lehet játékbeli fizetőeszközt vásárolni. Credit. Ezek a tartalmak javában a testreszabási lehetőséget növelik, festésekben és egyéb kozmetikai dolgok képében.

  IN GAME STORE

  # Elérése: Belépés a játékba-Store menü.

  #A kredit vásárlása alpontban lehet kredit csomagokat választani. Kiválasztás után átirányít az Ubisoft Boltjába, ahol le lehet bonyolítani a credit vételezést.

  - Kredit vásárlás: Alap csomag- 800 credit - 1490 Ft.
  Kis csomag- 1700 credit -2990 Ft.
  Közepes-3840 credit 5990Ft
  Nagy -7285 credit 10.490 Ft
  Legnagyobb- 11.530 Credit 14.990 Ft

  - Kiemelt tartalom: Veteran ( 1450 kredit ), Animal patches( 480 kredit ), Army ( 1450 kredit ), Rescue ( 970 kredit ) érhető el.

  - Season Pass, DLC: Season Pass ( 11.990 Ft ), Deluxe Pack ( 2990 Ft ), Rebellion pack ( 1490 Ft ). Unidad pack ( 1490 Ft ), The Peruvian connection ( 1490 Ft ), Narco Road DLC ( 4550 Ft )

  - Jármű csomag: Inca ( 1450 kredit ), Santa Muerte ( 1940 kredit ), Army ( 1450 kredit ), VIP( 1940 kredit ), Rescue ( 970 kredit )

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • FAQ

  # Pár felmerülhető kérdésre, csak a válasz.

  -1. A következő platformokon érhető el: Xbox One, PS4, PS4 PRO és PC.

  -2. Uplay account szükséges az indításához

  -3. Magyar nyelven nem elérhető jelenleg a játék

  -4. Az Unidad Conspiracy a zárt és a nyílt Beta-ban résztvevőknek is elérhető, amennyiben 17. március 31-ig játékba jelentkeznek. Ez a tartalom, Április hónapban érkezik.

  -5. A PvP ingyenes lesz

  -6. A játékhoz lesznek további tartalmak

  -7. Rendelkezik a játék Anti Cheat programmal

  -8. A Ghost Recon Network adatok nullázódtak a Beta után, nem maradtak meg az elért teljesítmények

  -9. Nvidia kupon kód aktiválásához kell egy 1070/1080 kártya, de utána nem kötelező a hardver megléte. Útmutató: Hogyan kell ? Ki lett próbálva és működik.

  -10. A játék megközelítőleg 50 GB-ot foglal

  -11. 3 karakter indítható fiókonként

  -12. 6 lehetőség adott karakterenként ruházat mentésre: Special Outfit részlegben.

  -13. Maximum 4 -en lehetünk egy csapatban

  -14. Használ a játék beépített kommunikációs rendszert

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • DLC-k -Frissítések

  # A játékhoz elérhető a Season Pass melyet a Gold kiadáshoz mellékelten tudunk beszerezni, vagy pedig az in game "Store" -ból tudunk elérni.

  SEASON PASS

  [L:https://i.ytimg.com/vi/HKJqE5Msbdk/maxresdefault.jpg](IMG:https://i.ytimg.com/vi/HKJqE5Msbdk/maxresdefault.jpg)(/IMG)[/L]

  Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Post-Launch & Season Pass

  # Megtalálhatóak benne a következő tartalmi elemek:

  -DLC 1. Narco Road
  -DLC 2. Fallen Ghosts
  -Ghosts Pack: amiben 3 különböző ruházat és fegyverzet lesz található
  -Bolíviai minibusz
  -1 héttel korábbi hozzáférés az érkező két kiegészítőhöz
  -VIP tartalom: folyamatos XP booster és 1 db. hard currency pack
  -Extra tartalom: Peruvian kapcsolat és Unidad összeesküvés

  Narco Road

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • Hasznos tippek és tanácsok

  # Próbáltam pár hasznosnak vélt dolgot össze gyűjteni, amivel talán könnyebben lehet boldogulni a játék során. Természetesen a közösség igényeinek megfelelően a szekciót bővíthető.

  Tippek, tanácsok.

  # FAQ

  # Primagames tippek a játékkal kapcsolatban

  # 5 szempont az akciók végrehajtására

  # Gamersheroes tippek és tanácsok! Többek között minden provincia ellátmánya, fegyverzete+kiegészítője és képességpontja térképekre lebontva

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • Eltérő nehézség

  # A Ghost Recon Wildlands változó kihívást, igényre szabható játékképet kínál mindenki számára.
  Mind a hobbi játékosok, mind pedig a taktikusabb kihívást előnyben részesítők megtalálják a számukra kedvező beállítást, mely több részből tevődik össze, valamint amire kihatással van a játékon belüli döntésünk is.

  Nehézségi szint, kezünkben a döntés

  # A játékban 4 nehézségi fokozat közül lehet választani, ez pedig bármikor módosítható a játék során pár pillanat alatt. Így ha egy adott feladat túlzottan nehéznek bizonyul, könnyedén igényeinknek megfelelően tudjuk ezt módosítani.

  -Megtalálható:
  -ARCADE: ami a kevésbé tapasztalt emberek számára készült, itt az ellenfelek nehezebben derítenek fel és vesznek célba.
  -REGULAR: normál fokozat a legtöbb játékos számára, melynek során az ellenfelek egy jól képzett haderőhöz hasonlóan képesek viselkedni.
  -ADVANCED: stratégiai lehetőség a tapasztaltabb játékoosk számára, az ellenség sokkal precízebben és halálosabban lép fel.
  -EXTREME:a legtapasztaltabbak számára készült, egy kisebb figyelmetlenség könnyedén halállal végződhet.

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • Térkép

  # A játék erőssége a hatalmas és változatos környezet, mely a Ubisoft játékok történetében az eddigi legnagyobb. Bolíviát kellően autentikusan sikerült lemodellezni, valamint nem kevés tartalmi elemmel is megtöltötték. Alább látható pár hasznos Map, valamint magyarázat. Ez a későbbiek folyamán bővíthető a tartalmi elemeknek megfelelően.

  Bolívia

  # Bolívia egy veszélyes és egyben gyönyörű vidék, az eddigi legnagyobb melyet az Ubisoft készített.
  A terület 21 Provinciából tevődik össze, melyhez összesen 26 Cartell vezér tartozik, mind saját kis történetszállal, megoldási lehetőséggel bír. Természetesen egy Hierarchikus láncolat felfedezhető, de összességében szabad kezet kapunk a Santa Blanca kartell sztori felgöngyölítésében.

  Ökoszisztémák

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • Karakterépítés

  # A készítők számos lehetőséget figyelembe vettek annak érdekében, hogy a karakterünket minél eredetibben és autentikusabban tudjuk elkészíteni. A fejlesztésbe a US speciális erők tanácsadói, a US Navy Seal valamint a Francia különleges erők is besegítettek.

  # A hitelesség kedvéért olyan öltözékeket, márkákat vettek alapul, mely némileg megállná a helyét a valóságban is, valamint passzol a játék többrétű atmoszférájához, ellenséges vonalak mögötti mozgolódáshoz Ezért például nem csak katonai célra kifejlesztett öltözékeket lehet a játék során viselni, megannyi civil ruházat is segíti a beleélést. A határvonalat próbálták a realitás felé eltolni, a tartós, könnyű és gyors mozgást megkönnyítő ruházat és felszerelés formájában, mellyel a környezethez könnyedén lehet alkalmazkodni.

  Karakteralkotás

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • Frakciók

  # A játékban Bolíviát egy korrupt kormányzat uralja, mely a hatalmát az UNIDAD erők segítségével próbálja fenntartani és gyakorolni, a lakosság valamint a lázadó erőkkel szemben. Velük szemben alakult egy Rebellis csoport, mely a Kataris 26 nevet viseli, élükön az a Pac Katari áll aki egy született vezér , igazi harcos alkat. Ő hisz a jó és a rossz harcában, valamint az ország felemelkedésében az elnyomás alól. Ebben a kaotikus helyzetben próbálnak meg a civilek talpon maradni, mondhatni két tűz között. A helyzetet tovább bonyolítja a Santa Blanca Kartell hálózat, mely Bolívia szerte kiépítette a hatalmát így megalkotva a saját Drog birodalmát. A Ghost csapatnak eme, ideálisnak egyáltalán nem nevezhető légkörben kell megtalálnia a megoldást a felvetődő feladatokra.

  Frakciók találkozása

  # A képen jól látható az 5 frakció, valamint azok ellentéte vagy éppen együttműködése. Ezt a nyilak is szimbolizálják, melyek az ellentétre vagy a szövetségre, esetleg a kettő keveredésére utalnak.

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • A Kartellek uralma

  # A játék Bolíviában játszódik 2019 júliusában. A történet szerint az ország egyre inkább instabilabbá válik mivel egy kisebb mexikói drog kartell banda, a Santa Blanca sikeresen megvetette a lábát a térségben. Az idő múlásával egyre inkább megerősödtek és kiterjesztették a befolyásukat az egész országra, így kialakítva a világ legnagyobb kábítószer államát, mely kokain termelésben az élen jár. Ez a felemelkedés már túlnőtt az országon, így elérve az Egyesült Államok felségterületét is. A cselekmények közepette az tette fel az " i " -re a pontot, hogy egy bomba támadás során mely a La Paz USA követséget érte,elrabolták, megkínozták és megölték a DEA ügynököt, Ricardo "Ricky" Sandoval-t.

  # Ezen történések eredményezik, hogy az USA kezdeményezi a " Kingslayer operation"-t, mely együttműködés a CIA, DEA és JSOC között. Ezt követően pedig Bolíviába küldenek egy különleges műveleti egységet " Ghosts" , annak érdekében hogy felszámolják a Santa Blanca hálózatot, valamint lebuktassák a korrupt kormányt.

  Ghosts

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • Játéklehetőségek

  Single Player

  # A játék 3 fő lehetőséget kínál a számunkra. Játszható Single Player-ben, a mesterséges intelligencia által vezérelt csapattársakkal. Ilyenkor nem kell online kapcsolatot létesíteni az Ubisoft Szerverekkel, Off-line üzemmódban is elérhető a játék, játszható teljes egészében. Természetesen az online tartalmakhoz nem férünk hozzá, Co -op kimarad.

  # Karakteralkotásra 3 különböző lehetőséget is kínál a game, gy felhasználói profilon belül, így akár direkt játékstílusra is formálhatjuk a szellemünket, majd az általunk preferálttal léphetünk be a világba.
  A játéktér teljes szabadságot kínál a részünkre, oly módon bontakoztatjuk ki a történet szálat, fedezzük fel Bolívia 21 provinciáját és a benne rejlő tartalmakat, vagy éppen alakítunk közvetlenebb kapcsolatot a lázadó erőkkel, ahogy az nekünk megfelelő.

  # Többféle megoldási lehetőség lesz adott egy bizonyos szituációra, mivel a mesterséges intelligencia valamint a történések nem előre megírt ütemben zajlanak. A döntés a "Hogyan ? " , " Mikor ? ", " Hol ? " kérdések tekintetében teljesen rajtunk áll, a mi kezünkben van.

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • PC verzió és Gépigény

  FŐBB JELLEMZŐK

  - 4K (UHD) és a különlegesen széles, 21: 9 képarány támogatása
  - Felbontás skálázás 50% és 200% között
  - Nincs FPS plafon
  - Teljes SLI / Crossfire támogatás (AFR-barát)
  - Multi-monitor fejlett támogatása, testreszaboható menük és HUD
  - Egér és billentyűzet teljes támogatását és UI alkalmazkodás
  - Beviteli eszköz automatikus érzékelés és a kiterjesztett gamepad támogatás (DirectInput / XInput)
  - Auto-érzékelő rendszer grafikus beállításoknak és VRAM felügyelet
  - Benchmark eszköz és vizuális előnézet funkció
  - Nvidia Ansel támogatás

  Speciális billentyűzet és egér

  - Testreszabható kezelőszervek
  - Alternatív irányítási sémák
  - Elkülönített bejövő kontextus (Vezetés, Drone, stb)
  - Többszörös billentyűzet kiosztás
  - Natív támogatás a népszerűbb játékvezérlőnek
  - Plug and Play lehetőség az automatikus kapcsolódás érdekében
  - Egyedi vezérlés

  Menü Lehetőségek

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • A játék beszerzése.

  # A játék több platformon elérhető, úgy mint : PC, PS 4 / PRO és XBOX One, több eltérő kiadásban akár a legtöbb nagy kiadó esetében. Az alábbi árak és változatok többek között a Uplay shop, Steam, Origin , Playstation és Microsoft áruházak kínálatában találhatóak meg.

  Standard

  # Microsoft Windows, PS 4 és Xbox One platformra elérhető az úgynevezett Standard kiadás.
  Mely a Tom Clancys Ghost Recon Wildlands játékot tartalmazza, de az előrendelők részére jár a " Peruvian Connection " extra misszió, valamint egy extra előrendelői bónusz az Ubisoft áruházban.

  Folytatás...

  myckey 5 éve

 • Milyen játék a G. R. Wildlands ?

  # A Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands egy nyílt világú, csapat alapú taktikai " Third Person Shooter". A játékos egy tagot alakít ( Nomad ) a 4 fős "Ghosts" csapatból, mely egy fiktív speciális műveleti egység. Az alkotás szerves részét képezi a csapat, valamint annak taktikai elemekkel átszőtt koordinálása. Mindezt megtoldották még az opcionálisan választható " First Person Shooter " nézettel is, mely a lőfegyverrel való célzás közben hívható elő, mint egy opcionális lehetőség.

  # Minimális szerepjáték elemmel is fűszerezték a játékmenetet a készítők. Karakterünk szinteződik és a szintlépés képességpont formájában mutatkozik meg. A gyűjthető ellátmányok és a képességpontok pedig a képességfában teljesednek ki, amivel így a szellemünket saját játékstílusunkra formálhatjuk és színesíthetjük a lehetőségeket a feladat megoldását illetően.

  # Említést érdemel még a mozgáskultúra, mely kellően változatos és megfelelő szabadság érzetet biztosít.
  A fedezékrendszer megléte vagy nemléte ugyan okozhat némi fejtörést, de csak addig míg azt el nem sajátítjuk, ugyanis a játék egy automatikus felismerő rendszerrel van ellátva, mely alkalmazkodik az objektumhoz és a kamera pozíciójához, ezt pedig bizony szokni kell.

  Folytatás...

  myckey 5 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.