2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Amikor zöldségnek számítottak a nyulak - Rare Earth

    Sziasztok!

    A hosszú hétvégére bedobom ezt az angol nyelvű videót. Tudom-tudom pont vêge a böjt időszakának, de imádom a csatornát, a történeteket, amiket elmesél, és legalább picit promótálom vele a készítőt :)

    Link a videóhoz.

    Elvileg hamarosan érkezik a Magyarországról készített epizódja is, kíváncsian várom, hogy milyen történetet tart érdemesnek megosztani a világgal. :)

    mustang08 4 hete 4

  • 1MORE ComfoBuds Z fülhallgató, az álomtündér

    Az utóbbi időben nagyon nehezen alszom el. Lehet sok a stressz, vagy kevés a mozgás, ki tudja. Hozzászoktam ahhoz hogy éjszakánként podcasteket hallgatok a Bluetooth-os over ear fejhallgatómmal (UTAXO UT-BH003), amíg álomba nem szenderülök. Na most ezzel az a probléma, hogy az én kínai csoda fejhallgatóm zenehallgatásra kiváló, de abban aludni nem a legkomfortosabb. Különösképpen azért mert én szeretek stabil oldalfekvéses pozícióban aludni és így a fejhallgató nyomja a kezemet, a kezem nyomja a fejhallgatót, ami meg le akarja tépni a fülemet. Szó ami szó, nem a legkényelmesebb, és jó párszor arra ébredtem, hogy félig le van rólam esve a fejes, a másik fele meg nyomja a fejemet.
    Hát ezzel a rettentő problémával köszöntött be az év lesztentebb ünnepe a kínából rendelőknek, november 11. És természetesen bennem is elindult a vezérhangya...
    Elkezdtem nézegetni a vezeték nélküli fülhallgatókat, gondolva arra, hogy azok a pici kis fülesek csak kényelmesebbek, mint az én batár fejesem. Elég hamar rátaláltam a 1MORE gyártóra, aki Ali egyik legnevesebb kis árusa ebben a kategóriában. Ki is néztem egy fülest, de aztán a termékpalettát tovább lapozgatva olyanra bukkantam, amit hirtelen el se hittem:
    Egy fülhallgatót, amit alvásra terveztek, azaz a ComfoBuds Z-t!
    Szóval úgy látszik kerek e világon nem csak én szenvedek ezzel az eget rengető problémával, és itt van a megmentőnk.

    Folytatás...

    mustang08 2 éve 6

  • Pályamódosítás felnőtt fejjel

    Sziasztok!
    26 éves vagyok. Középiskolától kezdve pénzügy számvitelt tanultam. Megszereztem a közgazdász asszisztensi képesítést, pár hónap múlva meglesz levelezőn a közgazdász diplomám.
    Kb. 6 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyem, ahol szépen lassan középvezetői beosztásba kerültem.
    Munkahelyen megbecsülnek, szeretek is ott dolgozni, azonban nem látom a jövőképemet... Mielőtt félre értenétek előre lépési, karrierépítési lehetőség van, csak ha azt majd x év múlva meglépem akkor se lesz akkora jövedelmem, hogy abból el tudjak indulni az életben.
    Világot látni, vagy akár belföldön egy hétig szállodában nyaralni gondmentesen?
    Lakást vásárolni?
    10 évnél fiatalabb autóval járni? Vagy legalább a 20 éveset megfelelően fenntartani?
    Félre tenni bármilyen váratlan kiadásra?

    Semmi sincs kilátásban, így elgondolkoztam a szakmaváltáson.
    Villanyszerelő? Épületgépész? Ezek vonzanának a legjobban. Szeretek "bütykölni", problémákat megoldani, és szeretnék a magam ura lenni. Tehát kb. 2 év múlva a szakmával a kezemben, középfokú nyelvvizsgámmal kimennék Németországba, és szerencsét próbálnék, hátha ott egy középosztálybeli életet meg tudnék alapozni.
    Szerintetek?
    Én se tudom mit tegyek. Elviekben ez hatalmas visszalépés lenne, de mégis, így talán jobban boldogulni tudnék az életben.

    mustang08 3 éve 144

  • Kérdőív rehabilitációs ellátásokért fizetendő összegekről

    Sziasztok!
    Kutatásmódszertan tantárgyból kell csinálnom egy kutatást (minő meglepetés :D ), melynek tárgyául a mozgásszervi kezelések igénybevételéért fizetendő díjakat választottam, és főként a fürdőgyógyászatra koncentráltam. Nagyon kíváncsi leszek az eredményekre :)
    A kérdőív nagyon rövid lett, próbáltam a lehető legértelmesebben, és legrövidebben megfogalmazni mindent, sec perc alatt ki lehet tölteni :)
    Ha bárhol hibát észleltek a kérdőívben kérlek jelezzétek, köszönöm!

    A kérdőív innen érhető el

    Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!

    mustang08 5 éve 1

  • Kérdőív kitöltés SOS

    Sziasztok!
    Gyorsan ki tudná tölteni pár ember ezt a kérdőívet?
    Holnapig kéne még összeszedni pár embert, hogy érvényes legyen a záródolgozathoz.
    Köszönöm! :)

    P.S.:Tudom, az SOS nem sürgőset jelent.
    P.P.S: Tudom, van erre egy külön topik, oda is feltettem, de mivel SOS ezért minél több annál jobb.
    P.P.P.S: Nem én készítettem, de ha valakinek van kritikai jellegű mondanivalója a tesztel kapcsolatban, azt szívesen továbbítom a szerzőnek, csak töltsd ki! :D

    mustang08 6 éve 19

  • Adatzabáló telenor reklám a logouton

    Tudom, hogy az oldal a reklámokból él, de úgy emlékszem, arról volt szó, hogy nem lesznek több megás reklámok a prohardver lapcsaládnál. Erre itt van ez:

    És nem ez volt az első ilyen eset. Ha ezek nem tűnnek el, akkor elég hamar vissza lesznek kapcsolva a blokkolók.

    mustang08 7 éve 15

  • Mit keres a Tardis a könyvelőprogramunkban?

    Reggel ez a kép fogadott, amikor beléptem a könyvelő programba:

    Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy miért biggyesztették ki a Tardist ide. Ha valakinek van valami ötlete szívesen fogadom. :)
    Minden jeles ünnepkor ki szoktak valamilyen képet rakni. Pl.: karácsony - karácsonyfa, húsvét - nyuszi, nőnap - virág. Ma ugye a költészet napja van, de nem találom a párhuzamot.

    mustang08 8 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.