2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Asztalra Viszta

    Tudom, tudom elég sok, tán túl sok is mostanában a Microsoft újdonsült rendszerével kapcsolatos cikk, hír, teszt, blog, anyázás, stb, de úgy éreztem nekem is muszáj pár sort kanyarítanom a Vista jelenségről.

    [Az alábbiak szigorúan magánvéleménynek tekintendők, ha nem tetszik, ne végy róla tudomást.]

    Engem is elvakított a Vista fényessége, és feltettem egy Ultimate verziót próbaképp. Három órányi nyüstölés után a következőre jutottam:
    a redmondi srácok frankón azt hiszik újra feltalálták a spanyolviaszt. Az eredmény egy csillivilli (+4 pont), mindenre rákérdezős (-2 pont), gyors gépen is belassulni szeretős (-5 pont), összevissza keverős, ezáltal XP-hez szokottnak semmit meg-nem-találós (-2 pont) rendszer lett. Ezek így a pozitívumok és negatívumok néhány óra távlatából, de biztos vagyok benne hogy találnék még ha keresném, de előbb töröltem le, mint hogy ez kiderüljön.

    Jaj, majd el felejtettem, a Creative Sound Blaster Live!-omat sehogy sem ismerte fel, driver cd ugye esélytelen volt mert azon XP-s driver van, neten természetesen nincs hozzá Visztás driver, a Viszta meg nem támogatja azt, amit az XP alapjáraton gyönyörűen kezelt. Ez verte ki végül a biztosítékot nálam, hogy 2007-ben szenvedni kell egy nem no-name (AC97 sucks) hangkártya üzembehelyezésével, ami végül össze sem jött, így nem volt muzsikám, b*sszák meg.

    Folytatás...

    msgt.fubar 17 éve 47

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.